Tussenjaar in Amerika

met Travel Active

Een tussenjaar in Amerika?

Why not? Stel je kiest ervoor om een tussenjaar te nemen maar je wil niet iedere dag op de bank liggen met Netflix aan. Meer van de wereld zien en daarmee jouw droom waarmaken, dát is wat je wil! Dan is Amerika echt the place to be! Ontdek nieuwe dingen en imposante steden, maak nieuwe internationale vrienden en ervaar de American way of life! Hieronder vind je al leuke opties van Travel Active om je tussenjaar in Amerika mee in te vullen.

algemeen - studeren in amerika 3

Au pair in Amerika

Ervaar de Amerikaanse cultuur echt van dichtbij! Doordat je verblijft in een Amerikaans gastgezin, word je compleet ondergedompeld in de Amerikaanse way of life.

Als au pair is de zorg van de kinderen natuurlijk jouw belangrijkste taak. Denk aan leuke activiteiten ondernemen met de kinderen, zorgen dat ze op tijd op school zijn, helpen met huiswerk en nog veel meer. Door tijdens een tussenjaar in Amerika als au pair te werken doe je werkervaring op en leer je de Amerikaanse cultuur goed kennen.

Als au pair maak je zo echt kennis met de normen en waarden, de gewoontes en andere dingen die Amerikanen zo uniek maken. En wat het allemaal nog leuker maakt? De Amerikanen zijn zo trots op hun land en omgeving, dat ze je vaak meenemen om Amerika echt te leren kennen. Je leert dus niet alleen de gewoontes kennen maar je krijgt ook leuke steden te zien!

Wil jij de Amerikaanse cultuur van dichtbij leren kennen? Neem dan snel een kijkje bij het Au Pair Amerika programma.

Taalreis in Amerika

De beste manier om een taal te leren of te verbeteren, is om in het land zelf te verblijven. Engels leren in Amerika is dus zeker een goede keuze, en je kunt al vanaf één week gaan!

Verbeter jouw Engels in wereldsteden als New YorkLos AngelesSan Francisco maar ook andere leuke steden als Boston, Hawaii en San Diego. Je hebt ook vier keuzemogelijkheden in Amerika: een taalreis Engels of Business English, Cambridge taalreis of een TOEFL taalreis. Met een Cambridge en TOEFL ontvang je na jouw taalreis een wereldwijd erkend certificaat. Ideaal voor op jouw cv! Bij een Business English taalreis ligt de focus op het gebruik van Engels in de werkomgeving, maar je krijgt ook algemene lessen.

Verbeter de taal op je eigen tempo en met persoonlijke begeleiding, ontmoet nieuwe mensen van over de hele wereld en ontdek Amerika en jouw gekozen stad door leuke activiteiten georganiseerd door de talenscholen!

Boost jouw talenkennis en cv! Bekijk de mogelijkheden voor een taalreis in Amerika en ontdek wat het beste bij jou past.

algemeen - tussenjaar in amerika 2
algemeen - studeren in amerika 1

High School in Amerika

Denk je aan High School, dan denk je misschien wel aan de typische High School dingen die je in films en tv-series ziet. In een gele schoolbus naar school, in thema naar school tijdens spirit week, jouw school aanmoedigen tijdens sportwedstrijden en natuurlijk prom! Hoe leuk is dat?!

Tijdens jouw High School avontuur maak je de leukste dingen mee. Je kunt het ''echte'' Amerika ontdekken en op een High School kun je ook superleuke lessen volgen. Wat dacht je van fotografie, koken, filmstudies en nog andere interessante vakken. Ook ontmoet je mensen van over de hele wereld zoals jouw gastgezin en de vrienden die je maakt. En dat kan leuke vakantieadressen opleveren!

Misschien heb je ooit wel eens gedroomd over New York? Met een 4-daagse oriëntatie in New York begin je jouw High School avontuur op de perfecte manier! Zo maak je alvast kennis met de Amerikaanse cultuur.

Bekijk het High School Amerika programma voor meer informatie.

Wil jij meer informatie over een of meerdere programma('s) in Amerika? Vraag dan een gratis magazine aan. Bezoek ook een van onze infodagen. Kom je er niet helemaal uit? Stel je vraag aan het Travel Active team.

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.