Taalreis in Toronto

Taalreizen | Taal: Engels

Ga op taalreis naar Toronto!

 • Canada
 • vanaf 2 weken
 • vanaf 16 jaar

Het is niet voor niets de meest populaire stad van Canada! Toronto biedt jou de ervaring van een typische Noord-Amerikaanse stad: kunstgalerijen, heerlijk eten en mooie uitzichten. De stad heeft ontzettend veel leuke wijken met ieder een uniek karakter. Alleen hiermee kun je je al dagen vermaken. Toronto is een stad met de leukste contrasten! Van moderne kunstgalerijen tot street art en hippe restaurants tot food markets… Toronto is de perfecte mix van een concrete jungle en een culturele belevenis. De inwoners van Toronto komen uit de meest diverse hoeken van de wereld en dus vind je in de stad een mengelmoes aan diverse culturen! Toronto is ook een stad met een bruisend nachtleven. In de avonden en weekenden vind je er meer dan genoeg entertainment. Kunst, heerlijk eten, een gezellig nachtleven… wat mist er nog? Strand! Door de ideale ligging bij Lake Ontario geeft Toronto je zelfs de gelegenheid om tijdens je Taalreis te genieten van een ontspannen strandsfeer! Ten slotte heeft Toronto binnen Canada ook een ideale ligging. De stad wordt dan ook vaak gekozen als startpunt voor een rondreis door Canada én Amerika! Kortom, Toronto wil je niet missen!

Jouw programma in het kort

Op zoek naar een grote Noord-Amerikaanse stad met fijne parken, heerlijk eten en de mooiste street art? Dan is de Canadese stad Toronto dé bestemming voor jouw Taalreis!

 • Taallessen op je eigen niveau
 • Populaire bestemming voor internationale studenten!
 • Ervaren personeelsteam
 • Veel weekendexcursies in Canada én Amerika
 • Certificaat aan het einde van je verblijf

Download onze prijslijst voor een taalcursus Engels!

Ontdek alle prijzen voor cursus- en accommodatiemogelijkheden

Taalreis in Toronto

De taalreis van je leven in Toronto

De kleurrijke, moderne, state-of-the-art campussen van onze talenschool in Toronto zijn dé perfecte leeromgeving. De talenschool beschikt over diverse campussen in het centrum van Toronto. Ze zijn gelegen dichtbij kunstgalerijen, musea, restaurants en diverse leuke winkelgebieden! Alle campussen zijn heel goed verbonden met het openbaar vervoer en liggen op loopafstand van leuke winkels en culturele attracties. Je krijgt vooraf te horen op welke campus je precies les krijgt en waar je je moet melden voor de oriëntatie. Onze talenschool in hartje Toronto is zeer populair onder internationale jongeren. Het team verwelkomt maar liefst studenten uit meer dan 90 landen! Ben je dus op zoek naar een gezellige, moderne talenschool met een internationale sfeer? Dan zit je bij onze talenschool in Toronto helemaal aan het juiste adres!

Taalreizen online afspraak

Heb je behoefte aan contact met iemand van het Taalreizen Team? Maak vrijblijvend een persoonlijke online afspraak met ons en stel je vragen!

Taalreis

Test jouw Engels

Wil jij graag weten hoe goed jouw Engels is? Onze partners van Cambridge Assesment English hebben een korte taaltest opgesteld zodat je aan de hand van 25 vragen erachter kunt komen op welk taalniveau je zit. Dit kan goed van pas komen wanneer jij bijvoorbeeld een Cambridge, TOEFL of een IELTS taalcursus wilt gaan doen en je startniveau wilt bepalen. Advies nodig over het aantal weken dat je nodig hebt voor jouw leerdoel? Laat ons jouw startniveau weten en je plannen voor een taalreis. We geven je dan graag vrijblijvend advies!

Doe hier de test!

