Work & Travel

verbreed al werkend je horizon

reizen en werken in het buitenland | werk met baangarantie | persoonlijke expertise

Werken en reizen in het buitenland!

Out of your comfort zone stappen? Wil jij de wijde wereld in, avonturen beleven, andere culturen ontdekken terwijl je ook nog buitenlandse werkervaring opdoet én jezelf leert kennen? Met Work & Travel zijn er vele mogelijkheden om je dromen waar te maken. Zo steek jij je handen uit de mouwen tijdens boerderijwerk of horecawerk. Wij ondersteunen je voor en tijdens je reis, zorgen voor de nodige hulp en opvang bij aankomst zodat jij op een relaxte manier aan je reis begint.

Boerderijwerk of horecawerk

Een vakantie waarin je reizen en werken combineert, is dé manier om je reis te bekostigen. Zo spaar je voor vette activiteiten of extreme sporten én houd jij je budget op peil. Je duikcertificaat halen in het Great Barrier Reef in Australië, hiken door de adembenemende natuur in Canada of roadtrippen in Zwitserland? Je betaalt het allemaal met het geld dat je verdient tijdens je reis en daarnaast staat een buitenlandervaring ook nog eens goed op je cv.

Wil je meer weten en je laten inspireren? Download dan ons gratis Work & Travel magazine of maak een persoonlijke afspraak en ontdek al je mogelijkheden!

Bekijk ons aanbod

  • Bestemming

  • Thema

Het Work & Travel aanbod

Wat houden de Work & Travel opties precies in? Lees hieronder meer:

Verschillende soorten werk in het buitenland

De wereld ligt aan je voeten als je kiest om te gaan werken in het buitenland. Wat past bij jou? Check alle opties voor jouw Work & Travel avontuur:

Horecawerk
Werk in de vetste bars en restaurants in Australië, bijvoorbeeld als kok of gastheer of -vrouw.

Work & Travel - Nieuw-Zeeland - horecawerk

Boerderijwerk
Werk op een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, groente- en/of fruitteelt bedrijf, wijnbouw, geiten-, schapen- of paardenfarm. Ideaal voor iedereen met een agrarische achtergrond. Je gaat aan de slag in Australië of Zwitserland.

Work & Travel - boerderijwerk - accordeon

In het buitenland werken tijdens jouw tussenjaar?

Heb jij op dit moment een tussenjaar of ben je aan het overwegen om een tussenjaar te nemen? Misschien ben je gestopt met je studie of weet je niet welke studie je wilt gaan doen. Wat de reden van jouw tussenjaar ook is: besteed hem nuttig! En waarom zou je eerst in Nederland gaan werken en sparen voor een vette reis als je ook tijdens je tussenjaar in het buitenland kunt werken?! Zo houd je de reis betaalbaar!

Je doet een gave buitenlandervaring op, maakt nieuwe vrienden van over de hele wereld én je verdient geld terwijl je rondreist. Een betere combinatie bestaat eigenlijk niet! Je leert jezelf kennen en daarnaast heb je tijdens deze reis álle ruimte om na te denken over een juiste studiekeuze of het vervolg van je loopbaan. Reis je af in een groep om zo alvast mensen te leren kennen of wil je juist liever alleen op pad? Bekijk alle Work & Travel mogelijkheden!

Work & Travel - In het buitenland werken tijdens jouw tussenjaar accordeon

Waarom werken en reizen met Travel Active?

Travel Active helpt je graag bij het vinden van werk in het buitenland. Door te werken leer je op een andere manier de bevolking kennen, pik je snel een andere taal op en zet jij je cv op scherp! Travel Active verzorgt voor jou een reis op maat en helpt je met een optimale voorbereiding op weg.

Door te kiezen om met Travel Active een buitenlandavontuur aan te gaan geef jij jouw grootste zorgen uit handen. Wij regelen je werkplaatsing en helpen je met alle voorbereidingen. Natuurlijk zijn we ook tijdens en na je tijd in het buitenland jouw aanspreekpunt. We helpen bijvoorbeeld met je visumaanvraag, geven advies over verzekeringen en helpen bij het boeken van je vliegtickets. Zo kun jij onbezorgd genieten van alles wat op je pad komt. Ga jij het Work & Travel avontuur aan?

Work & Travel - waarom werken en reizen met wt

Welke bestemmingen zijn er?

Werken en reizen in het buitenland is een groot avontuur waarbij de bestemming natuurlijk ook belangrijk is! Als je voor een Work & Travel avontuur kiest heb je keuze uit de volgende bestemmingen:

Europa

Noord-Amerika

Oceanië

Work & Travel - bestemmingen - accordeon

Wat zijn de prijzen van een Work & Travel reis?

Vanaf €495 kun je al op werkvakantie; bijvoorbeeld werken op een Boerderij in Zwitserland. Bij alle Work & Travel mogelijkheden ontvang je ook nog eens salaris en/of kost en inwoning. Zo kun je lekker rondreizen met jouw verdiende of bespaarde geld. De prijzen verschillen per reis, je vindt de juiste prijzen op de pagina van het programma zelf. Let’s go!

Work & Travel - prijzen - accordeon

Weten welke Work & Travel reis bij jou past?

Maak een persoonlijk afspraak met één van de reisexperts

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.