Taalreis in Santiago

Taalreizen | Taal: Spaans

Leer de Spaanse taal in Chili en geniet van dit ware paradijs voor natuurliefhebbers

 • Chili
 • Vanaf 1 week
 • Vanaf 16 jaar

In Chili vind je prachtige stranden, actieve vulkanen, heldere meren, woestijnen, bossen, glaciers en natuurlijk het Andesgebergte. Met werelds langste hiking trail en activiteiten zoals skiën, kajakken, wild water rafting, duiken en mountainbiken, verveel je je geen seconde in Chili!
Je taalcursus vindt plaats in de stad Santiago de Chile. Santiago is een bruisende, moderne stad gelegen in een prachtige vallei met een uniek uitzicht: het majestueuze Andes gebergte! Daarnaast heeft de stad een ideale ligging. Het is dan ook voor veel reizigers het startpunt van hun reis door Chili. Maar het is ook een ideale uitvalsbasis om de rest van Noord-, Midden- en Zuid-Amerika te verkennen! Zoals veel steden in Latijns-Amerika wordt Santiago gekenmerkt door haar vele contrasten: koloniale en moderne architectuur, bruisende wijken en stille parken, chique winkelcentra en rustige markten. Santiago is een tevens een typische studentenstad en dé ideale setting voor jouw taalcursus Spaans en alles te leren over de Chileense cultuur!

Jouw programma in het kort

Spaans leren in een bruisende metropool met uitzicht op prachtige bergen en vulkanen? Kies voor een taalcursus Spaans in Santiago!

 • Taallessen op je eigen niveau
 • Ideaal startpunt voor een rondreis door Latijns-Amerika
 • Ervaren personeelsteam
 • Diverse leuke activiteiten en excursies
 • Certificaat aan het einde van je verblijf
Taalreis in Santiago

De taalreis van je leven in Santiago!

Onze talenschool is gelegen in het centrum van Santiago. Dankzij de prachtige tuinen is de school een échte oase in het midden van deze bruisende stad. De talenschool is het centrale ontmoetingspunt voor internationale studenten. Na de lessen maak je gebruik van het makkelijke OV systeem om Santiago verder te verkennen! Je zit dichtbij de wijk Bellavista, een wijk die bekend staat om haar ‘bohemian’ karakter. Je vindt er veel kunstgalerijen, gezellige barretjes en restaurants!

Taalreizen online afspraak

Heb je behoefte aan contact met iemand van het Taalreizen Team? Maak vrijblijvend een persoonlijke online afspraak met ons en stel je vragen!

Taalreis

Faciliteiten talenschool
 • Centrale locatie
 • WiFi
 • Ervaren personeelsteam waar je 24/7 bij terecht kunt
 • Prachtige tuin
 • Multimedia ruimte
 • Keuken
 • Lounge
 • Koffie, thee- en snackbar
 • Computerruimte
Kosten

De programmakosten voor een taalreis zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodaties en de lengte van je verblijf. In ons kostenoverzicht kun je makkelijk zien wat de kosten voor jouw programma bedragen. Ook kun je de kosten vergelijken van de diverse cursussen en accommodaties.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met het Taalreizen Team. Wil je weten wanneer er een kortingsactie plaatsvindt voor jouw bestemming? Ook hier informeren wij jou graag over!

Prijslijst Chili - Santiago de Chile 2023

Inclusief bij deze Taalreis

Voor vertrek

 • Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team
 • Online handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z
 • Hulp en advies over de reis naar Chili


Na vertrek

 • Taaltoets om je niveau te bepalen
 • Oriëntatie tijdens je eerste lesdag
 • Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool
 • Accommodatie naar keuze
 • Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood
 • Noodnummer van de talenschool - 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Noodnummer van Travel Active – 7 dagen per week
 • Certificaat van de talenschool als bewijs van deelname


Exclusief bij deze Taalreis

 • Administratiekosten à € 100,-
 • De reis naar Chili en evt. visumkosten
 • Transfers bij aankomst en vertrek (evt. erbij te boeken)
 • Kosten voor activiteiten en andere dagelijkse uitgaven zoals vervoer
 • Studie- en reisverzekering- Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland
 • Annuleringsgarantie- mét examenregeling
Tip van onze Taalreizen experts

Op zoek naar het mooiste uitzicht van Santiago? Dan mag een bezoekje aan Cerro San Cristóbal tijdens je Taalreis écht niet ontbreken! Deze heuvel ligt midden in de stad. Vanaf de top (300 meter boven de stad) heb je een prachtig uitzicht over Santiago. Als je geluk hebt, kun je bij goed weer zelfs de top van het Andesgebergte zien!