Faciliteiten talenschool
 • WiFi
 • Ervaren personeelsteam waar je 24/7 bij terecht kunt
 • Mooie klaslokalen en lounges
 • Computerruimte
Kosten

De programmakosten voor een taalreis zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodaties en de lengte van je verblijf. In ons kostenoverzicht kun je makkelijk zien wat de kosten voor jouw programma bedragen. Ook kun je de kosten vergelijken van de diverse cursussen en accommodaties. Download eenvoudig de prijslijst voor Engelse cursussen en vind alle prijzen en accommodatiemogelijkheden.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met het Taalreizen Team. Wil je weten wanneer er een kortingsactie plaatsvindt voor jouw bestemming? Ook hier informeren wij jou graag over!

Inclusief bij deze Taalreis

Voor vertrek

 • Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team
 • Online handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z
 • Hulp en advies over de reis naar Canada


Na vertrek

 • Taaltoets om je niveau te bepalen
 • Oriëntatie tijdens je eerste lesdag
 • Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool
 • Accommodatie naar keuze
 • Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood
 • Noodnummer van de talenschool - 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Noodnummer van Travel Active – 7 dagen per week
 • Certificaat van de talenschool als bewijs van deelname


Exclusief bij deze Taalreis

 • Administratiekosten à € 100,-
 • De reis naar Canada en evt. visumkosten
 • Transfers bij aankomst en vertrek (evt. erbij te boeken)
 • Kosten voor activiteiten en andere dagelijkse uitgaven zoals vervoer
 • Studie- en reisverzekering- Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland
 • Annuleringsgarantie- mét examenregeling
Tip van onze Taalreizen experts

Tijdens je Taalreis dompel je jezelf helemaal onder in de lokale cultuur. Hoe kun je dit beter doen dan de lokale cuisine te proberen? St. Lawrence Market is een super gezellige vers markt. Je vindt er allerlei soorten groenten en fruit, maar ook kaas en vlees. St. Lawrence is ideaal om te bezoeken op een vrije dag en wat inkopen te doen voor een picknick!
Studenten die houden van iets meer diversiteit zijn helemaal op hun plek bij Kensington Market. Hier koop je geen verse producten, maar wordt het eten voor je neus bereid! Geniet van de gezelligheid op de terrasjes en ontdek diverse wereldkeukens. Kensington Market is een heel leuk uitje om samen met je medestudenten te doen!

Activiteiten & excursies

In Toronto en de directe omgeving is er zo veel te beleven! De talenschool organiseert wekelijks leuke activiteiten in de stad. Dit is een goede manier om je medestudenten te leren kennen en natuurlijk om je Engels in de praktijk te oefenen. Denk bijvoorbeeld aan culturele uitstapjes naar de bezienswaardigheden van Toronto, filmavonden, avondjes uit met je medestudenten, sportactiviteiten, etc. Daarnaast werkt de talenschool samen met een aantal lokale touroperators voor leuke excursies naar o.a. New York, Quebec, Montreal, Niagara Falls en de Rocky Mountains!

Vertrekmogelijkheden

Startdata
De talenschool in Toronto heeft vaste startdata voor alle studenten. Op deze manier stroom je makkelijk in en maak je direct kennis met andere studenten die net gearriveerd zijn. Op de officiële startdata vindt er een gezamenlijke oriëntatie plaats. We raden het dan ook aan om op een officiële startdatum te beginnen. Lukt dat niet? Dan kun je ook op een alternatieve startdatum beginnen. Er vindt dan een korte oriëntatie plaats voor jou en voor eventuele andere studenten die dan starten. Bekijk hier het overzicht van de Startdata Canada - Toronto 2023


Examendata

Ga je naar Toronto met als doel een internationaal examen zoals Cambridge, IELTS of TOEFL te maken? Houd dan rekening met vaste examendata. Cambridge examens vinden doorgaans 4 keer per jaar plaats in Toronto (maart, juni, augustus en december). IELTS en TOEFL examens worden iets vaker georganiseerd. Wil je graag een internationaal examen maken? Neem dan contact op met het Taalreizen Team om je Taalreis met een aansluitend examen in te plannen (taalreizen@travelactive.nl).

