Backpacken

Work & Travel

australië | nieuw-zeeland

Ga het backpackers avontuur aan!

Een werkvakantie of backpacken is een veelzijdige en avontuurlijke vorm van reizen. Je hebt veel vrijheid, je ontmoet veel “likeminded” reizigers en je kunt je avontuur (en af en toe moet je wellicht) combineren met een tijdelijk baantje om zo je budget te spekken en je cv te pimpen.

Het Travel Active backpack team heeft zelf veel buitenlandervaring en helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale reis. Eenmaal op reis kun je rekenen op onze lokale collega’s die onder andere helpen bij het vinden van een geschikte baan. “Your home away from home”, ook voor je ouders een geruststellende gedachte?

Benieuwd naar een overzicht van al jouw mogelijkheden?Bekijk hier het overzicht van alle backpackmogelijkheden.

Met andere backpackers afreizen?

Reiskriebels maar vind je het toch spannend allemaal? No worries, kies voor één van onze groepsvluchten Australië of groepsvlucht Nieuw-Zeeland. Je vliegt dan met andere Nederlandse en Belgische backpackers naar Sydney of Auckland en vertrekt dus samen vanaf Schiphol. Voor vertrek ontmoet je elkaar al tijdens een gezellige borrel, waar ook tijd is voor het uitwisselen van plannen, tips en Facebook adressen. Wie weet houd je er voor vertrek al een gezellig reismaatje aan over!

Combineer je Down Under reis met het gave Azië

Kies je ervoor om te backpacken in Australië of Nieuw-Zeeland, dan heb je een stopover in Bangkok of Singapore. Dit biedt voor jou de ideale mogelijkheid om ook het populaire Azië te ontdekken. Zo bieden wij in Thailand een aantal leuke culturele programma's aan, waar je in groepsverband het land en de cultuur leert kennen. Aansluitend kun je er voor kiezen een aantal weken vrijwilligerswerk te doen.

Work & Travel - backpacken 2
Work & Travel - backpacken 3

Backpacken met baangarantie bij aankomst?

Ga je backpacken dan wordt er bij aankomst gekeken naar vacatures en werk voor jou. Je krijgt toegang tot onze job database en kan solliciteren op verschillende baantjes. Wil je graag voorbeelden van de baantjes bekijk dan onze vacatures in Australië of onze vacatures in Nieuw-Zeeland.

Het kan ook zijn dat je meer behoefte hebt aan zekerheid. Wil je liever een baangarantie voor vertrek? Bekijk ook eens de mogelijkheden van het werken op een boerderij in Australië of horecawerk in Nieuw-Zeeland.

Het kopen van een goede backpack

Een goede backpack kan jaren mee. Het is een investering, maar dan heb je ook wat. Waar moet je op letten als je er een wilt aanschaffen? Waar kan ik 'm het best kopen? Wat is echt een aanrader en wat juist niet? Om antwoord te kunnen geven op deze vragen, hebben we onze tips en tricks op een rijtje gezet!

Inpaklijst voor Backpacken

Ben je wel eens gaan backpacken terwijl je van alles vergeten bent? Of wil je gaan backpacken en weet je niet waar je moet beginnen bij het inpakken van je tas? Dan bestaat er een handige vakantie checklist voor een geslaagde backpack-reis. Met deze lijst weet je zeker dat je niks belangrijks vergeet voor je backpack avontuur.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.