Infodagen Gratis magazine

Stel je wil voor een half jaar naar het buitenland, maar je weet niet wat je precies wil gaan doen en waar je naar toe wilt. Want ja, de mogelijkheden zijn eindeloos! Gelukkig kunnen we het makkelijker voor je maken! Met Travel Active kun je een half jaar naar het buitenland met één van onze reisprogramma's. Combineren is natuurlijk ook mogelijk! Heb je al eens gedacht aan Spaans leren in Barcelona en daarna aan de slag als Au Pair in Spanje bijvoorbeeld?

Verken de wereld met:

Vrijwilligerswerk

Open je wereld door het doen van Vrijwilligerswerk in Latijns Amerika, Afrika of Azië. Dit kan vaak al vanaf 3 weken, maar ook voor een langere periode. Je hebt de keuze uit veel vrijwilligersprojecten in meer dan 30 landen! Zo kun je kiezen uit medische projecten, sociale projecten maar ook groepsreizen waar je deels vrijwilligerswerk gaat doen. Tijdens een groepreis maak je ook kennis met het land, de lokale mensen en hun culturen! 

Taalreizen

Je Engelse taalkennis verbeteren? Of een vreemde taal leren zoals Spaans of Frans? Met ons Taalreizen programma kun je kiezen uit maar liefst 7 verschillende talen en héél veel gave bestemmingen. Je kunt al vanaf één week een Taalreis maken, maar je kunt natuurlijk ook voor langere tijd naar het buitenland om een taal te leren! Stel met behulp van onze experts jouw eigen reis samen en combineer ook vooral diverse bestemmingen met elkaar. Ontdek samen met internationale studenten het lokale leven en dompelen je onder in de taal en cultuur!

High School

Altijd al gedroomd om een High School avontuur mee te maken? Ga dan voor een semester (ongeveer 5 maanden) naar een High School in het buitenland! Denk aan High School in Amerika, Australië, Zuid-Afrika of een van onze andere landen. Gele schoolbussen, lockers en typische feestdagen, je kunt het allemaal meemaken met High School!

Half jaar naar het buitenland

Of combineer werken en reizen:

Au Pair

Hou jij van kinderen en wil jij een andere cultuur van heel dichtbij meemaken? Met ons Au Pair programma kun je vanaf 2 maanden tot 12 maanden naar prachtige landen zoals IJsland, Spanje, Nieuw-Zeeland en Chili. Als au pair is het zorgen voor de kinderen jouw belangrijkste taak maar je krijgt ook veel vrije tijd om nieuwe plekken te ontdekken!

Work & Travel

Staat het op jouw bucketlist om met je backpack op de rug de wereld te verkennen? Of is boerderij-, horecawerk, summercamp of ski & snow meer iets voor jou? Perfect voor een periode van een half jaar! Ga werkend deze wereld verkennen met Work & Travel!

Half jaar naar het buitenland

Wil jij meer informatie over een of meerdere programma('s)? Vraag dan een gratis magazine aan. Bezoek ook een van onze infodagen. Kom je er niet helemaal uit? Stel je vraag aan het Travel Active team.

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's