Work & Travel

verbreed al werkend je horizon

Reizen en werken in het buitenland | Diverse programma mogelijkheden | Open je wereld

Au Pair in Australië

Werken en reizen in het buitenland!

Out of your comfort zone stappen? Wil jij de wijde wereld in, avonturen beleven, andere culturen ontdekken terwijl je ook nog buitenlandse werkervaring opdoet én jezelf leert kennen? Met Work & Travel zijn er vele mogelijkheden om je dromen waar te maken.

Tussenjaar in het buitenland?

Onze programma's zijn ook uiterst geschikt voor een tussenjaar! Combineer werken en reizen door één van onze programma's! Een buitenlandse werkervaring staat goed op je CV, je zult jezelf enorm ontwikkelen op persoonlijk vlak, veel leren over andere culturen én je draagt een steentje bij aan een mooiere wereld. Wanneer je kiest voor een Au Pair programma, kun je met een deel van jouw welverdiende geld je reis bekostigen en het land verder ontdekken, win-win! Bij de meeste Vrijwilligerswerkprogramma's zijn accommodatie én maaltijden inbegrepen, zodat jij je volledig kan focussen op jouw project.

Ben jij klaar om te gaan reizen en werken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of download ons Au Pair of Vrijwilligerswerk magazine voor meer informatie.

Bekijk ons aanbod

  • Programma

  • Bestemming

Het Work & Travel aanbod

Werken en reizen in het buitenland, wat zijn de opties? Lees hieronder meer:

Verschillende soorten werk in het buitenland

De wereld ligt aan je voeten als je kiest om te gaan werken in het buitenland. Wat past bij jou? Check alle opties voor jouw Work & Travel avontuur:

Ga werken als Au Pair!

Kies voor ons Au Pair programma, hierbij woon je bij een gastgezin en zorg je voor de kinderen. In je vrije tijd heb je voldoende tijd om (samen met andere au pairs) het land te ontdekken en nog meer te leren van de taal of cultuur. Via Travel Active kun je naar 14(!) verschillende landen als au pair, kies bijvoorbeeld voor Nieuw-Zeeland, Amerika of Spanje.

Au Pair in Spanje

Kies voor vrijwilligerswerk in het buitenland!

Wil jij graag de wereld ontdekken en tegelijk een steentje bijdragen door het doen van vrijwilligerswerk? Ook dat kan via Travel Active! Op al onze bestemmingen ben je verzekerd van eerlijk vrijwilligerswerk. Zo ontvangen de lokale projectmedewerkers een salaris, verblijf je veelal bij een gastgezin of lokaal vrijwilligershuis en word je zo veel mogelijk begeleid door lokale gidsen en experts. Met meer dan 20 jaar ervaring met vrijwilligerswerk in het buitenland helpen wij je graag met het regelen van dit avontuur. Wij bieden vrijwilligerswerk naar een groot aantal landen verdeeld over Afrika, Azië, Latijns-Amerika en Oceanië.

Vrijwilligerswerk in Thailand

In het buitenland werken tijdens jouw tussenjaar?

Heb jij op dit moment een tussenjaar of ben je aan het overwegen om een tussenjaar te nemen? Misschien ben je gestopt met je studie of weet je niet welke studie je wilt gaan doen. Wat de reden van jouw tussenjaar ook is: besteed hem nuttig! En waarom zou je eerst in Nederland gaan werken en sparen voor een vette reis als je ook tijdens je tussenjaar in het buitenland kunt werken?! Zo houd je de reis betaalbaar!

Je doet een gave buitenlandervaring op, maakt nieuwe vrienden van over de hele wereld én je verdient geld terwijl je rondreist. Een betere combinatie bestaat eigenlijk niet! Je leert jezelf kennen en daarnaast heb je tijdens deze reis álle ruimte om na te denken over een juiste studiekeuze of het vervolg van je loopbaan. Waar wacht je nog op? Begin met plannen!

Mangroveproject vrijwilligers

Waarom werken en reizen met Travel Active?

Travel Active helpt je graag bij het vinden van werk in het buitenland. Door te werken leer je op een andere manier de bevolking kennen, pik je snel een andere taal op en zet jij je cv op scherp! Travel Active helpt jou met het regelen van alle zaken rondom het Au Pair programma of vrijwilligerswerk.

Door te kiezen om met Travel Active een buitenlandavontuur aan te gaan geef jij jouw grootste zorgen uit handen. Wij werken met partners over de hele wereld om jouw plaatsing zo goed mogelijk te regelen ook helpen wij je met alle voorbereidingen. Natuurlijk zijn we ook tijdens en na je tijd in het buitenland jouw aanspreekpunt. We helpen bijvoorbeeld met je visumaanvraag, geven advies over verzekeringen en helpen bij het boeken van je vliegtickets. Zo kun jij onbezorgd genieten van alles wat op je pad komt. Ga jij met ons het buitenlandavontuur aan?

Travel Active kantoor Venray

Welke bestemmingen zijn er?

Werken en reizen in het buitenland is een groot avontuur waarbij de bestemming natuurlijk ook belangrijk is! Hieronder een overzicht van de bestemmingen waar je heen kunt als vrijwilliger of au pair.

Bestemmingen Au Pair

Bestemmingen Vrijwilligerswerk

Work & Travel - bestemmingen - accordeon

Wat zijn de prijzen van een Work & Travel reis?

De kosten van werken en reizen in het buitenland zijn verschillend per programma en afhankelijk van jouw land keuze. Bekijk gemakkelijk het kostenoverzicht van alle Au Pair programma's of zoek binnen de Vrijwilligerswerk programma's wat de kosten zijn, deze staan per pagina aangegeven onder het kopje 'Wat zijn de programmakosten?'

Work & Travel - prijzen - accordeon

Weten welke Work & Travel reis bij jou past?

Maak een persoonlijk afspraak met één van onze reisexperts. Kies jij voor het Au Pair of Vrijwilligerswerkprogramma?

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.