5 food hotspots in New York!

Travel Active
Algemeen
3 januari 2018

New York, the city that never sleeps.. Ben jij wel eens in New York geweest? Dan zal je ongetwijfeld weten dat je er héérlijk kunt eten. Van hotdogkraampjes op straat, tot de allerleukste hotspots. Er zijn zóveel leuke plekjes dat we kunnen voorstellen dat je amper kan kiezen. Wij helpen je graag op weg met deze 5 must-eat hotspots!

The Bagel Store

De bagel store is dé hotspot voor alle bagelliefhebbers onder ons. Je vindt hier niet alleen de normale bagels; maar ook rainbow bagels, unicorn bagels én cragels. Een cragel is een kruising tussen een croissant en een bagel en MOET je gegeten hebben tijdens jouw tijd in New York.

Jamba juice

Dé healthy hotspot van New York: Jamba Juice! Hier kun je terecht voor overheerlijke smoothies, Açaí bowls en havermout! Maar je vindt er ook breakfast wraps en sandwiches. Heb jij een lange dag tegemoet en kun jij wel wat energie gebruiken? Stop dan zeker bij Jamba Juice voor een ontbijtje.

Dough

Soms heb je gewoon écht even behoefte aan zoetigheid: dan weet je dat het tijd is om langs dough te gaan. Bij dough vind je de lekkerste donuts van New York!

The butcher’s daughter

Deze hippe healthy hotspot is open voor ontbijt, brunch, lunch én diner! Ben jij vegetariër en ben jij de standaard salade geitenkaas helemaal zat? Dan zit je in dit restaurant zeker op je plek! De dinerkaart bestaat namelijk onder andere uit vegetarische taco’s, tortilla’s en pasta’s. Nóg leuker is dat een groot deel hiervan zelf veganistisch is!

Tick tock diner

Burgers, friet, vlees en milkshakes: deze typische Amerikaanse diner is iedere dag van het jaar geopend, 24 uur per dag. Dit is niet bepaald een healthy hotspot, maar zéker een leuk restaurant! Als je in Amerika bent moet je zeker een keer bij een typische diner gegeten hebben: dus waarom niet in New York?! Het eten is ook nog eens relatief goedkoop!

Wil je meer lezen? Bekijk dan onze blogpagina. Neem ook een kijkje bij de programma's van Travel Active.

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

35 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.