 • Aanbevolen boekingsperiode: in ieder geval 1 maand voor gewenst vertrek*
 • Last minute boeking: boeken tot 2 weken voor vertrek in overleg

*Ons advies is te boeken wanneer je zeker bent van het doen van een taalreis en van je bestemming. Vluchten worden namelijk duurder richting vertrek, en accommodaties zijn ruimer beschikbaar hoe eerder je er bij bent. Houd ook rekening met de tijd die je nodig hebt voor een eventuele visumaanvraag.

Taalcursus

Lessen op je eigen niveau

Alle talenscholen nemen ofwel voor vertrek ofwel op de eerste dag een taaltest af om je niveau te bepalen. Aan de hand daarvan word je in een klas geplaatst met studenten die een vergelijkbaar taalniveau hebben. Mochten de lessen je iets te snel gaan, of denk je juist meer aan te kunnen, dan is het belangrijk dat je dit aangeeft. De school kan dan kijken of ze je in een andere klas kunnen plaatsen.

Educatieve lesprogramma's in Toronto

De award-winnende Engelse lesprogramma's in Toronto geven jou een complete Canadese ervaring! Docenten werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat al je leerdoelen bereikt worden. De lesprogramma's in Toronto worden verdeeld in twee leeftijdsgroepen.

Adult
Deze lessen zijn mogelijk voor studenten van 19 jaar en ouder. Je kunt kiezen uit 3 basis cursussen met ieder een andere intensiviteit aan lessen.

 • Standaard : 20 lessen per week
 • Intensief : 30 lessen per week
 • Power English : 38 lessen per week

Aan deze basis cursus verbind je vervolgens een bepaalde focus: Algemeen Engels, Cambridge, IELTS, TOEFL of Business English. De focus kan hetzelfde blijven tijdens je gehele verblijf, maar je mag deze ook iedere 2 weken wijzigen. Zelfs ter plekke kun je je focus nog wijzigen, waardoor je lespakket ontzettend flexibel blijft!

Wil je bijvoorbeeld een Cambridge certificaat behalen? Kies dan voor een van bovenstaande basis cursussen, zoals Standaard, en volg daarbij de focusgroep Cambridge. Wil je juist je algemene taalvaardigheden verbeteren? Dan kun je het beste kiezen voor de focus Algemeen Engels!

Young Adult
Deze lessen zijn mogelijk voor studenten vanaf 16 t/m 18 jaar oud. Dit lesprogramma biedt je de keuze uit 2 basis cursussen.

 • Standaard : 20 lessen per week
 • Intensief : 35 lessen per week

Ook aan deze basis cursussen kun je een focus verbinden. Tijdens het Young Adult programma heb je de keuze uit Algemeen Engels, Cambridge, IELTS of TOEFL.

Lengte lesprogramma
Je volgt al een lesprogramma in Toronto vanaf min. 1 week. De uiteindelijke lengte van je verblijf mag je helemaal zelf bepalen! Na je inschrijving maak je een digitale taaltoets. Hiermee bepalen we je startniveau. Indien je met een bepaald doel naar Toronto reist, zoals een Cambridge examen, kunnen we op basis van je taaltoets een advies geven voor een min. aantal weken dat noodzakelijk is om je doel te behalen.

Vind je het lastig een keuze te maken? Neem vrijblijvend contact op met ons Taalreizen Team (taalreizen@travelactive.nl) voor advies op maat!

Intensief

Wil je graag intensief aan de slag met je niveau Engels? Of ben je wel toe aan een uitdaging qua taal? Intensief Engels zorgt ervoor dat je een solide en snelle vooruitgang maakt. Intensief Engels is te volgen vanaf 2 weken en wordt gegeven op ieder taalniveau. In totaal krijg je 30 lessen Engels per week. Voor een deel van deze lessen kun je kiezen uit een aantal electives (keuzevakken). Voorbeelden van electives zijn:

 • Speaking, Listening, Grammar, Pronunciation, Vocabulary, Reading of Writing
 • Idioms in English
 • Debate
 • Academic Vocabulary en Academic Reading

Let op: De cursus Intensief Engels voor minderjarige studenten betreft 30 lessen per week + 5 extra online lessen.

