Wil jij graag Spaans leren en tegelijkertijd de reis van je leven maken? Kies dan voor een taalreis naar Spanje of Zuid-Amerika. Een taalreis bij Travel Active betekent meer dan alleen het volgen van Spaanse les. Onze talenscholen laten je kennis maken met de cultuur en gewoonten van het land en organiseren leuke activiteiten en excursies.  

Spaans leren in Spanje

Waar anders dan in Spanje leer je het echte Spaans spreken. We bieden een heel aantal bestemmingen aan in Spanje. kom je er niet uit, en twijfel je welke bestemming het best bij jouw wensen past? Neem contact met ons op! We adviseren je graag.

De bestemmingen die we aanbieden in Spanje kun je hieronder vinden. Kies je bestemming en lees meer over de talenschool, de cursusmogelijkheden en de accommodaties. Onder het kopje 'kosten' vind je een link naar de prijslijst.

Spaans leren in Latijns-Amerika

Houd jij van cultuur, traditionele kleurrijke kleding en vurige dansen zoals Salsa? Dan is Latijns-Amerika voor jou de juiste beslissing! Haal je Spaans op en ‘feel the Latin vibe’!

Travel Active biedt Taalreizen Spaans aan in de volgende landen:
Argentinië / Chili / Bolivia / Peru / Ecuador / Costa Rica / Guatemala / Mexico / Dominicaanse Republiek

De bestemmingen die we aanbieden kun je hieronder vinden. Kies je bestemming en lees meer over de talenschool, de cursusmogelijkheden en de accommodaties. Onder het kopje 'kosten' vind je een link naar de prijslijst.

DELE cursus

Het belangrijkste certificaat voor de Spaanse taal

Wil jij gaan studeren aan een Spaanstalige universiteit of werken bij Spaanstalig bedrijf? Dan is het DELE certificaat hét certificaat om te behalen! Sommige vervolgopleidingen in Nederland, o.a. de hogere Hotelscholen, eisen vaak een bepaald niveau van de Spaanse taal. Met het DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera) certificaat op zak heb je een internationaal erkend certificaat dat jouw niveau van de Spaanse taal exact aantoont.

Bekijk meer informatie over de DELE cursus Spaans

 

Taalreizen - Spaans reizen

Argentinië

Bolivia

Chili

Costa Rica

Dominicaanse Republiek

Ecuador

Guatemala

Mexico

Peru

Spanje