Spanje

Reizen door smaakvol Spanje

Spanje? Si!

Spanje: het land van zonvakanties, siësta en festivals, maar ook het land van de churros, stierenvechten, flamenco, tapas en sangria. Spanje heeft gewoon ontzettend veel te bieden en er is voor iedereen wel wat te beleven! Familie is heel belangrijk in Spanje en de bewoners staan bekend als energiek, open-minded en gastvrij. Je kan altijd aan tafel schuiven en je zult je dus altijd welkom voelen in Spanje!

Dance with me

De flamenco is een welbekende Spaanse muziek- en dansstijl. Denk je aan felgekleurde rode jurken en energiek handgeklap dan denk je aan de flamenco. Maar de flamenco is niet de enige bekende Spaanse dans! Dans wordt in Spanje gebruikt om te communiceren en gevoelens te uiten. Andere bekende dansen zijn: Sardana, Bolero en Sevillana. Can I have this dance?

Bucketlist:

  • Tapas eten terwijl je geniet van een glas sangria
  • Juich mee bij een voetbalwedstrijd bij Camp Nou
  • Surfen, kajakken of vissen langs de lange kustlijn
  • Walvissen en dolfijnen spotten in Tarifa
Travel Active - Spanje - Kaart
Travel Active - Spanje - plein

Met Travel Active naar Spanje

Word au pair in Spanje en help de ouders van je gastgezin mee met de opvoeding van hun kinderen. Wil jij gaan studeren aan een Spaanstalige universiteit of werken bij Spaanstalig bedrijf? Kies dan voor een DELE taalreis, want het DELE certificaat is dan hét certificaat om te behalen! Wil je beginnen met Spaans leren of werken aan je talenkennis? Ga dan voor het reguliere taalcursus programma. En met ons High School programma in Spanje krijg jij de mogelijkheid om het leven als Spaanse student en tiener te beleven!

Top 4 Spanje

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.