Power English

Power English bestaat uit 38 groepslessen per week en is dé keuze voor de meest ambitieuze cursisten. Met maar liefst 38 lessen in de week (28,5 uur) ga je met sprongen vooruit. Zit je dus echt heel krap qua tijdsschema? Of wil je je Taalreis een goede kickstart geven? Dan is dit de cursus voor jou! Net zoals bij Intensief Engels kun je ook bij Power English uit een aantal electives (keuzevakken) kiezen. Power English is te volgen op ieder niveau.

Voorbeelden van electives:

 • Speaking, Listening, Grammar, Pronunciation, Vocabulary, Reading of Writing
 • Idioms in English
 • Debate
 • Academic Vocabulary en Academic Reading
Focus: Algemeen Engels, Examentraining of Business English

Wat je individuele leerdoel ook is, met de diverse en flexibele focusgroepen in Toronto behaal jij de beste resultaten! Allereerst maak je een keuze voor de bovengenoemde basis cursussen (Standaard, Intensief of Power English). Hieraan verbind je vervolgens een bepaalde focus om je specifiek te richten op jouw persoonlijke leerdoel(en).

Je kunt 1 focus kiezen voor je gehele verblijf, maar je mag deze ook per 2 weken wijzigen. Op deze manier ontstaat er een heel flexibel lespakket. Zelfs ter plekke kun je je focus nog wijzigen. Ideaal, want naarmate je vooruitgang maakt tijdens de lessen, zullen je leerbehoeftes wellicht ook wijzigen!

Per leeftijdsgroep heb je de keuze uit de volgende focusgroepen:

 • Adult (19+): Algemeen Engels, Cambridge, IELTS, TOEFL of Business English
 • Young Adult (16 - 18): Algemeen Engels, Cambridge, IELTS of TOEFL

Algemeen Engels
Met deze focus ga jij je algemene taalvaardigheden versterken. Deze focus is de beste keuze voor studenten die hun Engels op alle vlakken willen trainen. De docenten helpen je met leesvaardigheid, luistervaardigheid, spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid. Ook komen grammatica, vocabulaire en uitspraak aan bod.

Examentraining: Cambridge, IELTS of TOEFL
Studenten die graag een internationaal erkend diploma zoals Cambridge, IELTS of TOEFL willen behalen, kunnen hiervoor een specifieke focus kiezen. Tijdens de basis cursus leer jij de algemene taalvaardigheden te versterken. Deze zullen ten slotte ook getoetst worden tijdens het examen! Daarnaast helpt de focusgroep je wat beter voor te bereiden op het examen naar keuze.

Business English
Heb jij het Engels nodig voor je werk of (nieuwe) carrière? Tijdens de focus Business English leer jij het Engels toe te passen in een professionele omgeving. Je traint je algemene taalvaardigheden tijdens de basis cursus en met de focusgroep ga je wat dieper in op het Engelse taalgebruik voor werk. Denk hierbij aan bepaald vocabulaire, maar ook aan presenteren, zakelijke brieven schrijven, het leiden en participeren in vergaderingen, etc.

Heb jij een specifiek leerdoel dat niet onder deze focusgroepen valt? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vind je het lastig te bepalen welke focus het beste bij je past? Laat je adviseren door onze Taalreizen experts. Stuur ons een mailtje via taalreizen@travelactive.nl 

Samen op reis

Vind jij het extra leuk om samen met een vriend(in) of met een groep op taalreis te gaan? Dat is mogelijk! Onze taalreizen zijn zeer geschikt om samen te ondernemen. Met een vriend(in), familielid of met een hele groep (je schoolklas, je studievereniging of je vriendengroep). Wij zijn erg flexibel en kunnen voor jullie een reis op maat samenstellen. Welke vorm je ook kiest, het zal een bijzondere gedeelde ervaring worden!

Accommodatie

Uiteraard kun je ook je accommodatie door Travel Active laten regelen! In Toronto bieden we je 2 opties aan: verblijf bij een gastgezin (16+) of in een residentie (19+). Hieronder lees je meer informatie per accommodatie type.

