Wil jij het avontuur aangaan en als au pair in het buitenland gaan wonen en werken? Maak dan kennis met de medewerkers en oud-deelnemers van het Travel Active Au Pair team tijdens een van onze speciale events.

Uitleg Events

Informatiebijeenkomst

Op een centrale locatie in Nederland staat het Travel Active Au Pair team klaar voor een leerzame en inspirerende presentatie, met een complete voorlichting over al je mogelijkheden. Na de presentatie hebt je de gelegenheid kennis te maken met het team en kun je al jouw vragen stellen over jouw au pair avontuur. Laat je tijdens de informatie bijeenkomst ook inspireren door de enthousiaste verhalen van oud-deelnemers. Droom weg bij hun prachtige foto’s en geniet van het uitwisselen van tips en ervaringen!

 

Persoonlijke afsprakendag

Als au pair naar het buitenland gaan, is een groot en spannend avontuur. Natuurlijk wil je goed voorbereid op reis gaan en daar helpen we je graag bij. Op de website vind je veel informatie over de verschillende mogelijkheden en ook tijdens informatiebijeenkomsten krijg je veel informatie over de verschillende au pair bestemmingen. Natuurlijk kan het zijn dat er nog vragen onbeantwoord blijven. Wij helpen jou graag verder, doormiddel van een persoonlijke afspraak. Het Au Pair team neemt contact met je op om een tijdstip af te spreken.

 

Webinar

Een online infobijeenkomst die jij vanaf de bank, achter je bureau of aan de eettafel bij jou thuis, kunt volgen. Het enige dat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding. Een webinar is een interactieve presentatie die je online met andere deelnemers volgt. Na afloop van de presentatie kun je al jouw vragen stellen via de live-chat met het Travel Active Au Pair team.

 

Informatiebijeenkomst 6 mei - Rotterdam

Tijdstip: 11:00

Meld je nu gratis aan!

Informatiebijeenkomst 20 mei - Eindhoven

Tijdstip: 11:00

Meld je nu gratis aan!

Informatiebijeenkomst 17 juni - Amsterdam

Tijdstip: 10:30

Meld je nu gratis aan!

Persoonlijke afspraak 29 juni - Utrecht

Tijdstip: bepaal je zelf!

Maak nu een persoonlijke afspraak!

Webinar 25 juli

Tijdstip: 19:00

Meld je nu gratis aan!

Informatiebijeenkomst 8 juli - Utrecht

Tijdstip: 11:00

Meld je nu gratis aan!