Over ons

Wie is Travel Active

Travel Active is dé specialist van Nederland op het gebied van culturele uitwisselingen. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen wij mensen van jong tot oud in staat een internationaal avontuur te beleven. Jaarlijks kiezen ruim 3.000 mensen voor een internationale ervaring via Travel Active.

Al onze medewerkers hebben zelf in het buitenland gewerkt, gewoond of gestudeerd en kunnen daardoor uit eigen ervaring adviseren. Bij elkaar zorgt dit voor een professionele en kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Het idee voor Travel Active is geboren na een indrukwekkende zomer tennisles geven in de Verenigde Staten, zo’n 30 jaar geleden. Onze Managing Director en oprichter kwam toen terug in Nederland en besloot om andere jongeren te gaan informeren over zijn manier van de wereld ontdekken. Dit resulteerde 33 jaar geleden in de oprichting van Travel Active. Destijds hadden we een drietal programma’s: Camp USA, Au Pair en Work & Travel Australië. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie met veel verschillende programma’s voor jong en oud! Zo is er dus voor ieder wat wils!

Waar staat Travel Active voor?

Met al onze ervaring, kennis en enthousiasme staan we natuurlijk garant voor een kwalitatief product, afgestemd op jouw specifieke wensen. Dit is natuurlijk logisch, maar voor meer informatie kun je ook nog onze missie lezen.

Waarom Travel Active?

Wij zorgen voor een goede voorbereiding van jouw avontuur, mede door onze jarenlange ervaring in dit vakgebied en de persoonlijke reiservaringen van onze medewerkers. Duizenden avonturiers zijn je inmiddels voorgegaan, dus we weten waar we over praten. Natuurlijk staan daarbij wel jouw wensen centraal.

Door onze partners in het buitenland kunnen we ook ter plekke al de benodigde dingen vooraf voor je regelen, zodat jij je daar bij aankomst niet meer mee bezig hoeft te houden. Ook kunnen wij de reis voordelig voor je boeken, mocht die niet al inbegrepen zijn in het door jou gekozen programma.

Door middel van speciale infodagen kun je al je vragen bij ons kwijt, en kun je in contact komen met oud-deelnemers. Zo krijg je een goed beeld van wat je te wachten staat. Ook kun je altijd een persoonlijke online afspraak maken om je wensen met ons te bespreken.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

35 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.