Infodagen Gratis magazine
Travel Active 05 oktober 2017

Houd jij van kinderen, wil je graag naar het buitenland en vind je het interessant om nieuwe culturen te ontdekken? Dan is au pair worden echt iets voor jou! Lees hier waarom.blog-waarom-au-pair-worden

Je maakt vrienden voor het leven

Als je als Au Pair naar het buitenland gaat, kom je in een geheel onbekende omgeving. Nieuwe mensen ontmoeten kan soms best wel spannend zijn. Travel Active organiseert meetings zodat jij Au Pairs kan ontmoeten in de buurt van jouw woonplek. Hier worden vaak goede vriendschappen gesloten. Wees dapper en stap gewoon op mensen af, dit wordt vaak gewaardeerd en het is helemaal niet zo eng als dat het lijkt. Lees hier een paar tips van een Au Pair in Amerika.

Je leert een andere taal vloeiend spreken

Je communiceert met je host kid(s), je gastgezin en de omgeving waar je woont in een ander taal. Je zult binnen no-time al vooruitgang merken.

Een nieuwe cultuur van binnenuit

Tijdens je Au Pair avontuur verblijf je in een gastgezin. Hierdoor maak je de cultuur van dichtbij mee. Je eet nieuwe gerechten, je ontdekt de omgeving en leert over de gebruiken van de mensen waar jij verblijft. Een echte local dus!blog-waarom-au-pair-worden

Je bouwt een goede band op met je hostkid(s)

Een Au Pair brengt de meeste tijd door met de kinderen. Door alle tijd die je samen met je hostkids doorbrengt, ontwikkel je een ontzettend sterke band. Je leert veel van elkaar. En de kinderen zullen dol op je zijn.

Persoonlijke groei en zelfstandigheid

Je hebt de stap gemaakt op voor langere tijd uit je vertrouwde omgeving tes stappen en op avontuur te gaan. Tijdens je Au Pair avontuur zal je zelfstandiger en volwassener worden. Je zult merken dat deze persoonlijke ontwikkelingen goed zijn voor je toekomst.  blog-waarom-au-pair-worden

Pluspunten op je CV

Het vloeiend spreken van een vreemde taal en een buitenlandse ervaring? Werkgevers en opleidingen zijn hier vaak naar op zoek. Super op je CV dus!

Je doet veel nieuwe werkervaring op

Je leert veel over het werken met kinderen. Wil je later met kinderen werken? Dan is Au Pair worden de perfecte voorbereiding en dat ook nog in het buitenland!blog-waarom-au-pair-worden

Een onvergetelijk avontuur om nooit te vergeten

Genoeg redenen waarom je Au Pair moet worden dus! Au Pair zijn is een geweldige ervaring, het verbreedt niet alleen je kennis en ervaring, het verbreedt je hele leven! Je zult vrienden maken voor altijd en misschien zelfs wel je droombaan krijgen met dank aan de pluspunten op je CV!

Lijkt Au Pair worden jou wel wat? Bekijk het Au Pair programma om te kijken wat bij jou past of lees de ervaringen van andere Au Pairs. 

Benieuwd naar het leven van een Au Pair? Stefanie vertelt ons alles in deze vlog:

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's