Infodagen Gratis magazine

Een tussenjaar in Amerika?

Why not? Stel je kiest ervoor om een tussenjaar te nemen maar je wil niet iedere dag op de bank liggen met Netflix aan. Meer van de wereld zien en daarmee jouw droom waarmaken, dát is wat je wil! Dan is Amerika echt the place to be! Ontdek nieuwe dingen en imposante steden, maak nieuwe internationale vrienden en ervaar de American way of life! Hieronder vind je al leuke opties van Travel Active om je tussenjaar in Amerika mee in te vullen.

Au pair in Amerika

Ervaar de Amerikaanse cultuur echt van dichtbij! Doordat je verblijft in een Amerikaans gastgezin, word je compleet ondergedompeld in de Amerikaanse way of life. 

Als au pair is de zorg van de kinderen natuurlijk jouw belangrijkste taak. Denk aan leuke activiteiten ondernemen met de kinderen, zorgen dat ze op tijd op school zijn, helpen met huiswerk en nog veel meer. 

Als au pair maak je zo echt kennis met de normen en waarden, de gewoontes en andere dingen die Amerikanen zo uniek maken. En wat het allemaal nog leuker maakt? De Amerikanen zijn zo trots op hun land en omgeving, dat ze je vaak meenemen om Amerika echt te leren kennen. Je leert dus niet alleen de gewoontes kennen maar je krijgt ook leuke steden te zien!

Wil jij de Amerikaanse cultuur van dichtbij leren kennen? Neem dan snel een kijkje bij het Au Pair Amerika programma.

Tussenjaar in Amerika

Taalreis in Amerika

De beste manier om een taal te leren of te verbeteren, is om in het land zelf te verblijven. Engels leren in Amerika is dus zeker een goede keuze, en je kunt al vanaf één week gaan!

Verbeter jouw Engels in wereldsteden als New York, Los Angeles, San Francisco maar ook andere leuke steden als Boston, Miami en San Diego. Je hebt ook 4 keuze mogelijkheden in Amerika. Je kunt kiezen uit een taalreis Engels, Business English taalreis, Cambidge taalreis of een TOEFL taalreis. Met een Cambridge en TOEFL ontvang je na jouw taalreis een wereldwijd erkend certificaat. Ideaal voor op jouw cv! Bij een Business English taalreis ligt de focus op het gebruik van Engels in de werkomgeving maar Je krijgt ook algemene lessen.

Verbeter de taal op je eigen tempo en met persoonlijke begeleiding, ontmoet nieuwe mensen van over de hele wereld en ontdek Amerika en jouw gekozen stad door leuke activiteiten georganiseerd door de talenscholen!

Boost jouw talenkennis en cv! Bekijk de mogelijkheden voor een taalreis in Amerika en ontdek wat het beste bij jou past.

Tussenjaar in Amerika

High School in Amerika

Denk je aan High School, dan denk je misschien wel aan de typische High School dingen die je in films en tv series ziet. In een gele schoolbus naar school, in thema naar school tijdens spirit week, jouw school aanmoedigen tijdens sportwedstrijden en prom, natuurlijk prom! Hoe leuk is dat?!

Tijdens jouw High School avontuur maak je de leukste dingen mee. Je kunt het ''echte'' Amerika ontdekken en op een High School kun je ook superleuke lessen volgen. Wat dacht je van fotografie, koken, film studies en nog andere interessante vakken. Ook ontmoet je mensen van over de hele wereld zoals jouw gastgezin en de vrienden die je maakt. En dat kan leuke vakantieadressen opleveren! 

Misschien heb je ooit wel eens gedroomd over New York? Met een 4-daagse oriëntatie in New York begin je jouw High School avontuur begin je ook op de perfecte manier! Zo kun je al kennis maken met de Amerikaanse cultuur.

Bekijk het High School Amerika programma voor meer informatie, kom langs bij een van onze infodagen of stel je vragen aan het High School team! 

Tussenjaar in Amerika

Summercamp in Amerika

Vind jij het leuk om met kinderen om te gaan en lijkt het jou ook leuk om ze te coachen, trainen, begeleiden en te entertainen? Summercamp in Amerika is dan een perfecte optie voor je!

De zomer staat in het teken van de kinderen, zorgen dat zij het naar hun zin hebben terwijl jij natuurlijk ook optimaal kunt genieten! Amerika kent veel verschillende soorten camps waar jij uit kan kiezen. Denk aan traditional camps, all boys/girls camps, day camps en nog meer. De camps liggen verspreid door heel Amerika dus heb je altijd de wens om aan de oostkust van Amerika te verblijven, zijn er genoeg mogelijkheden! En wil je dit combineren met rondreizen door Amerika? Na jouw laatste dag summercamp heb je de mogelijkheid om nog maximaal 30 dagen, met jouw nieuwe vrienden die je gemaakt hebt tijdens summercamp, Amerika te ontdekken.

Geef jezelf en de kinderen de tijd van hun leven tijdens de zomer op een Amerikaans Summercamp!

Bekijk het summercamp programma voor meer informatie, meld je aan voor een van onze infodagen of stel je vragen aan het Work & Travel team!

Tussenjaar in Amerika

Werken met paarden in Amerika

Elke dag omringd door paarden combineren met een unieke buitenlandervaring? Ga aan de slag in Florida op een opvangcentrum voor wilde paarden.
Tijdens je tijd bij het rescue center steek je 6 dagen per week je handen uit je mouwen en verzorg je de wilde mustangs. Er worden ongeveer 50 wilde paarden opgevangen en dat betekent dus flink aanpakken. Naast de verzorging van de paarden ben je ook bezig met onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden.

In je vrije tijd heb je alle tijd om Florida te ontdekken en leuke uitjes te maken zoals: lekker zonnen op de populaire stranden Daytona en Cocoa beach, een bezoekje aan Disney World of genieten van unieke wildlife in de moerasgebieden.

Ga jij je inzetten bij dit bijzondere opvangcentrum? Bekijk het werken met paarden in Amerika programma, meld je aan voor een van onze infodagen of stel je vragen aan het Work & Travel team!

Werken met paarden in Amerika

Wil jij meer informatie over een of meerdere programma('s) in Amerika? Vraag dan een gratis magazine aan. Bezoek ook een van onze infodagen. Kom je er niet helemaal uit? Stel je vraag aan het Travel Active team.

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's