Infodagen Gratis magazine
Travel Active 13 oktober 2017

Je wilt graag een nieuwe taal leren en je grenzen verlegen? Leer nieuwe mensen kennen, beleef de cultuur van dichtbij en leer een taal vloeiend spreken en schrijven op een professionele school. En dit op meer dan 60 verschillende locaties! Wat maakt een taalreis nou nog meer zo leuk? Lees het hier!

Een nieuwe taal

Natuurlijk de allerbelangrijkste reden om een taalreis te maken: je wilt graag een nieuwe taal leren of je skills verbeteren. Waar kan dat nou beter dan bij een bestemming waar je de taal die jij graag wilt leren alleen maar om je heen hoort­?

blog-waarom-een-taalreis-maken

De cultuur van dichtbij

Door te verblijven in een gastgezin zal je de cultuur van heel dichtbij leren kennen. Er is geen manier om sneller een taal te leren! 

Stap uit je comfort zone

Wel spannend allemaal, in je eentje naar een ander land afreizen om daar vervolgens een vreemde taal te gaan leren. Wees dapper en ga het avontuur aan. Dit biedt juist nieuwe kansen en je kunt met trots zeggen dat je het toch echt gedaan hebt.

Zo veel keuze

Wil jij graag Portugees leren in Brazilië, Frans leren in Parijs of je Engels bijspijkeren in Cambridge? Wij hebben talenscholen in meer dan 60 bestemmingen in 7 verschillende talen.

Op vakantie

Tijdens je taalreis zit je natuurlijk niet 24/7 te leren in de taalschool. Je hebt ook een hele hoop vrije tijd die je kan besteden in de stad waar jij verblijft. Je kunt de omgeving ontdekken en op leuke excursies gaan.

blog-waarom-een-taalreis-maken

Certificaten

Pluspunten op je CV? Lees deze blog over certificaten die je kan ontvangen tijdens je taalreis.

Heb je interesse om een taalreis te maken? Bekijk dan hier jou mogelijkheden of lees over de ervaringen van andere mensen die het avontuur zijn aangegaan!

Anne heeft een taalreis gedaan in Oxford en kijkt in deze vlog terug op haar tijd daar:

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's