Infodagen Gratis magazine
Travel Active 01 maart 2016

Vandaag was het dan eindelijk zover! De grote "Win High School Canada” finale van Travel Active! Samen met familieleden reisden de finalisten af naar het Travel Active hoofdkantoor in Venray. Wie o wie zal de hoofdprijs in ontvangst gaan nemen?

Na de voorstelronde werd door de High School jury uitgelegd wat precies de bedoeling was van deze grote "Win High School Canada" finale. Alle deelnemers moesten op een vel en met veel creativiteit hun Canada reis uitbeelden en daarmee laten zien wat zij verwachten van hun High School semester. Iedereen ging direct vol enthousiasme aan de slag! Tussen de creatieve activiteiten door werden alle finalisten door het High School team van Travel Active geïnterviewd. Het interview vond plaats in het Engels en dat ging ze allemaal goed af. Ook was oud winnares Noëlle, die vorig jaar een semester High School in Canada won, was ook aanwezig om de finalisten morale support te bieden. Natuurlijk was dit ook de ideale gelegenheid om allerlei vragen te stellen over het Canadese leven! Om 16.00 uur was het aan de High School jury om de winnaar bekend te maken.


En de winnaar is..

De spanning steeg en alle finalisten kregen een goodiebag met leuke Canadese (reis)spulletjes en daarbij een envelop met een cheque. Maar was het een cheque om naar Canada te gaan of was het een kortingscheque ter waarde van € 500,- om ze op weg te helpen hun High School droom toch waar te kunnen maken? Langzaam en met trillende vingers trokken de finalisten de cheque uit de envelopen en... de winnares is Michal Smalbrugge uit Rijssen! Zij wint een semester High School in Canada t.w.v. € 9.995,- van Travel Active. 

Michal keek harstikke verbaasd maar ook heel erg blij toen ze haar envelop open maakte! Ze werd zelfs een beetje emotioneel van blijdschap! Het High School team wil alle kandidaten heel erg bedanken voor hun deelname, inzet en enthousiasme en uiteraard wensen we Michal Smalbrugge heel veel succes en plezier tijdens haar High School semester, het wordt een onvergetelijke ervaring! Stop dreaming, start living it!

Bekijk hieronder de bekendmaking en hoe Michal haar cheque in ontvangst neemt:

Wil je net als Michal naar een High School in Canada, of ga je liever naar een andere bestemming zoals bijvoorbeeld Zuid-AfrikaAmerika of Australië? Travel Active helpt je graag in al jouw plannen voor een High School avontuur. Bekijk alle High School mogelijkheden of kom naar een van de geplande infodagen en laat al je vragen persoonlijk beantwoorden!

Deel deze pagina