Informatie scholen

Hoe ver gaan uw leerlingen en studenten over de grens? De wereld lijkt steeds kleiner: internationale samenwerkingen worden steeds belangrijker en bedrijven gaan ook steeds internationaler aan de slag. Daarom wordt het voor jongeren steeds noodzakelijker om kennis te maken met andere gewoonten en gebruiken over de grens zodat ze zich kunnen ontwikkelen als wereldburger. Een uitwisseling met leeftijdsgenoten en professionals in het buitenland is een uitgelezen kans om internationalisering in de praktijk toe te passen en interculturele competenties te verwerven.

Een culturele uitwisseling: bagage voor het leven

Steeds meer jongeren willen een kijkje over de grens nemen. Vakanties of een tussenjaar zijn de uitgelezen mogelijkheden om hun grenzen te verleggen. Door het uitwisselen van kennis, vaardigheden, ideeën en leefwijzen doe je niet alleen een unieke levenservaring op, je wordt ook zelfstandiger en leert jezelf goed kennen. Travel Active gunt iedere leerling en student deze unieke ervaring om op deze manier zijn of haar blik op de wereld en zichzelf te vergroten. Wij begeleiden uw leerlingen en studenten van A tot Z bij de voorbereiding van hun onvergetelijke reis.

Door ons brede aanbod aan programma’s is er altijd wel een programma dat past bij het doel, de wensen, tijdsinvestering en het budget van uw leerlingen of studenten.

Presentatie of informatiemarkt op uw school

Als decaan kunt u leerlingen en studenten inspireren, begeleiden en adviseren in het maken van de beste (studie)keuze. Wij helpen u daar graag bij.  Organiseert uw school bijvoorbeeld een beroepenavond of voorlichtingsmarkt? Graag komen onze Travel Active Ambassadeurs - tevens oud-deelnemers -  langs om te vertellen over hun ervaringen in het buitenland en alle programmamogelijkheden. Zo krijgen leerlingen, studenten en ouders een breed beeld van onze mogelijkheden in het buitenland en kunnen zij een weloverwogen keuze kunnen maken over hun buitenlandavontuur.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van Travel Active bij u op school via marketing@travelactive.nl of telefonisch via 085 222 4800.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.