Gastgezin

Een van de beste manieren om het Canadese leven te ontdekken is om in een gastgezin te verblijven. Alle gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd en frequent bezocht door een lokale gastgezin coördinator. Op die manier zijn we ervan verzekerd dat ze blijven voldoen aan onze hoge standaard. De meeste studenten kiezen voor een verblijf in een gastgezin. Niet alleen verbetert je taalkennis erdoor, maar Canadese gezinnen zijn heel informeel en verwelkomen jou graag in hun huis. Gastgezinnen in Canada zijn vriendelijk en behulpzaam. Verblijven bij een gastgezin is een leuke manier om meer over de cultuur te leren én om de taal te oefenen met native speakers.

Houd er rekening mee dat de meeste ‘gezinnen’ die studenten in huis kunnen uitnodigen vaak oudere stellen zijn of alleenstaande vrouwen of moeders. Dit zijn de gezinnen die plek hebben voor een student en die vaak nabij het centrum wonen. Gastgezinnen met kinderen komen zeer weinig voor en wonen altijd verder bij het centrum vandaan. Tenslotte zijn er ook gastgezinnen die meerdere studenten in huis kunnen nemen. Zou je dit ook willen? Dan kun je dit aangeven bij je voorkeuren voor een gastgezin tijdens de aanmeldprocedure. O.b.v. beschikbaarheid wordt er altijd zo veel mogelijk rekening gehouden met jouw voorkeuren.

Details

 • Eigen slaapkamer en gedeelde faciliteiten
 • Gedeelde slaapkamer is mogelijk indien je samen met iemand reist
 • Diverse maaltijdplannen zoals half pension (19+) en vol pension (16+)
 • Verblijf zonder maaltijden is mogelijk (voor studenten van 19 jaar en ouder)
 • WiFi
 • Beddengoed en handdoeken inbegrepen
 • Gemiddeld 45 à 50 min. reisafstand
 • Extra overnachtingen zijn niet mogelijk. Gastgezinnen kunnen alleen per week geboekt worden.
Residentie

Ben je 19 jaar of ouder en ga je min. 4 weken op Taalreis? Dan heb je naast een gastgezin ook de optie om te kiezen voor een residentie. In een residentie verblijf jij zelfstandig samen met andere internationale jongeren. Dit kunnen studenten zijn die op dezelfde talenschool studeren, maar het kunnen ook jongeren zijn die met een ander doeleinde naar Toronto komen, zoals bijvoorbeeld een stage. Het merendeel van de bewoners zullen jongeren zijn, maar het kan voorkomen dat je soms iets oudere bewoners aantreft.

Het verblijf is altijd op basis van logies (geen maaltijden inbegrepen), tenzij anders vermeld. Wat maaltijden betreft heb je dus de vrijheid om zelf te koken in de residentie of natuurlijk eens gezellig uiteten te gaan! Hieronder vind je per residentie de locatie en een korte beschrijving van de faciliteiten.

Tip: Verblijf in een residentie is ontzettend populair. De meeste residenties zitten snel vol. We raden het dan ook aan om op tijd te boeken indien je in een residentie wilt verblijven.

 

Dream House Lakeshore
Locatie en verblijf: Fourteenth Street vanaf 4 weken

Deze residentie is ideaal voor natuurliefhebbers! Lake Ontario Waterfront Park en diverse mooie hiking trails liggen vlakbij.

 • Eigen slaapkamer
 • Eigen of gedeelde badkamer
 • Was faciliteiten (tegen betaling)
 • Gedeelde keuken
 • WiFi
 • Ongeveer 55 min. reisafstand per OV naar de talenschool

 

Dream House Markdale
Locatie en verblijf: Markdale Avenue vanaf 4 weken

Deze residentie bevindt zich midden in een van de levendigste wijken van Toronto! De ideale locatie voor studenten om kennis te maken met deze Canadese stad.

 • Kamers: Eigen kamer met gedeelde badkamer
 • Volledig ingericht
 • WiFi
 • Was faciliteiten aanwezig (tegen betaling)
 • Ongeveer 30 min. reisafstand per OV naar de talenschool

 

Dream House
Locatie en verblijf: Vaughan Road vanaf 4 weken

Een gezellig verblijf samen met andere Taalreis studenten in één van de meest bruisende wijken van Toronto.

