Infodagen Gratis magazine

Ga verzekerd naar Amerika!

Is het jouw droom om Au Pair in Amerika te worden? Grijp dan nu je kans! Februari = USA month! Start jouw au pair avontuur in Amerika en geniet van de XXL burgers, American Football wedstrijden, bruisende steden, prachtige natuur én de onbegrensde mogelijkheden. Alle Travel Active Au Pairs krijgen een verzekering als zij naar Amerika gaan, maar boek jij in de USA month? Dan ontvang je een gratis premium verzekering (t.w.v. 235 USD)! Je gaat dus extra goed verzekerd op pad met deze gratis upgrade. Zo ben je bijvoorbeeld extra verzekerd voor aansprakelijkheid en vergoeding bij bagageverlies. 

Als Au Pair ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de kinderen van het gastgezin waarbij je woont. Je krijgt kost en inwoning en een wekelijkse vergoeding van de gastfamilie. Waarom Au Pair Amerika? We geven je 5 redenen!

  1. Lage programmakosten inclusief vliegticket!
  2. Superleuke 3-daagse oriëntatie in hartje New York (the city that never sleeps!)
  3. Leer de warme en gastvrije Amerikanen kennen
  4. Smeltkroes van verschillende culturen
  5. Ontdek het enorm grote en diverse Amerika ook met leuke uitstapjes in je vrije tijd
au pair Josine in Washington

Zo doe je mee!

Wil jij als au pair naar Amerika en gebruik maken van dit leuke extraatje? Dit moet je doen om mee te kunnen doen aan de Au Pair Amerika actie:

  1. Je boekt het Au Pair in Amerika programma tussen 1 februari en 29 februari 
  2. Je vertrekt wanneer jij wilt naar Amerika voor een au pair avontuur mét een premium reisverzekering (t.w.v. 235 USD)
  3. Je beleeft HET avontuur van je leven!

Let op: de eerste 3 au pairs die een au pair avontuur boeken naar Amerika in de maand februari krijgen ook een superleuk Amerika pakketje én een gratis bezoek aan The Empire State Building!

Ga jij ''The USA'' ontdekken als au pair? Boek dan nu jouw programma en start jouw avontuur! Wil je een goede indruk van het leven als au pair in "The USA''? Lees dan de ervaringen van Au Pairs in Amerika die je voorgingen. Of check de vlogs op ons Travel Active Channel

Deel deze pagina