7 redenen waarom jij nu je High School droom moet waarmaken!

Travel Active
High School
17 maart 2016

Benieuwd of High School in het buitenland iets voor jou is? Wij geven je zeven redenen waarom jij zeker naar een High School in het buitenland moet gaan!

1. Ander leven

Je gaat in een ander land wonen met een andere taal, cultuur en leefomgeving. Verbeter je Engels door naar bijvoorbeeld een High School in Amerika te gaan, of wat dacht je van Canada of Australië? Ook ga je bij een gastgezin wonen waar een hele andere cultuur heerst dan in Nederland. In het buitenland vieren ze geen Sinterklaas, maar daar krijg je hele andere mooie feestdagen voor terug. Zoals een Amerikaanse Thanksgiving met echte gevulde Turkey of Halloween! De leefomgeving is ook anders. In Nederland ben je waarschijnlijk gewend om met de fiets naar school te gaan, maar dat doen ze lang niet overal! In Canada wordt je bijvoorbeeld op gehaald met een gele schoolbus!

2. Nieuwe vakken

Op een High School in het buitenland krijg je de kans om vakken te volgen die je in Nederland niet krijgt. Wat dacht je van Drama of Oceanografie? Of koken of fotografie? Hartstikke leerzaam!

3. Tweede familie

Tijdens je High School avontuur woon je bij een gastgezin in het buitenland. In het begin zal dit misschien raar zijn, maar na een tijdje zal dit gezin aanvoelen als jouw tweede familie. Hoe leuk is dat, je krijgt er nog een familie bij in een ander land!

4. Pimp je CV

Je bent hier waarschijnlijk nog niet mee bezig, maar het staat ook super goed op je CV als je kunt zeggen dat je bijvoorbeeld een schooljaar in het buitenland gewoond hebt. Zo laat je aan andere mensen zien dat jij niet bang bent voor het onbekende en het avontuur durft aan te gaan!

5. Nieuwe vrienden

Je maakt vrienden over de hele wereld! Tijdens jouw High School avontuur in het buitenland ben je niet alleen, je maakt nieuwe vrienden, vrienden die misschien wel aan de andere kant van de wereld wonen!

6. Nieuwe sport

Beoefen een andere sport! In Nederland speel je misschien voetbal, volleybal of korfbal, maar zou je niet een keer een andere sport willen proberen? In het buitenland beoefenen ze andere sporten dan in Nederland, of zijn deze sporten veel bekender. Wat dacht je van ijshockey, honkbal, rugby of cricket?

7. Culturele ervaring

Na je High School avontuur kom je thuis met een culturele ervaring om nooit meer te vergeten! Een schooljaar in het buitenland wonen ver van je eigen thuis is spannend maar ook erg uitdagend. Je moet onthouden om nooit op te geven. Je gaat naar een High School voor de culturele buitenlandervaring, een geweldige ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Travel Active helpt je graag in al jouw plannen voor een High School avontuur. Bekijk alle High School mogelijkheden of kom naar een van de geplande infodagen en laat al je vragen persoonlijk beantwoorden!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

35 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.