Activiteiten & excursies

Activiteiten & excursies

Spaans leer je natuurlijk niet alleen op school, maar ook daarbuiten! Tijdens de dagelijkse activiteiten kun jij jouw Spaanse taalkennis goed in de praktijk toepassen en je communicatievaardigheden verbeteren. De talenschool organiseert 2 middagactiviteiten per week zodat jij samen met andere studenten Santiago kunt ontdekken. Een activiteit duurt meestal 3 uur en wordt begeleid door een van de docenten. Je ziet dus niet alleen meer van de omgeving, maar brengt ook tijd door met je medestudenten én je oefent je Spaans in de praktijk!

Studenten leveren een kleine financiële bijdrage voor activiteiten. De prijs per activiteit kun je altijd terugvinden op het rooster dat in de talenschool hangt. Bij voldoende interesse, organiseert de school ook leuke weekend uitstapjes.

Vertrekmogelijkheden
 • Alle cursussen starten ieder maandag, m.u.v. feestdagen
 • Aanbevolen boekingsperiode: in ieder geval 1 maand voor gewenst vertrek*
 • Last minute boeking: boeken tot 2 weken voor vertrek in overleg

*Ons advies is te boeken wanneer je zeker bent van het doen van een Taalreis en van je bestemming. Vluchten worden namelijk duurder richting vertrek, en accommodaties zijn ruimer beschikbaar hoe eerder je er bij bent. Houd ook rekening met de tijd die je nodig hebt voor een eventuele visumaanvraag.

Taalcursus

Lessen op je eigen niveau

Bijna alle talenscholen nemen op de eerste dag een taaltest af om je niveau te bepalen. Aan de hand daarvan word je in een klas geplaatst met studenten die een vergelijkbaar taalniveau hebben. Mochten de lessen je iets te snel gaan, of denk je juist meer aan te kunnen, dan is het belangrijk dat je dit aangeeft. De school kan dan kijken of ze je in een andere klas kunnen plaatsen.

Standaard

Standaard Taalcursus Spaans

De meest populaire cursus en met een goede reden! Standaard Spaans leert jou met slechts 4 lessen per dag in een korte tijd de taal te beheersen. Of je nu een beginner bent of al voorkennis hebt, deze cursus is ideaal voor studenten die zich de Spaanse taal zo snel mogelijk eigen willen maken. Je leert vanaf dag 1 om te communiceren in het Spaans en krijgt de juiste handvaten aangereikt om de taal zo snel mogelijk toe te passen. Aan het einde van je cursus zijn je communicatie vaardigheden flink verbeterd en voel je je zelfverzekerd bij het gebruiken van het Spaans in het dagelijks leven.

Standaard Spaans bestaat uit 20 groepslessen per week. Tijdens deze lessen worden alle belangrijke taalvaardigheden uitgebreid behandeld. Denk bijvoorbeeld aan spreken, schrijven, luisteren en lezen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan grammatica en vocabulaire. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor studenten Spaans die zich zo snel mogelijk verstaanbaar willen maken. Dit is dan ook het ideale basispakket in onze ogen! Standaard Spaans is te volgen vanaf 1 week en lessen worden op alle niveaus gegeven.

Tip: Voeg privélessen toe aan je programma om nóg sneller vooruitgang te maken. Samen met een docent pak je de taalaspecten aan waar jij het meeste moeite mee hebt!

Intensief

Op zoek naar een cursus met iets meer diepgang? Kies dan voor Intensief Spaans! Bij deze cursus volg je niet alleen de 20 lessen Standaard Spaans per week, maar krijg je ook 10 privélessen Spaans. Intensief Spaans is dan ook een hele goede keuze voor studenten die in korte tijd veel vooruitgang willen maken.

Dankzij de lessen Standaard Spaans verbeter jij je Spaans op alle taalaspecten. Tijdens de privélessen kun je vervolgens werken aan jouw individuele leerbehoeftes. Dit is ideaal als jij bepaalde leerdoelen wilt bereiken tijdens je Taalreis. Denk aan bijvoorbeeld betere communicatievaardigheden, maar ook aan Spaans in een bepaalde setting. Heb je het Spaans nodig voor werk? Zet je privélessen dan in voor Zakelijk Spaans of bijvoorbeeld Medisch Spaans. Met privélessen kun je alle kanten op!

Intensief Spaans is al mogelijk vanaf 1 week en je kunt starten op ieder taalniveau.

Privélessen

Tijdens privélessen kun jij je focussen op datgene waar je moeite mee hebt. Wil je extra de focus leggen op Spaans spreken? Of heb je misschien juist moeite met de grammatica? Samen met je docent kun je gedurende deze lessen specifieke taalvaardigheden onder de knie krijgen. Ook kun je privélessen inzetten om het Spaans in een bepaalde context te leren, bijvoorbeeld voor je opleiding, stage of baan! Denk aan Zakelijk Spaans, Medisch Spaans of DELE examentraining. Je kunt al privélessen boeken vanaf 1 les per week en er zit geen maximum aantal lessen aan verbonden.

