Waarom een taalreis maken?

Travel Active
Taalreizen
13 april 2021

Je wilt graag een nieuwe taal leren en je grenzen verleggen? Leer nieuwe mensen van over de hele wereld kennen, beleef de cultuur van dichtbij en leer een taal vloeiend spreken en schrijven op een professionele talenschool. En dit op meer dan 60 verschillende locaties! Wat maakt een taalreis nou nog meer zo leuk? Lees het hier!

Een nieuwe taal

Natuurlijk de allerbelangrijkste reden om een taalreis te maken: je wilt graag een nieuwe taal leren of je skills verbeteren. Waar kan dat nou beter dan bij een bestemming waar je de taal die jij graag wilt leren alleen maar om je heen hoort­? Samen met anderen studenten woon je dagelijks lessen bij en leg je om de zoveel tijd een toets af om zo je niveau te bepalen. Of je nu beginner of gevorderd bent; een taalreis is er voor iedereen!

 

De cultuur van dichtbij

Tijdens een taalreis krijg je de mogelijkheid om te verblijven in een gastgezin of residentie, beide hebben zo zijn voordelen. Ga je voor een gastgezin? Dan zal je taalvaardigheid snel verbeteren doordat je veel zult communiceren met de familie! Een residentie is ook een super leuke optie! Je komt te wonen met andere internationale studenten waardoor er een gezellige en jonge sfeer hangt.

Stap uit je comfort zone

Great things never came from comfortzones... Wel spannend allemaal, in je eentje naar een ander land afreizen om daar vervolgens een vreemde taal te gaan leren. Wees dapper en ga het avontuur aan. Dit biedt juist nieuwe kansen en je kunt met trots zeggen dat je het toch echt gedaan hebt. Desalniettemin zijn er met jou, vele andere studenten die in hetzelfde schuitje zitten. Het is een kwestie van wennen, we kunnen één ding verzekeren: je zult de tijd van je leven hebben!

Zo veel keuze

Van Spaans leren in Colombia tot aan Engels leren in Australië en alles daar tussenin. Wij hebben talenscholen in meer dan 60 bestemmingen in 7 verschillende talen, keuze genoeg dus! Maar hoe maak je die keus? Kom in contact met ons Taalreizen Team, zij zullen samen met jou kijken naar de perfecte bestemming voor jouw buitenlandavontuur!

Op vakantie

Tijdens je taalreis zit je natuurlijk niet 24/7 te leren in de taalschool. Je hebt ook een hele hoop vrije tijd die je kan besteden in de stad waar jij verblijft. Je kunt de omgeving ontdekken en op leuke excursies gaan. Ook kun je ervoor kiezen om jouw taalreis te combineren met een langere (backpack)reis, dat maakt het avontuur helemaal compleet!

Anne heeft een taalreis gedaan in Oxford en kijkt in deze vlog terug op haar tijd daar:

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.