 • Eigen slaapkamer
 • Eigen of gedeelde badkamer
 • WiFi
 • Wekelijkse schoonmaak inbegrepen
 • Op loopafstand van restaurants, markten, etc.
 • Gedeelde keuken
 • Ongeveer 30 min. reisafstand per OV naar de talenschool

 

Dream Apartments
Locatie en verblijf: Diverse locaties in het stadscentrum vanaf 4 weken

Liever wat meer privacy? Kies dan voor een van onze privé appartementen in het centrum van Toronto. De appartementen zijn volledige gemeubileerd en bevinden zich op een ideale locatie.

 • Keuze uit een eigen of gedeeld appartement
 • WiFi
 • Wekelijkse schoonmaak inbegrepen
 • Volledig ingericht
 • Ongeveer 20 min. reisafstand per OV naar de talenschool

 

Casa Residence
Locatie en verblijf: Lawton Boulevard & Glen Elm Avenue vanaf 4 weken

Verblijven in hartje Toronto? Bij Casa Residence zit je op loopafstand van diverse winkels, restaurants en leuke barretjes! Bij Casa Residence kun je niet alleen kiezen voor een reguliere kamer, maar ook voor een appartement!

 • Kamers: Eigen kamer met gedeelde badkamer
 • Volledig ingericht
 • WiFi
 • Was faciliteiten aanwezig (tegen betaling)
 • Ongeveer 15 à 20 min. reisafstand per OV naar de talenschool of 20 min. loopafstand
 • Géén schoonmaakservice inbegrepen

Fotomateriaal
Travel Active heeft meer fotomateriaal beschikbaar per residentie. Dit kun je bij ons opvragen via taalreizen@travelactive.nl

Belangrijk
Check-in is altijd op zaterdag vanaf 16u.
Check-out is altijd op zaterdag tot 10u.
Per residentie kan er een borg gevraagd worden. Deze krijg je terug bij het uitchecken indien er geen beschadigingen zijn.
Extra overnachtingen zijn niet mogelijk. Residenties kunnen alleen per week geboekt worden.

Indien je annuleert, ongeacht de reden, berekent iedere residentie altijd $200 CAD annuleringskosten. Indien je annuleert of eerder naar huis gaat, ongeacht de reden, hanteert de accommodatie altijd een penalty fee die gelijk staat aan 4 weken accommodatie. Plaatsingskosten worden tevens niet gerestitueerd.

Extra’s

Natuurlijk sta je te springen om aan je buitenland avontuur te beginnen, maar soms kunnen dingen helaas anders lopen dan gepland. Tasman Verzekeringen is gespecialiseerd in verzekeringspakketten die afgestemd zijn op een specifiek reisdoel. Reguliere reisverzekeringen zijn namelijk vaak niet geldig of qua dekking ontoereikend voor dergelijke reizen. Tasman Verzekeringen voorziet je van goed en betrouwbaar advies en hanteert aantrekkelijke premies. Wij helpen je graag!

Reguliere (bijv. doorlopende) annuleringsverzekeringen zijn meestal niet geldig of bieden onvoldoende dekking bij deelname aan een taalreizenprogramma. Om die reden biedt Travel Active een goede en voordelige annuleringsgarantie aan. Daarin is een speciale ‘eindexamenregeling’ opgenomen en deze kent geen eigen risico. Mocht je zakken voor je eindexamen of een herkansing moeten doen in de periode dat je in het buitenland zou zijn, dan valt dit onder de dekking van deze annuleringsgarantie.

Extra kosten voor de garantie bedragen 5% van de totale programmakosten en de éénmalige administratiekosten annuleringsgarantie bedragen €5,50. Zou jij je programma moeten annuleren met een reden die onder de garantie valt, dan krijg je je annuleringskosten volledig terug. Je loopt dus geen financieel risico. Dat je niet aan het programma kunt deelnemen is natuurlijk al vervelend genoeg!

Zo boek jij jouw Taalreis

 
1

Start

Boek de Taalreis via de website

2

Voorbereiding

We begeleiden en adviseren je van a tot z

3

Vertrek

Het avontuur begint

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

35 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.