Tussenjaar na je VWO

Stel je bent net klaar met je VWO en je twijfelt tussen verder studeren of een tussenjaar nemen. Je droomt al jaren van een supertoffe reis in het buitenland, dus dit is jouw kans! Het nemen van een tussenjaar heeft namelijk veel voordelen, naast het ontdekken van de wereld. Zo leer je jezelf goed kennen, je leert meer over wat je wel en niet leuk vindt (vooral handig voor je vervolgstudie of baan) en je leert nieuwe mensen en culturen kennen!

Werken en reizen na je VWO

Ga vrijwilligerswerk doen!

Wil je iets doen bijdragen in de wereld én daarnaast een nieuwe cultuur leren kennen? Ga dan als vrijwilliger naar het buitenland en zet je in op verschillende soorten projecten in AfrikaAzië, Oceanië en Latijns Amerika. Wij hebben ontzettend veel interessante en uiteenlopende projecten, dus er is altijd wel een project binnen ons Vrijwilligerswerk programma dat aansluiten op jouw interesses en misschien wel jouw vervolgstudie!

Word au pair!

Wil jij graag voor een langere tijd naar het buitenland en houd jij van kinderen? Dan kun je ervoor kiezen om Au Pair te worden! Als au pair draai je mee in het dagelijks leven van een gastgezin en zorg je voor de kinderen. Je kunt als au pair naar Europese landen zoals Spanje en IJsland maar ook in mooie landen als AmerikaAustralië, en Nieuw-Zeeland. En doordat je de cultuur van heel dichtbij mee maakt, gaat er echt een nieuwe wereld voor je open!

algemeen - tussenjaar na je VWO3

Studeren en reizen na je VWO

Kies jouw High School avontuur!

Lijkt het jou leuk om een High School ervaring mee te maken in het buitenland? Dat kan ook nog na jouw VWO opleiding! Wanneer je klaar bent met je VWO opleiding, kun je naar Canada. Ervaar de bekende High School spirit en feestdagen zoals Thanksgiving, ontdek het warme familiegevoel die de culturen hebben en leer nieuwe vrienden kennen die uit alle hoeken van de wereld komen! Een High School avontuur in het buitenland is een fantastische ervaring!

Kies voor een Taalreis!

Wil je alvast een voorsprong nemen voor je nieuwe opleiding en een nieuwe taal leren of een taal verbeteren? Wat dacht je van Engelse taallessen volgen in LondenNew YorkSydney of andere gave steden? Je hebt de keuze uit 7 talen en meer dan 60 bestemmingen. Ideaal om zo deze mooie steden te ontdekken en jouw CV alvast te upgraden. En een Taalreis kan al vanaf 1 week! Maak een Taalreis met Travel Active tijdens je tussenjaar en ontdek wat je allemaal mee kunt maken.

Wil jij meer informatie over een of meerdere programma('s)? Vraag dan een gratis magazine aan. Bezoek ook een van onze infodagen. Kom je er niet helemaal uit? Stel je vraag aan het Travel Active team.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.