Maxime

Ambassadeur High School

Naam: Maxime
Woonplaats: Venlo en Arnhem
Programma en land: High School Amerika

Ik woonde in Omaha, de grootste stad van Nebraska. Daar ging ik naar een lokale high school en ik woonde in een gastgezin. Deze 11 maanden waren ongelooflijk bijzonder en geweldig en ik heb er een tweede ‘home’ bij! Ik zat in showchoir, net zoals de netflix serie Glee. Hiermee had ik wedstrijden, soms dichtbij huis, maar ook door het hele land. Ik had geluk dat jaar; we hadden ons gekwalificeerd voor Nationals, en deze waren in Nashville, Tennessee!

Dankzij het high school programma heb ik heel veel nieuwe mensen en nieuwe culturen leren kennen. Ook heb ik vloeiend Engels leren spreken. Na een aantal maanden voelde ik me een echte Amerikaanse local! Met mijn gastfamilie en vrienden heb ik nog steeds wekelijks contact en ik ben ook al 2 keer terug geweest om ze weer op te zoeken.

Door Travel Active heb ik me altijd goed voorbereid gevoeld, en het was heel fijn om altijd mensen te hebben om op terug te vallen als ik vragen had of als ik gewoon met iemand wilde praten. Als je vragen hebt of je wil even met iemand kletsen die ervaring heeft; kom gezellig naar een infodag of neem contact met me op!

‘’If your dreams don’t scare you, they aren’t big enough’’

Wil jij in contact komen met Maxime? Stuur dan een e-mail naar: highschool@travelactive.nl. Lees hieronder ook een aantval van de blogs die Maxime schreef tijdens haar high school tijd in Amerika. 

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Maxime

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.