Half jaar naar het buitenland

met Travel Active

Stel je wil voor een half jaar naar het buitenland, maar je weet niet wat je precies wil gaan doen en waar je naar toe wilt. Want ja, de mogelijkheden zijn eindeloos! Gelukkig kunnen we het makkelijker voor je maken! Met Travel Active kun je een half jaar naar het buitenland met één van onze reisprogramma's. Combineren is natuurlijk ook mogelijk! Heb je al eens gedacht aan Spaans leren in Barcelona en daarna aan de slag als au pair in Spanje bijvoorbeeld?

Verken al studerend de wereld

Taalreizen

Je Engelse taalkennis verbeteren? Of een vreemde taal leren zoals Spaans of Frans? Met ons Taalreizen programma kun je kiezen uit maar liefst 7 verschillende talen en héél veel gave bestemmingen. Je kunt al vanaf één week een Taalreis maken, maar je kunt natuurlijk ook voor langere tijd naar het buitenland om een taal te leren! Stel met behulp van onze experts jouw eigen reis samen en combineer ook vooral diverse bestemmingen met elkaar. Ontdek samen met internationale studenten het lokale leven en dompel je onder in de taal en cultuur!

High School

Altijd al gedroomd om een High School avontuur mee te maken? Ga dan voor een High School ervaring in het buitenland! Denk aan High School in Amerika, Australië, Zuid-Afrika of een van onze andere landen. Gele schoolbussen, lockers en typische feestdagen, je kunt het allemaal meemaken met High School! Het High School programma is mogelijk voor een trimester, semester of een jaar, afhankelijk van de bestemming.

algemeen - half jaar naar het buitenland2
algemeen - half jaar naar het buitenland3

Of combineer werken en reizen

Au Pair

Hou jij van kinderen en wil jij een andere cultuur van heel dichtbij meemaken? Met ons Au Pair programma kun je vanaf 2 maanden tot 12 maanden naar prachtige landen zoals IJsland, Spanje en Nieuw-Zeeland. Als au pair is het zorgen voor de kinderen jouw belangrijkste taak maar je krijgt ook veel vrije tijd om nieuwe plekken te ontdekken!

Vrijwilligerswerk

Open je wereld door het doen van Vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika, Afrika of Azië. Dit kan vaak al vanaf 3 weken, maar ook voor een langere periode. Je hebt de keuze uit veel vrijwilligersprojecten in meer dan 30 landen! Zo kun je kiezen uit medische projecten, sociale projecten maar ook groepsreizen waar je deels vrijwilligerswerk gaat doen. Tijdens een groepreis maak je ook kennis met het land, de lokale mensen en hun culturen!

Wil jij meer informatie over een of meerdere programma('s)? Vraag dan een gratis magazine aan. Bezoek ook een van onze infodagen. Kom je er niet helemaal uit? Stel je vraag aan het Travel Active team.

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.