Samenwerkingspartners

Weijs & Hooft opleidingen

Om onze au pairs zo goed mogelijk voor te bereiden op hun au pair avontuur in het buitenland werkt Travel Active samen met Weijs & Hooft opleidingen. Deze organisatie verzorgt de kinder-EHBO-workshop die verplicht is voor iedere au pair die via Travel Active een Au Pair programma gaat ondernemen.

Weijs & Hooft opleidingen bestaat uit Ger Weijs, Maud Hooft en Hans Peters. Al jarenlang zijn zij specialist als het gaat om het organiseren van cursussen en herhalingscursussen op het brede terrein van veiligheid en bedrijfshulpverlening. De thuisbasis is Horst, Noord-Limburg. Weijs en Hooft verzorgt cursussen en herhalingscursussen voor particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties.

Lees hier meer over Weijs & Hooft opleidingen.

Taalthuis

Travel Active werkt samen met Taalthuis om buitenlandse studenten en au pairs te helpen hun Nederlands te verbeteren tijdens hun culturele uitwisseling in Nederland. Taalthuis is opgericht in 2006 en nu een gerenommeerd taalinstituut in Nederland voor hoger opgeleide cursisten. Het is mogelijk voor expats, internationale studenten en au pairs om Nederlands te leren op zeven leslocaties in Nederland of tijdens de interactieve online cursussen. Tijdens de cursussen leren zij Nederlands aan de hand van allerlei interessante onderwerpen. Elke les duurt 2 uur en een kwartier. Daarnaast zullen zij ongeveer vijf uur per week aan huiswerk besteden. De lessen van de gevorderden cursussen duren 2,5 uur en er is meer huiswerk.

Lees hier meer over Taalthuis.

ReisMee

ReisMee biedt reizigers een aantrekkelijk en gratis reis weblog. Met dit eigen ‘online reisdagboek’ kunnen de gebruikers eenvoudig alle reiservaringen met het thuisfront delen. De reiziger plaatst de reisverhalen, foto’s en video’s online, waardoor de achterblijvers mee kunnen leven. Op ReisMee kunnen reizigers een eigen reis weblog aanmaken. Ze krijgen een eigen subdomein (bijvoorbeeld asia.reismee.nl) en kunnen vervolgens inloggen op het beheersysteem. Daar kunnen de reisverhalen, foto’s en video’s toegevoegd worden. Daarnaast kan de gebruiker zijn/haar route invoeren en deze weergeven op een kaart, de e-mail adressen van vrienden en familie importeren en het uiterlijk van de reislog naar eigen wens aanpassen.

Thuisblijvers kunnen reageren op de foto’s en verhalen en dankzij de RSS-feed, automatische e-mail updates en interactieve routekaart worden de belevenissen op de voet gevolgd. Voor vele gebruikers is het reisdagboek ook een naslagwerk en herinnering van de vakantie achteraf. De site is daarnaast een ideale informatie- en inspiratiebron voor mensen die zelf op reis gaan. Op de portal ReisMee.nl zelf staan de meest recente reisverhalen vermeld, maar er kan ook in de reisblogs gezocht worden of per land gekeken worden wat de laatst toegevoegde reisverhalen en reisfoto’s zijn. ReisMee is opgezet om het voor reizigers zo eenvoudig mogelijk te maken om informatie te vinden en informatie te kunnen delen. Maar ook om gemakkelijk contact te leggen én contact te onderhouden zowel voor, tijdens als na de reis!

ReisMee is een project van TND media, een webdesignbedrijf dat werd opgericht door Joni Danino en Laurens Taekema. ReisMee werd in 2007 gelanceerd.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.