Taalreis bestemming uitgelicht: Barcelona

Travel Active
Taalreizen
10 maart 2014

Vandaag lichten we een stad uit die bij vele al bekend is. Cerveza’s, sangria en tapas. De Sagrada Familia en Gaudi. Een stad die bruist van de energie en waar jij je snel thuis zult voelen.

Barcelona is een bruisende stad die veel te bieden heeft. De Spaanse stad is overweldigend met haar mooie stranden, rijke cultuur en heerlijke tapas. Er is veel te zien en te doen en dat maakt Barcelona zo populair. En natuurlijk is het fijne weer ook mooi meegenomen!

In Barcelona kun je veel cultuur in musea vinden maar ook op straat is er veel te zien. De unieke architectuur van vele gebouwen zoals die van Gaudí is bijvoorbeeld onmisbaar tijdens je bezoek aan Barcelona. Maak ook zeker een wandeling over Las Ramblas. Al wandelend over Las Ramblas kom je allerlei soort mensen tegen tussen de bloemen- en krantenkiosken, fonteinen en terrassen. Ook kun je Barcelona niet verlaten zonder Sagrada Familia gezien te hebben.

Barcelona staat vol met gezellige pleinen. In het Catalaans ook wel ‘plaça‘ genoemd. Sommige pleinen zijn juist heel klein en intiem, andere pleinen juist groot en levendig. Ga erop uit en ontdek alle leuke pleinen van Barcelona.

Eten kun je het best in de wat afgelegen straatjes. Dit zijn de tentjes waar vooral de locals komen. Zo zie je niet alleen meer van de stad, maar kun je ook gewoon lekker rustig eten zonder dat je hutje mutje op een plein vol toeristen zit. Dineer in een van de vele tapas tentjes en ontbijt met heerlijk fruit   en de beroemde Iberian Jamon, natuurlijk vers van de markt.

De talenschool

De talenschool ligt in het centrum, lekker ideaal! Je bent binnen no time bij Las Ramblas of de boulevard. Na de lessen is er ruimte om Barcelona te ontdekken. De talenschool organiseert allerlei activiteiten: een stadswandeling, een filmavond, kookworkshops, een tripje naar Girona en Montserrat en vele andere excursies.

Juul deed een Taalreis in Spanje en we vroegen haar of het volgen van een taalcursus in Spanje aan te raden was. Haar antwoord: “Ik zou anderen zeker aanraden deze taalreis met Travel Active te maken. Het liefst zou ik het zelf nog een keer overdoen! Ik heb echt een super tijd gehad en ik heb er ook veel van geleerd.“

Zou jij een taalreis willen doen in Barcelona? Of ga je liever naar een van de andere Taalreis bestemmingen? Vraag ook onze Taalreizen brochure en bekijk onze gratis Infodagen!

 

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.