Top 5 leuke zomerbestemmingen voor een taalreis

Travel Active
Taalreizen
23 februari 2021

Een taalreis is een superleuke invulling voor een zomervakantie en dat is natuurlijk niet voor niets! Naast dat je op een bijzondere en leuke manier een nieuwe taal leert, leer je ook de cultuur van het land goed kennen én ontmoet je internationale studenten. Maar er zijn zóveel bestemmingen, welke moet je nou kiezen? Dit zijn de leukste taalreisbestemmingen gedurende de zomer:

1. Valencia

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en ook één van de populairste steden! De stad heeft een perfecte ligging, namelijk aan de Middellandse Zee. Als jij tijdens de zomer naar Valencia gaat voor een Spaanse taalreis kun je dus in je vrije tijd lekker een duik nemen en aan het strand chillen. Daarnaast is er in het centrum van Valencia ook voldoende te beleven: je vindt er leuke terrasjes, winkels, festivals en historie! Een perfecte locatie voor een taalreis tijdens je zomervakantie dus!

2. Montpellier

Ben jij een echte cultuurliefhebber? Kies dan zeker voor een taalreis in het Franse Montpellier! Deze Franse stad bruist van cultuur. Van opera’s, theaters en exposities tot festivals en street art. Cultureel erfgoed is er volop te vinden! De stad heeft 300 dagen zon per jaar en tijdens jouw taalreis weet je dus zéker dat je genoeg zonnestraaltjes kunt meepakken!

3. Brighton

Brighton is een heerlijke en super populaire kustplaats in Engeland. Het is een bekende studentenstad en biedt álles wat jij nodig hebt tijdens je taalreis! Van leuke winkels en cafés tot hippe restaurants en een zéér bruisend nachtleven! De talenschool zelf is gelegen in een recentelijk gebouwd modern pand met een prachtig en licht interieur. Wil jij nog meer halen uit jouw taalreis in Brighton? Kies dan voor een Cambrigde taalreis en behaal tijdens jouw programma dit internationaal erkende certificaat!

4. Malta

Bij een eiland met prachtige felblauwe wateren, tal van mediterrane restaurantjes, hogere temperaturen en smalle gezellige straatjes denk je waarschijnlijk niet meteen aan een plaats waar Engels als voertaal gesproken wordt. Om deze reden is Malta een van de populairste bestemmingen voor een Taalreis Engels. Ben je opzoek naar een plaats waar je na je lessen lekker kunt gaan zwemmen of duiken, een terrasje kunt pakken met medestudenten maar ook drie UNESCO World Heritage sites kunt bekijken terwijl je je waant door de historische straten? En na zo’n dag óók nog het bruisende nachtleven op kunt zoeken? Dan is ook voor jou Malta dé bestemming!

5. Florence

Voor een Italiaanse taalreis kies jij tijdens jouw zomer het beste voor Florence. Volgens veel reizigers is Florence de mooiste stad ter wereld, de hele stad is eigenlijk een openluchtmuseum. De rijke geschiedenis van de stad is namelijk op iedere hoek van de straat terug te vinden! Florence is dé bestemming als je houdt van geschiedenis, cultuur, shoppen en lekker eten. De taalschool is populair onder internationale studenten en naast de Italiaanse cultuur ontdek je dus nog véél meer culturen!

Meer informatie ontvangen over een taalreis? Vraag hier het gratis magazine aan of kom naar één van onze Taalreizen infodagen!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.