High School: Lizan over Australië

Lizan
High School
1 januari 2015

Als High School student over de grens beleef je het land van dichtbij en ontdek je de mooie kanten van het land. Wat maakt High School Australië nu zo bijzonder? High School student Lizan verblijft in Australië en houdt ons op de hoogte van haar verblijf. Ze liet ons weten dat ze het nog steeds enorm naar haar zin heeft. Het nieuwe semester is begonnen en ze heeft zelfs een Epic award gekregen voor haar 'commitment' bij de school. Super! Wij vroegen haar naar haar top 5 'Things we love about Australia'. 

Lizan's 5 favorite things about Australia:

  1. Op mijn nummer 1 natuurlijk Tim tams, die zijn gevaarlijk lekker. Deze chocolade lekkernijen komen oorspronkelijk uit Australië en bestaan uit twee lagen chocoladekoek en chocolade crème vulling omhuld door, je raad het al, chocolade. Heerlijk!
  2. Het mooie weer! Hier is veel meer zon dan in Nederland en ik heb deze drie maanden denk ik meer zon gehad dan in een heel jaar thuis in Nederland! Langzaam aan begin ik zelfs al een bruiner kleurtje te krijgen!
  3. Openheid. Dit staat zeker in mijn top 5. Australiërs zijn super aardig en open. Buren in de straat laten hun 'backyard' open op warme dagen als ze op vakantie zijn, zodat buren kunnen zwemmen. How amazing is that?
  4. Op de vierde plek de natuur van Australië. Het is hier heel mooi: overal bergen en vooral de palmbomen zijn een prachtig gezicht! Iedere dag dat ik naar school loop, voelt het alsof ik in een vakantie resort ben door al deze tropische palmen.
  5. School staat op nummer 5. De leraren zijn hier in Australië zijn naar mijn idee veel chiller, relaxter en aardiger. Er is niet zo'n formele band tussen leraren en leerlingen, dit zorgt voor een heel gezellige sfeer op school!

Wil je net als Lizan naar een High School in Australië, of ga je liever naar een andere bestemming zoals bijvoorbeeld Zuid-Afrika of Amerika? Travel Active helpt je graag in al jouw plannen voor een High School avontuur. Bekijk alle High School mogelijkheden of kom naar een van de geplande infodagen en laat al je vragen persoonlijk beantwoorden!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.