Infodagen Gratis magazine

Wil jij aan de slag op een summercamp in Amerika? 

Is het altijd al een droom geweest om kinderen te begeleiden op een summercamp in Amerika? Ga dan aan de slag als begeleider (ook wel counselor) op een écht Amerikaans summercamp! De hele zomer staat in het teken van het organiseren van activiteiten en ervoor zorgen dat de kinderen zich vermaken. Zo beleven jullie allemaal een zomer om nooit te vergeten! 

summercamp

Soorten camps 

Wanneer je als counselor wilt gaan werken op een summercamp, kun je een voorkeur uitspreken voor de verschillende soorten camps. Ga je voor een van de populaire traditional camps, underprivileged camps of een religious camp? Daarnaast zijn er ook nog special need camps, all boys/all girls camps of day camps. Er zit dus altijd wel iets tussen wat goed bij jou past. Nieuwsgierig hoe jij je aan kan melden? Kijk dan snel verder hoe je via Travel Active Summercamp USA begeleider kan worden! 

Mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een summercamp avontuur? Je vindt het allemaal op de programmapagina van een summercamp in de USA. Van de vertrekdata en het salaris dat je mag verwachten tot de voorwaarden om te mogen vertrekken en de prijzen van een summercamp. Als je nog meer informatie wilt, kun je ook het gratis Work & Travel summercamp magazine aanvragen! Liever een persoonlijke afspraak met iemand van het Work & Travel team? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk onze agenda.

Kies je voor Summercamp USA dan doe je, naast de onvergetelijke ervaring, buitenlandse werkervaring op die goed op je CV staat!

Work & Travel - Summercamp reizen

 

Deel deze pagina