De 5 leukste plekken om oud en nieuw te vieren in Nieuw-Zeeland!

Travel Active
Algemeen
14 december 2017

December: volgens ons de meest gezellige maand van het jaar! Nadat we de gezellige kerstperiode hebben gehad is het tijd voor oud & nieuw. Ben jij op dit moment aan het backpacken, werken of reizen door Nieuw-Zeeland en heb je wat tips nodig? Dit zijn de 5 meest toffe plekken om oud & nieuw te vieren in Nieuw-Zeeland!

1. Rhythm and Vines

Rhythm and Vines is een 3-daags internationaal festival in Gisborne, dat ooit begonnen is als een feest voor een aantal vrienden. Ondertussen is het uitgegroeid naar één van de meest bekende festivals in Nieuw-Zeeland. Van 29 tot en met 31 december biedt dit festival jouw de vetste muziek en artiesten aan! Ga dansend het nieuwe jaar in en zie, samen met zo’n 15.000 andere feestgangers de eerste zonsopgang van het nieuwe jaar.

2. AUM NYE Camping festival

Zo’n 45 minuten buiten Auckland kun jij de stadsdrukte achter je laten en je artistieke jij naar boven halen! Het AUM NYE Camping festival is een artistiek, hippie festival waar jij jouw creativiteit kan uiten! Er zijn verschillende workshops en activiteiten en daarnaast treden er ook topartiesten op. Het festival terrein is van 30 december tot en met 2 januari geopend en gevuld met een hoop activiteiten, workshops en muziek. Op 31 december begint het “échte” festival en je kunt er dus ook voor kiezen om alleen op deze dag te komen.

3. Light & Sparkles New Year's Eve 2017

Wil jij oud & nieuw graag in stijl vieren? Dan is het Light and Sparkles event van het Rydges Hotel’s echt wat voor jou! Het hotel heeft een prachtig dakterras vanwaar jij het beste uitzicht hebt op het vuurwerk van de haven van Auckland. Er is een live DJ aanwezig en een fotograaf die ervoor zorgt dat al jouw glamorous momenten op beeld staan!

4. New Years Eve festival Wondergarden

Nóg een leuk festival dat zeker een bezoekje waard is: het Wondergarden festival. Dit is een muzikaal en visueel festivals waar jaarlijks zo’n 3500 bezoekers komen. Daarnaast vind je er ook de beste en meest uitgebreide streetfood from town! Het festival duurt één dag en is leuk voor zowel jong als oud!

5. Auckland, Wellington of Queenstown

Oké, de festivals hierboven zijn natuurlijk ontzettend gaaf. Maar wat als je geen geld hebt om zo uitgebreid oud & nieuw te vieren?! Don’t worry, oud & nieuw kan ook héél leuk zijn als je buiten het prachtige vuurwerk aanschouwt. Ga naar één van de grote steden waar vuurwerk wordt afgestoken en ga samen met honderden anderen mensen knallend het nieuwe jaar in!

Ben jij na het lezen van deze blog enthousiast geworden en zou je graag een keer oud en nieuw in Nieuw-Zeeland willen vieren? Bekijk hier onze mogelijkheden in Nieuw-Zeeland! Wil je meer blogs lezen? Bekijk dan onze blogpagina. Neem ook een kijkje bij de programma's van Travel Active.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

35 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.