Infodagen Gratis magazine

Werken en reizen in het buitenland!

Out of your comfort zone stappen? Wil jij de wijde wereld in, avonturen beleven, andere culturen ontdekken terwijl je ook nog buitenlandse werkervaring opdoet én jezelf leert kennen? Met het Work en Travel aanbod zijn er vele mogelijkheden om je dromen waar te maken. Zo kun je werken als ski- en/of snowboardleraar in Oostenrijk, als counselor aan de slag op een Amerikaans Summercamp of je steekt je handen uit de mouwen tijdens boerderijwerk of horecawerk. Ook kun je met je backpack Australië en Nieuw-Zeeland ontdekken en zo al reizende en werkende Oceanië ontdekken. Wij ondersteunen je voor en tijdens je reis, zorgen voor de nodige hulp en opvang bij aankomst zodat jij op een relaxte manier aan je reis begint.

Boerderijwerk, horecawerk of op avontuur met je backpack:

Een vakantie waarin je reizen en werken combineert, is dé manier om je reis te bekostigen. Zo spaar je voor vette activiteiten of extreme sporten én houd jij je budget op peil. Je duikcertificaat halen in het Great Barrier Reef in Australië, hiken door de adembenemende natuur in Nieuw-Zeeland of roadtrippen in Amerika? Je betaalt het allemaal met het geld dat je verdient tijdens je reis en daarnaast staat een buitenland ervaring ook nog eens goed op je cv.

Wil je meer weten en je laten inspireren? Download dan ons gratis Work & Travel magazine of maak een persoonlijke afspraak en ontdek al je mogelijkheden!

Boerderijwerk Australië

Bekijk ons aanbod

Het Work & Travel aanbod

Wat houden de Work & Travel opties precies in? Lees hieronder meer

Verschillende soorten werk in het buitenland

De wereld ligt aan je voeten als je kiest om te gaan werken in het buitenland. Wat past bij jou? Check alle opties voor jouw Work & Travel avontuur:

Horecawerk
Werk in de vetste bars en restaurants in Australië, werk als kok in Nieuw-Zeeland of als receptioniste in een kleinschalig, gezellig Bed & Breakfast in Zwitserland.

horecawerk-noorwegen

Boerderijwerk
Werk op een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, groente- en/of fruitteelt bedrijf, wijnbouw, geiten-, schapen- of paardenfarm. Ideaal voor iedereen met een agrarische achtergrond. Je gaat aan de slag in Australië, Nieuw-Zeeland, IJsland of Zwitserland. 

Ski- of snowboardleraar
Ben jij een ervaren skiër of snowboarder (minimaal 6 jaar ervaring), beheers jij de parallel schwung, kom jij gecontroleerd met een snowboard beneden en vind je het leuk om je kennis en skills over te brengen op wintersporters? Werk dan tijdens jouw tussenjaar als skileraar of snowboardleraar in Oostenrijk en geef les aan volwassenen en kinderen. Een superleuke baan tijdens de drukke winters in wintersportparadijs Oostenrijk.

work & travel ski & snow

Summercamp
Werk gedurende de zomervakantie zo’n 8-10 weken op een typisch Amerikaans zomerkamp. Entertain de kinderen, organiseer spelletjes en (sport)activiteiten terwijl je zelf ook de zomer van je leven hebt.

work & travel summercamp

Backpacken
Ga tijdens jouw tussenjaar rondreizen en werken in bijvoorbeeld Australië of Nieuw-Zeeland en ontdek waarom beide landen al jarenlang dé backpacklanden bij uitstek zijn. Bij aankomst kun jij op zoek naar een leuk baantje en uiteraard krijg jij voor vertrek al toegang tot de online job database van onze lokale collega’s.

work & travel backpacken

Stages
Waarom stage lopen in Nederland, wanneer dit ook in het buitenland kan? Aan de hand van de wensen en eisen van de opleiding die je volgt, verzorgen wij stageplekken bij bedrijven in Nieuw-Zeeland, maar ook kun je aan de slag in de hospitality sector in Australië. De accomodaties waar je gaat werken zijn gevestigd in Sydney en in het bij backpackers en toeristen populaire Queensland.

Werken met paarden
Als jij gek bent op paarden en ervaring op wilt doen in het buitenland past werken met paarden goed bij jou! Je gaat werken op een paardenranch in Australië, Amerika, Frankrijk of Nieuw-Zeeland. Werken met paarden betekent zoals je misschien wel al weet flink aanpakken. Hoe veel ervaring je nodig hebt verschilt per land.

werken met paarden

In het buitenland werken tijdens jouw tussenjaar?

Heb jij op dit moment een tussenjaar of ben je aan het overwegen om een tussenjaar te nemen? Misschien ben je gestopt met je studie of weet je niet welke studie je wilt gaan doen. Wat de reden van jouw tussenjaar ook is: besteed hem nuttig! En waarom zou je eerst in Nederland gaan werken en sparen voor een vette reis als je ook tijdens je tussenjaar in het buitenland kunt werken?! Zo houd je de reis betaalbaar!

Je doet een gave buitenlandervaring op, maakt nieuwe vrienden van over de hele wereld én je verdient geld terwijl je rondreist. Een betere combinatie bestaat eigenlijk niet! Je leert jezelf kennen en daarnaast heb je tijdens deze reis álle ruimte om na te denken over een juiste studiekeuze of het vervolg van je loopbaan. Reis je af in een groep om zo alvast mensen te leren kennen of wil je juist liever alleen op pad? Bekijk alle Work & Travel mogelijkheden!

Waarom werken en reizen met Travel Active?

Travel Active helpt je graag bij het vinden van werk in het buitenland. Door te werken leer je op een andere manier de bevolking kennen, pik je snel een andere taal op en zet jij je CV op scherp! Travel Active verzorgt voor jou een reis op maat en helpt je met een optimale voorbereiding op weg.

Door te kiezen om met Travel Active een buitenlandavontuur aan te gaan geef jij jouw grootste zorgen uit handen. Wij regelen je werkplaatsing en helpen je met alle voorbereidingen. Natuurlijk zijn we ook tijdens en na je tijd in het buitenland jouw aanspreekpunt. We helpen bijvoorbeeld met je visumaanvraag, geven advies over verzekeringen en helpen bij het boeken van je vliegtickets. Zo kun jij onbezorgd genieten van alles wat op je pad komt. Ga jij het Work & Travel avontuur aan? 

Welke bestemmingen zijn er?

Werken en reizen in het buitenland is een groot avontuur waarbij de bestemming natuurlijk ook belangrijk is! Als je voor een Work & Travel avontuur kiest heb je keuze uit 6 landen verspreid over 3 continenten.

Noord-Amerika

Oceanië

Europa

Wat zijn de prijzen van een Work & Travel reis?

Vanaf €395 kun je al op werkvakantie; bijvoorbeeld werken op een boerderij in Zwitserland. Bij alle Work & Travel mogelijkheden ontvang je ook nog eens salaris en/of kost en inwoning. Zo kun je lekker rondreizen met jouw verdiende of bespaarde geld. De prijzen verschillen per reis, je vindt de juiste prijzen op de pagina van het prorgramma zelf. Let’s go!

 

Weten welke Work & Travel reis bij jou past?

Maak een persoonlijk afspraak met één van de reisexperts

Maak nu een persoonlijke afspraak!

Deel deze pagina

De populairste reizen op dit moment

chat met ons!
Arrow