Amerika

Reizen door amazing Amerika

Big, bigger, biggest

De wegen, de auto’s, de huizen, de winkels, de producten: álles in Amerika is groot! Dit zie je ook terug in de Amerikaanse cultuur waar feestdagen groots gevierd worden. De twee-meter-hoge kerstboom wordt in oktober al opgezet en er worden vééél cadeaus onder gelegd. En wat dacht je van Halloween? De hele stad wordt griezelig versierd..

You’re number 1

Presteren is érg belangrijk in Amerika, ook op het gebied van sport. Het bespelen van een sport wordt al van jongs af aan gestimuleerd en maakt voor veel Amerikanen een groot deel uit van hun leven! De meest populaire sporten in Amerika zijn basketbal, honkbal, american football en ijshockey.

Bucketlist:

  • Sterren spotten in Hollywood
  • Helikoptervlucht boven New York
  • Dagje naar Walt Disney
  • Een dagje shoppen in The Mall Of America
Travel Active - Amerika - Kaart
Travel Active - Amerika - Cheerleading

Met Travel Active naar Amerika

Heb jij na het lezen van deze informatie interesse in de Amerikaanse cultuur? Goed nieuws! Travel Active biedt verschillende programma’s aan in Amerika. Maak deel uit van een Amerikaans gezin, zorg voor de kinderen en wordt Au Pair. Leer de Amerikaanse cultuur kennen én verbeter jouw talenkennis tijdens een Summerschool of een Taalreis. Ga werken met paarden in het zonnige Florida. Of ga naar een typische Amerikaanse High School en ervaar de school spirit zoals je deze altijd in films/series ziet!

Top 4 Amerika

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.