Naomi’s eerste maand in Californië tijdens haar High School tijd

Naomi
High School
19 september 2018

Naomi geniet van haar High School tijd in Califronië. Ze maakt steeds meer vrienden en is al actief bezig in het waterpolo team! Samen met haar gastgezin en vriendinnen bezoekt ze mooie plekjes en doet ze leuke activiteiten. 

Eerste maand in The USA

Het is al een tijdje geleden dat ik een verhaal heb geschreven. Dus ik dacht, laat ik daar maar wat is aan gaan doen. Ik zit nu al een maand in de USA en ik heb het echt ontzettend naar mijn zin! School was begonnen op 15 augustus. Ik was super zenuwachtig voor mijn eerste schooldag. De dag voor de eerste schooldag was mijn eerste waterpolo training. Toen had ik al een paar meiden ontmoet die super lief zijn.

Ik had afgesproken met Madeline (vriendin van waterpolo) om voor de eerste schooldag af te spreken voor de school. Echt super lief! Ze had me een beetje de school en alles laten zien. In de pauzes zit ik dus met haar en vriendinnen van haar. Echt heel leuk zijn ze.

Naomi's eerste maand in Californië tijdens haar High School tijd 1

Mijn eerste waterpolo wedstrijd

Met waterpolo was ik begonnen bij het junior varsity team. Dat zijn de beginners. Maar na de eerste wedstrijd werd ik gelijk over geplaatst naar varsity. Varsity is het beste team. De volgende wedstrijd was ik dus super zenuwachtig, omdat al die meiden veel beter zijn. Maar alles ging super! Mijn nummer is 12 (mijn geluksgetal) dus daar ben ik heel blij mee.

17 augustus had ik een een schooldance. Daarvoor had ik afgesproken met een vriendin (Abbie) bij haar huis. De dans was heel leuk. Wel een beetje andere muziek dan ik gewend ben haha.

Zaterdag 18 augustus ging ik met mijn gastgezin naar en haunted castle voor een bijeenkomst. Mijn gastouders en gastzusjes zijn daar elk jaar vrijwilligers om te acteren en als beveiliging. Misschien dat ik dit jaar ook een keer mee ga om te acteren, maar dat weet ik nog niet zeker omdat ik niet heel goed ben in mensen bang maken hahah.

Naomi's eerste maand in Californië tijdens haar High School tijd 2

Donner Lake en Lake Tahoe

Ik bezocht met mijn gastgezin naar Donner Lake en Lake Tahoe. Heel gaaf! Het is super groot het water is echt heel mooi blauw. In het weekend had ik een waterpolo toernooi. We vertrokken vrijdag om 8 uur naar Clovis. Dat was 3,5 uur rijden. Die vrijdag hadden we twee wedstrijden en zaterdag ook. De meiden zijn allemaal zo leuk! Zondag ging ik met mijn gastgezin wandelen in de bergen. Echt heel mooi uitzicht! Was super leuk om daar te wandelen en die heerlijke geur van de natuur hihi.

Zoals jullie wel kunnen lezen heb ik het echt naar mijn zin hier. Maar natuurlijk mis ik thuis en natuurlijk heb ik het ook af en toe even moeilijk, maar dat hoort er bij 🙂

Naomi's eerste maand in Californië tijdens haar High School tijd 3

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.