Tip: In combinatie met een standaard cursus stel je zo je eigen (intensieve) lespakket samen!

Accommodatie

In Santiago verblijven studenten bij een gastgezin of een appartement. Hieronder lees je per accommodatie type meer details.

Gastgezin

Verblijven bij een lokaal gastgezin betekent dat je continu je Spaans oefent. Bovendien leer je meer over de lokale cultuur en levenswijze. Verblijven bij een gastgezin betekent naast 24/7 Spaans spreken met native speakers ook een authentieke ervaring. Je maakt het lokale leven in Chili van heel dichtbij mee! Bij een gastgezin heb je altijd wel iemand om op terug te vallen. Ook geniet je van alle rust, een gastgezin zal altijd je privacy respecteren. Er zijn geen typische gastgezinnen in Chili. Een gastgezin kan bestaan uit een ouder echtpaar, een samengestelde familie of zelfs een alleenstaande vrouw (met of zonder kinderen).

Houd in gedachten dat de levensstandaard in Chili anders is dan in Nederland. Het kan dus zijn dat een woning in Chili van minder gemakken is voorzien dan jij gewend bent. Onthoud dat een échte culturele ervaring soms hand in hand gaat met iets minder comfort. Je ontdekt een hele nieuwe wijze van wonen en leven in het buitenland en verbreed je horizon en cultureel begrip daarmee!

Details

* Eigen slaapkamer
* Half pension of logies-ontbijt
* Beddengoed en handdoeken
* Meestal op 20 à 30 minuten reisafstand (per OV) van de talenschool

Dieetvoorkeuren

Indien je vegetarisch eet, kan het gastgezin je voorzien van simpele maaltijden bestaande uit rijst, groente, fruit, eieren, pasta etc. Ben je veganistisch of eet je glutenvrij, dan hebben gastgezinnen daar vaak geen apart budget voor en komt er een extra toeslag bij (zie ‘Kosten’).

Appartement

Leven zoals de locals? Wanneer je kiest voor een verblijf in een appartement woon je zelfstandig gedurende jouw cursus. Je deelt deze accommodatie met andere internationale studenten. Zij studeren in de meeste gevallen op dezelfde talenschool. In een appartement ben je zelf verantwoordelijk samen met je huisgenoten voor het schoonhouden van de gedeelde ruimtes. De huisbaas van het appartement zal af en toe langskomen om alles te controleren.

Je verblijft op je eigen slaapkamer. Het appartement is volledig ingericht en WiFi is aanwezig. Er is een gedeeld terras en een gedeelde wasruimte. De appartementen zijn gelegen in korte nabijheid van de talenschool. Qua ligging zit je dus ideaal!

Details

* 1-persoonskamer
* Verblijf op basis van logies (geen maaltijden inbegrepen)
* Keuken, badkamer en woonkamer
* Terras en wasruimte
* WiFi
* Beddengoed en handdoeken aanwezig

Bij aankomst kan er naar een borg gevraagd worden. Deze krijg je aan het einde van je verblijf weer terug indien er geen beschadigingen zijn.

Extra’s

Natuurlijk sta je te springen om aan je buitenland avontuur te beginnen, maar soms kunnen dingen helaas anders lopen dan gepland. Tasman Verzekeringen is gespecialiseerd in verzekeringspakketten die afgestemd zijn op een specifiek reisdoel. Reguliere reisverzekeringen zijn namelijk vaak niet geldig of qua dekking ontoereikend voor dergelijke reizen. Tasman Verzekeringen voorziet je van goed en betrouwbaar advies en hanteert aantrekkelijke premies. Wij helpen je graag!

Reguliere (bijv. doorlopende) annuleringsverzekeringen zijn meestal niet geldig of bieden onvoldoende dekking bij deelname aan een taalreizenprogramma. Om die reden biedt Travel Active een goede en voordelige annuleringsgarantie aan. Daarin is een speciale ‘eindexamenregeling’ opgenomen en deze kent geen eigen risico. Mocht je zakken voor je eindexamen of een herkansing moeten doen in de periode dat je in het buitenland zou zijn, dan valt dit onder de dekking van deze annuleringsgarantie.

Extra kosten voor de garantie bedragen 5% van de totale programmakosten en de éénmalige administratiekosten annuleringsgarantie bedragen €5,50. Zou jij je programma moeten annuleren met een reden die onder de garantie valt, dan krijg je je annuleringskosten volledig terug. Je loopt dus geen financieel risico. Dat je niet aan het programma kunt deelnemen is natuurlijk al vervelend genoeg!

Zo boek jij jouw Taalreis

 
1

Start

Boek de Taalreis via de website

2

Voorbereiding

We begeleiden en adviseren je van a tot z

3

Vertrek

Het avontuur begint

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.