Astrid ontdekt Engeland in haar weekenden tijdens haar taalreis

Astrid
Taalreizen
6 augustus 2018

Astrid's eerste week in Engeland zit er alweer op! Ze is daar om haar Engelse taal bij te spijkeren en heeft het goed naar haar zin! In deze blog vertelt ze wat ze allemaal gedaan heeft.

Mijn eerste schoolweek

Ik heb deze week een hele hoop nieuwe mensen leren kennen en een hoop kunnen leren op school! De leraren op school kunnen goed uitleggen en voorbeelden geven waardoor ik snap wat er bedoeld wordt. De leraren op school willen dat wij zo weinig mogelijk Google translate gebruiken. Als we een woord of iets anders niet weten, moeten wij het vragen aan de medestudenten. Als we er dan nog steeds niet uit komen dan legt de leraar het ons uit. Ik vind het een goede methode om te leren, want zo onthoud je het wel makkelijker! Soms krijgen we aan het einde van de ochtend huiswerk mee om te maken. In mijn klas word ik vaak ‘’Holland’’ genoemd omdat ze moeite hebben met het uitspreken van mijn naam, hahaha!

Rondvaart

Vandaag heb ik een rondvaart gemaakt die startte in Greenwich en stopte bij de Londen Eye, super tof! Helaas wilde niemand uit mijn klas mee met de rondvaart. Zelf wilde ik wel heel graag gaan dus ben ik gewoon alleen gegaan! Het leuke aan alleen reizen is dat je alles kan doen waar je zin in hebt 🙂 Bij de rondvaart heb ik weer wat nieuwe mensen leren kennen, met twee van hen ga ik morgen naar Londen.

Weekend

Het weekend is bijna alweer voorbij. Morgen beginnen mijn lessen weer!

Ik heb een leuk weekend gehad. Gister ben ik naar Londen geweest met een andere student, waar we lekker geshopt hebben. Daarna zijn we naar de photo gallery museum geweest; een leuk klein museum met mooie foto’s die vroeger zijn gemaakt. Beide hadden we wel verwacht dat het een groter museum zou zijn. Na het museum hebben we geluncht en daarna zijn we naar de Tower Bridge gegaan. We hebben tickets gekocht om bovenop de Tower Bridge te lopen. Bovenop de Tower Bridge hadden we echt een heel mooi uitzicht!

Vandaag was ik in Greenwich, daar is een heel mooi groot park. Nadat ik wat verder ben gelopen had ik heel mooi uitzicht! Ik ben in Greenwich naar het royal observatory museum geweest, dit vond ik een mooi museum. Na het museum ben ik naar de Greenwich markt gegaan. Voordat ik daar was ben ik nog even langs het hotel gelopen waar mijn zussen verblijven. Het hotel ligt 2 min lopen vanaf de markt, superleuk om even over de markt te struinen!

Wil jij net als Astrid een taalreis volgen in Engeland? Bekijk dan jouw mogelijkheden hier. Heb je nog vragen over het programma? Kom dan naar een taalreizen infodag óf vraag een gratis Taalreizen magazine aan!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.