Samenwerkingspartners

Travel Doctor

Begin je reis bij Travel Doctor

Omdat een goede voorbereiding van je reis erg belangrijk is, zal ook Travel Doctor aanwezig zijn. Travel Doctor is de grootste landelijke organisatie van huisartsen gespecialiseerd in reizigersadvisering en –vaccinaties. Zij kunnen je alles vertellen over je gezondheid en de vaccinaties die je nodig hebt om gezond op reis te gaan en gezond weer terug te komen. Ook al weet je nog niet precies waar je heen gaat, het is belangrijk om op tijd met je vaccinaties te starten. Hepatitis A en DTP bieden bescherming voor heel veel bestemmingen. Daarnaast zit hepatitis B sinds kort in het rijksvaccinatieprogramma. Het is dus verstandig om dit vaccin ook meteen mee te nemen. Dit kan zelfs in een combinatievaccin met Hepatitis A.

Vaccinaties gratis?

Veel verzekeraars vergoeden de kosten voor de vaccinaties van Travel Doctor. Als je aanvullend verzekerd bent via Achmea dan worden alle kosten 100% vergoed. Mocht je het niet vergoed krijgen, dan krijg je deze dag korting bij Travel Doctor.

Complete bescherming via Travel Doctor

Bij de stand van Travel Doctor kun je ook allerlei artikelen kopen om gezond op reis te gaan: Deet, ORS, klamboes, Diacure, etc. Ook je malariarecept kun je hier regelen.

Gezond op reis, gezond weer terug!

WilWeg

Wil je na je eindexamen een tijdje naar het buitenland? Weet je nog niet wat je wilt studeren? Of wil je je talen verbeteren? Dan is een tussenjaar misschien wel iets voor jou. Je doet nieuwe ervaringen op, leert andere culturen kennen, verbetert je talenkennis en wordt zelfstandiger. Even een jaartje ‘iets anders’ doen en jezelf beter leren kennen in een vreemde omgeving. Allemaal goede redenen om een tussenjaar in het buitenland te doen.

Keuzestress? De WilWegWijzer helpt je op weg!

Er zijn veel verschillende manieren om je tussenjaar in het buitenland in te vullen. Je kunt gaan reizen, vrijwilligerswerk doen, een jaar high school of college doen, een taalcursus volgen of au pair worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar hoe kies je nou wat je wil doen in je tussenjaar? Daarvoor heeft WilWeg de WilWegWijzer gemaakt: een test waarmee je er snel achter komt wat bij jou past.

Wat biedt WilWeg nog meer?

Op WilWeg vind je informatie over de verschillende mogelijkheden om een tussenjaar in te vullen, over financiering van een tussenjaar in het buitenland en zelfs tips om je ouders te overtuigen van het nut van een tussenjaar. Ga dus snel naar wilweg.nl!

WilWeg is een initiatief van de Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationale samenwerking in het hoger onderwijs. Via WilWeg geeft de Nuffic voorlichting aan Nederlandse scholieren en studenten over een tussenjaar, studie of stage in het buitenland. Op die manier wil de Nuffic studenten enthousiast maken voor een verblijf over de grens.

ReisMee

ReisMee biedt reizigers een aantrekkelijk en gratis reis weblog. Met dit eigen ‘online reisdagboek’ kunnen de gebruikers eenvoudig alle reiservaringen met het thuisfront delen. De reiziger plaatst de reisverhalen, foto’s en video’s online, waardoor de achterblijvers mee kunnen leven. Op ReisMee kunnen reizigers een eigen reis weblog aanmaken. Ze krijgen een eigen subdomein (bijvoorbeeld asia.reismee.nl) en kunnen vervolgens inloggen op het beheersysteem. Daar kunnen de reisverhalen, foto’s en video’s toegevoegd worden. Daarnaast kan de gebruiker zijn/haar route invoeren en deze weergeven op een kaart, de e-mail adressen van vrienden en familie importeren en het uiterlijk van de reislog naar eigen wens aanpassen.

Thuisblijvers kunnen reageren op de foto’s en verhalen en dankzij de RSS-feed, automatische e-mail updates en interactieve routekaart worden de belevenissen op de voet gevolgd. Voor vele gebruikers is het reisdagboek ook een naslagwerk en herinnering van de vakantie achteraf. De site is daarnaast een ideale informatie- en inspiratiebron voor mensen die zelf op reis gaan. Op de portal ReisMee.nl zelf staan de meest recente reisverhalen vermeld, maar er kan ook in de reisblogs gezocht worden of per land gekeken worden wat de laatst toegevoegde reisverhalen en reisfoto’s zijn. ReisMee is opgezet om het voor reizigers zo eenvoudig mogelijk te maken om informatie te vinden en informatie te kunnen delen. Maar ook om gemakkelijk contact te leggen én contact te onderhouden zowel voor, tijdens als na de reis!

ReisMee is een project van TND media, een webdesignbedrijf dat werd opgericht door Joni Danino en Laurens Taekema. ReisMee werd in 2007 gelanceerd.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.