Als au pair naar Engeland: Julie gaat het avontuur aan!

Julie
Au Pair
18 november 2020

Julie is aan haar avontuur begonnen, ze is als au pair naar Engeland! Hoe ziet een eerste ontmoeting met je au pair gezin eruit? Julie vertelt over haar eerste drie weken als au pair

Het avontuur begint!

Het is nu bijna drie weken geleden dat ik als au pair naar Engeland vertrok. Ik woon bij een familie in New Malden, dat ligt ongeveer een half uurtje van Central London af. And that’s really great, because I love meeting people and having a drink ; ) ! Maar daarom ben ik natuurlijk niet aan dit avontuur begonnen. Ik heb voor dit avontuur gekozen omdat ik het super vind om voor kinderen te zorgen! Ook ben ik nog nooit in Engeland geweest, dus mijn avontuur als au pair is ook nog een extra ontdekkingsreisje!

Ontzettend cute

Voor vertrek wist ik 100% zeker dat ik ervoor ging zorgen dat mijn reis als au pair naar Engeland een awesome tijd ging worden. Nu ik drie weken in Engeland ben kan ik met zekerheid zeggen dat het ook echt heel awesome is! Aan het begin van mijn avontuur, na de acceptatie-email van Travel Active, kwam ik in contact met verschillende families. Ik had meteen een goed gevoel bij de familie Rowe. Ons eerste Skype gesprek was heel fijn en ze waren erg aardig. Ze hebben twee zoontjes; Joshua van zes en Jude van drie. Het zijn twee ontzettend energieke jongens, maar ook ontzettend cute. Mijn eerste ontmoeting met de familie Rowe was op het vliegveld in Heathrow, de jongens waren natuurlijk hartstikke verlegen! Maar nu zijn ze gelukkig al heel goed aan me gewend, wat ik ontzettend fijn vind! Ik was wel zenuwachtig om de familie te ontmoeten, maar omdat onze Skypegesprekken zo fijn waren verlopen viel dit gelukkig reuze mee!

blog-als-au-pair-naar-engeland-julie-gaat-het-avontuur-aan2

Thuiskomen

Ik breng de jongens naar school en pik ze ook weer op. Samen gaan we naar hun zwemlessen, lezen we samen en proberen we zoveel mogelijk grappige dingen te doen, want lachen is toch echt wel wat ze het liefste doen! Joshua houdt ontzettend veel van voetbal en vraagt ook iedere dag als we thuiskomen van school of ik een potje voetbal met hem wil spelen! Jude vindt alles leuk wat los en vast zit, dus onze speelmogelijkheden zijn oneindig! Het huis van de familie Rowe is heel gezellig en het voelt echt als thuiskomen! Natuurlijk mis ik mijn familie en vrienden, maar de familie Rowe maakt het me wel wat makkelijker.

Tips voor toekomstige au pairs

Mijn tip voor toekomstige au pairs: Skype wanneer je wilt Skypen en zodra het kan! Neem ook foto’s mee van de mensen waar je van houdt. Ik vind het heel fijn om eens in de zoveel tijd de foto’s erbij te pakken en even goed aan mijn familie en vrienden te denken. Zo weet ik dat het allemaal goed gaat en het niet erg is om ze te missen. Praat ook met andere over hoe je je voelt, dat zal zeker helpen! Verder wil ik vooral zeggen dat je zoveel mogelijk van je avontuur moet genieten! In het begin zul je vaker dingen alleen doen omdat je nog mensen moet leren kennen, maar dat gaat allemaal heel snel! Neem tijd voor jezelf en probeer dingen te vinden om in je vrije tijd te doen zoals fitnessen; sportief en leuk!

Au pair zijn is heel leuk en ik raad het iedereen aan om een keer te doen! Via Travel Active is alles heel soepel verlopen en ik werd bij alles goed geholpen. Als je bijvoorbeeld aan de slag wilt als au pair in Engeland zou ik als ik jou was zeker je reis bij Travel Active boeken!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.