Werken en reizen in het buitenland!

Je wilt de wijde wereld in, avonturen beleven, een andere cultuur en nieuwe mensen leren kennen en tevens buitenlandse werkervaring opdoen? Dan biedt Work and Travel oneindig veel mogelijkheden. Bekijk ons programma-aanbod en combineer werken en reizen in het buitenland.  Kortom, start nu met het zorgeloos genieten van jouw avontuur!

Boerderijwerk, horecawerk of op avontuur met je backpack:

Een vakantie waarin je reizen en werken combineert, is dé manier om je reis te bekostigen. Zo spaar je voor de activiteiten die jij wilt ondernemen en houd jij je budget op peil. Hiken door de adembenemende natuur in Noorwegen, je duikcertificaat halen aan het Great Barrier Reef in Australië, snowboarden in Nieuw-Zeeland? Je betaalt het allemaal met het geld dat je verdient tijdens je reis.

Wil je meer lezen en je laten inspireren? Vraag dan ons gratis Work & Travel magazine aan en bekijk alle reismogelijkheden op je gemak! 

baangarantie

Het Work & Travel programma

Werken in het buitenland?

Travel Active helpt je bij het vinden van werk in het buitenland. Buiten Europa heeft Travel Active verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld voor werken en reizen in Australië of werken en reizen in Nieuw-Zeeland.  
Binnen Europa hebben we ook vele mogelijkheden. Je mouwen opstropen op een boerderij in Zwitserlandskiles of snowboardles geven in Oostenrijk of Horecawerk in Noorwegen?
Door te werken leer je op een andere manier de bevolking kennen, pik je snel een andere taal op en zet jij je CV op scherp! Travel Active verzorgt voor jou een reis op maat en helpt je met een optimale voorbereiding op weg. Reis je af in een groep om zo alvast mensen te leren kennen of wil je juist liever alleen op pad? Alles is mogelijk!

Waar kan je naartoe met Work & Travel?

Werken en reizen in het buitenland is een groot avontuur waarbij de bestemming natuurlijk ook belangrijk is!  Omdat iedereen een andere voorkeur heeft voor landen proberen we een zo ruim mogelijk aanbod aan te bieden. Als je Work & Travel kiest heb je keuze uit 6 landen verspreid over 3 continenten.

Noord-Amerika

Oceanië

Europa

Weten welk Work & Travel programma echt bij jou past?

Ontdek het tijdens een persoonlijke afspraak met één van onze collega's

Maak nu een persoonlijke afspraak!

De populairste reizen op dit moment

Bekijk ons aanbod