Wil jij werken als skileraar of snowboardleraar?

Dat kan met onze Ski & Snow programma's. Travel Active werkt al meer dan 15 jaar samen met betrouwbare skischolen, scholen waarvan we zeker weten dat er goed voor het Nederlandse personeel wordt gezorgd. Bij Travel Active volg je een erkende Oostenrijkse Anwärter skiopleiding en krijg je tevens baangarantie. Travel Active begeleidt jou van A tot Z en zorgt bovenal dat je goed voorbereid op pad gaat. Zo geniet je een winterseizoen zorgeloos lang volop van de sneeuw!

Skiles geven aan volwassen en kinderen

Als skileraar of snowboardleraar geef je ski- of snowboardles aan volwassenen en kinderen. Een uitdagende job, waarbij je goed verdiend en wat een leuke toevoeging is voor je CV. Omdat je een halfjaar in Oostenrijk verblijft, spijker jij je kennis van de Duitse taal ook flink bij. Daarnaast volg je samen met andere Nederlandse deelnemers de officiële skiopleiding van Anwärter. Nadat je het examen succesvol hebt afgelegd, zorgen wij voor een werkplek bij een kwalitatieve skischool in één van de prachtige skigebieden in Oostenrijk.

Ben jij een echte wintersportfreak? Kijk dan snel verder hoe je ski- of snowboardinstructeur kunt worden via Travel Active!

Work & Travel - Ski & Snow reizen