Reizen door charismatisch Canada

Natuurschoon
Wil je naar een land met een overweldigende natuur? Kies dan voor Canada! Het land heeft verschillende grote natuurparken waar natuurliefhebbers zich helemaal thuis voelen! De meest bekende parken in Canada zijn Banff National Park, Jasper National Park en het Nahanni National Park. Uiteraard staat Canada ook bekend om de prachtige Niagara Watervallen. Maar wist je dat je in Canada ook het noorderlicht kan zien? Yukon is zelfs één van de beste plekken ter wereld om het noorderlicht te bekijken.

Zag twee beren broodjes smeren..
Als je dan naar een nationaal park gaat, realiseer je dan dat je misschien beren, ijsberen, elanden, adelaars of wolven tegen kunt komen! Canada heeft een uniek en divers dierenleven.. 

Bucketlist:

  • In de avond op een boot langs de Niagara watervallen varen
  • Naar een ijshockey wedstrijd (óf zelf spelen natuurlijk)
  • CN Tower in Toronto beklimmen
  • Skiën!
travel active canada

Met Travel Active naar Canada

Ben jij enthousiast geworden over Canada en zou je dit land beter willen leren kennen? Ga dan met Travel Active naar Canada! Wil je graag in een gele schoolbus naar jouw High School gebracht worden, om daar vervolgens na school je cheerleader pakje aan te trekken? Kies dan voor het High School programma. Wil jij die hele High School experience graag meemaken, maar liever gedurende de zomerperiode? Kies dan voor een summerschool. Wil je de Engelse of Franse taal leren? Kies dan voor één van de taalreizen die wij aanbieden in Canada. 

 

Travel Active Canada