Ferry neemt je mee op vrijwilligerswerk in Zambia en Zimbabwe

Ferry
Vrijwilligerswerk
16 juni 2016

Ferry combineerde de Afrikaanse landen Zambia en Zimbabwe voor de ultieme vrijwilligerswerkervaring: lesgeven op een school en dieren verzorgen in het wildlife rescue & research centre.

Ferry vertrok voor twee maanden naar Afrika om daar vrijwilligerswerk te doen. Om meer van het continent te zien combineerde hij Zambia met Zimbabwe en maakte hij de oversteek bij de Victoria Falls.

Vrijwilligerswerk in Zambia

Ferry startte zijn avontuur in Zambia waar hij lesgaf aan kinderen in de Linda community, een wijk in het dorpje Livingstone. Daar ging hij op creatieve wijze aan de slag om de kinderen in die community wat dingen bij te leren. En zelfs na zijn vrijwilligerswerk ging hij nog met de kinderen aan de slag door lekker met ze te gaan voetballen.

Vrijwilligerswerk in Zimbabwe

Vervolgens vertrok Ferry naar Zimbabwe voor het Wildlife Rescue & Research Centre project. Daar mocht hij de dieren verzorgen en ervoor zorgen dat de populatie in het wild behouden blijft. Ook hielp Ferry met de dieren beschermen tegen jagers, gewonde dieren opvangen en gezonde dieren weer uitzetten in de vrije natuur wanneer het veilig genoeg voor hen was. Een veelzijdig project waar Ferry veel heeft geleerd en heeft kunnen bijdragen.

Net als Ferry Zambia en Zimbabwe combineren en vrijwilligerswerk doen in Afrika? Of ga je liever naar een van de andere vrijwilligerswerk bestemmingen? Vraag onze vrijwilligerswerk brochure aan of bekijk hier onze gratis online presentaties!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.