Ferry neemt je mee op vrijwilligerswerk in Zambia en Zimbabwe

Ferry
Vrijwilligerswerk
16 juni 2016

Ferry combineerde de Afrikaanse landen Zambia  en Zimbabwe voor een ultieme vrijwilligerswerkervaring: lesgeven op een school en dieren verzorgen in een rescue center.

Ferry vertrok voor twee maanden naar Afrika om daar vrijwilligerswerk te doen. Om meer van het continent te zien combineerde hij Zambia met Zimbabwe en maakte hij de oversteek tussen de Victoria Falls.

Vrijwilligerswerk in Zambia

Ferry startte zijn avontuur in Zambia waar hij lesgaf aan kinderen in de Linda community, een wijk in het dorpje Livingstone. Daar ging hij op creatieve wijze aan de slag om de kinderen in die community wat dingen bij te leren. En zelfs na zijn vrijwilligerswerk ging hij nog met de kinderen aan de slag door lekker met ze te gaan voetballen.

Vrijwilligerswerk in Zimbabwe

Vervolgens vertrok Ferry naar Zimbabwe voor het Wildlife project op het Chipangali Wildlife Rescue & Research Center. Daar mocht hij de dieren verzorgen, zorgde ze ervoor dat de populatie in het wild behouden blijft en beschermen ze hen tegen jagers, vangen ze gewonde dieren op en zette ze gezonde dieren weer uit wanneer het veilig genoeg voor hen is. Een veelzijdig project waar Ferry veel van heeft geleerd en heeft kunnen bijdragen.

Net als Ferry Zambia en Zimbabwe combineren en vrijwilligerswerk en wildlife doen in Afrika? Bekijk dan onze website voor al jouw mogelijkheden!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.