Maud ontspant op het paradijs op aarde: Hawaii

Maud
High School
27 maart 2018

Tijdens de USA Party worden er verschillende leuke prijzen verloot. Iedereen die had geboekt en aanwezig was kreeg een prijs, maar Maud won de hoofdprijs: een weektrip naar Hawaii. In deze blog vertelt ze wat ze allemaal heeft gedaan en hoe de week haar is bevallen.

Maud ontspant op het paradijs op aarde Hawaii 1

Aankomst Hawaii

Gelijk vanaf het moment dat ik aankwam op het vliegveld was het erg gezellig. Iedereen had interesse in waar iedereen zat in Amerika en hoe het tot nu toe ging. We kwamen aan bij het hotel en het was 500 meter van het strand af wat heel erg fijn was. We hadden veel vrije tijd de eerste dag om de omgeving een beetje te kunnen verkennen. De rest van de dagen werd het alleen maar beter.

Ik heb zoveel leuke dingen gedaan op deze vakantie dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen. Mijn favoriete activiteit was het surfen, in het begin was ik nogal bang want ik dacht dat ik er slecht in zou zijn en elke keer van mijn surfbord af zou vallen. Daar zat ik helemaal fout, we hadden geweldige leraren en het lukte iedereen om op hun  board te staan. We hadden een geweldige tijd.

Maud ontspant op het paradijs op aarde Hawaii 2

Snorkelen & Vrije tijd

Op onze laatste dag zijn we naar een strand gegaan waar je kon snorkelen. Al de snorkelspullen waren voor ons geregeld en we kregen te horen wat voor mooie vissen er in het water te vinden waren. Een vrije dag waar je kon relaxen en mooie vissen kon zien.

Een van de dagen hadden we een hele middag vrij waar we een keuze konden maken tussen nog een surfles, kajakken of gewoon lekker op het strand blijven. Ik ging met 9 andere jongens en meiden kajakken. We kajakten naar een klein eiland dat een deel van een oude vulkaan was. De kajaktocht duurde ongeveer 45 min en toen we aankwamen op het kleine eiland zagen we al 2 zeehonden op het strand. We kregen lunch op het strand en onze gids vertelde allemaal legendes over het eiland waar we op zaten. Na onze lunch liet hij ons het eiland zien en vertelde hij meer over wat we zagen. Het kayakken terug naar het grote eiland was ook weer zo’n 45 minuten en het water was zo helder dat je alle riffen onder je zag. Toen we bijna bij het strand waren zagen we nog een schildpad wat erg bijzonder was.

Maud ontspant op het paradijs op aarde Hawaii 3

Écht vakantiegevoel

Wat ik erg fijn vond aan deze vakantie was dat ondanks de vele activiteiten die we gedaan hebben het nog steeds als een vakantie aanvoelde. We hadden genoeg vrije tijd op het strand en in de avond na het eten hadden we genoeg tijd om te winkelen.

Maud ontspant op het paradijs op aarde Hawaii 4

In de avond van de laatste dag gingen we naar het Lu’au waar verschillende Hawaiiaanse activiteiten plaats vonden. Ze lieten een ouderwetse manier van vissen vangen zien en je kon hoofdtooien maken met bladeren. Voor het eten was er een show waar ze ons het eten lieten zien wat we voor avond eten kregen. Er werden ons ook 2 traditionele dansen zien. Daarna konden we de mooie zonsondergang zien over de zee. Toen was het tijd voor eten, er was een buffet en toen iedereen het eten had en weer aan tafel zat begon er een dinershow. Er werden verschillende traditionele dansen en liedjes gezongen wat erg mooi was om te zien. Ze kozen ook mensen uit het publiek om een soort van danswedstrijdje te doen op het podium, het was erg grappig om te zien. Toen het bijna was afgelopen werd iedereen die wilde uitgenodigd om mee te doen met de hula les. Het publiek was enthousiast mee aan het dansen en toen de les afgelopen was kon je je huladiploma ophalen.

Maud ontspant op het paradijs op aarde Hawaii 5

Wil je net als Maud naar een High School in Amerika, of ga je liever naar een andere bestemming zoals bijvoorbeeld Zuid-AfrikaCanada of Australië? Travel Active helpt je graag in al jouw plannen voor een High School avontuur. Bekijk alle High School mogelijkheden of kom naar een van de geplande infodagen en laat al je vragen persoonlijk beantwoorden!

Maud ontspant op het paradijs op aarde Hawaii 6

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.