Annalie vlogde over al haar avonturen als Wildlife Ranger in Zuid-Afrika!

Annalie
Vrijwilligerswerk
2 januari 2018

Annalie vertrok naar Zuid-Afrika om als een echte ranger mee te werken op het Wildlife Ranger project. Gelukkig voor ons vlogde ze over al haar avonturen. Benieuwd? Scroll snel verder! 

Aankomst op het Wildlife Ranger project

In deze eerste vlog neemt Annalie je mee in haar reis naar Zuid-Afrika en de start van haar avontuur. Ook laat ze mooie beelden zien van het project en wat ze verder in Zuid-Afrika heeft beleefd.

Wat doe je in je vrije tijd?

In deze tweede vlog laat Annalie meer zien over haar vrije tijd tijdens haar vrijwilligerswerk periode op het Wildlife Ranger project. Een stukje cultuur snuiven, straathondjes wassen, een spannende watervalklim en een lokale lunch. Bekijk het zelf!

Als een echte ranger...

Another day in paradise! In haar derde en laatste vlog over haar avontuur in Zuid-Afrika vertelt Annalie je leuke weetjes die ze van de Rangers heeft geleerd. Ook neemt ze je mee tijdens haar Bush Sleep Out!

Het Wildlife Ranger Project is een project waarbij je dieren in hun eigen natuurlijke omgeving leert te observeren. Je assisteert de rangers, helpt mee met de dagelijkse werkzaamheden én je verblijft op een unieke locatie.

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

35 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.