Michal High School in Canada 05 januari 2017

Voor Michal was december een ontzettend leuke maand met allerlei winterse activiteiten. In deze blog vertelt ze jou hier meer over en laat ze zien hoe zij de feestdagen heeft gevierd!

blog-high-school-canada-wat-doen-winter

Schooldance

De eerste dag van December had ik een schoolfeest. Samen met mijn vriendinnen hadden we ons klaargemaakt. Het was een semi-formal dance, dus iedereen was mooi gekleed. We hebben de hele avond gedanst, gelachen en genoten!

blog-high-school-canada-wat-doen-winter

Let it snow!

Op 9 december was er voor de eerste keer sneeuw gevallen! Ik was zo blij toen ik wakker werd en zag dat buiten alles wit was. Mijn vrienden waren ook allemaal enthousiast. Dus we besloten om na schooltijd een sneeuwgevecht te houden! Ook hadden we deze maand twee keer een Snowday, dat betekent dat we vrij krijgen van school vanwege het weer. Mijn zusje Hailey en ik hebben ook gespeeld in de sneeuw en samen een sneeuwman gemaakt. Ik hou van de sneeuw! Samen met mijn vrienden ben ik naar de schaatsbaan in Halifax geweest. We hebben hier ons de hele avond vermaakt. Ook ben ik wezen skiën en snowboarden met mijn vrienden. Dit was echt een geweldige dag. We hebben met elkaar enorm genoten. In totaal hebben we 8 uur lang geskied en gesnowboard. Een dag om nooit meer te vergeten!

blog-high-school-canada-wat-doen-winter

Potluck

Mijn homestay coördinator had een Potluck voor alle internationale studenten georganiseerd. Dit is een gezamenlijke maaltijd waar iedereen eten van zijn/haar thuisland had meegenomen. Ik had een Nederlandse boterkoek gebakken. Er was enorm veel eten uit heel veel verschillende landen. Dit was een hele leuke manier om veel te ‘proeven’ van andere culturen. Wat was ik vol aan het einde van de avond!

Wil je net als Michal naar een High School in Canada, of ga je liever naar een andere bestemming zoals bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Amerika  of Australië? Travel Active helpt je graag in al jouw plannen voor een High School avontuur. Bekijk alle High School mogelijkheden of kom naar een van de geplande infodagen en laat al je vragen persoonlijk beantwoorden!

Gerelateerde programma's