Infodagen Gratis magazine

Reizen door imposant Italië

Bella Italia!
Ben je een echte cultuurfreak en houd je van prachtige architectuur, monumenten en kunst? Dan is Italië het juiste land voor jou! Ga je naar steden als Milaan, Venetië, Florence, Rome of Napels, dan kun je cultuur snuiven zonder dat je daarvoor entree hoeft te betalen. Het is namelijk bijna alsof de steden zélf een museum zijn. De romantiek van Italië trekt al jarenlang veel toeristen aan!

Foodies unite!
Pizza, pasta, toetjes: Italië staat bekend om haar heerlijke keuken. De Italianen steken dan ook erg veel tijd in de gerechten! Alle gerechten worden met veel liefde bereid en de Italianen nemen veel tijd voor het koken en eten. Over het algemeen zijn de Mediterrane eetgewoonten erg goed voor de gezondheid: dus laat de pizza's maar komen! ;) 

Bucketlist

  • Shoppen in Milaan
  • Als een echte Nederlander fietsen door Rome
  • Gondeltocht door Venetië
  • Genieten van échte pasta en pizza!
Italië

Met Travel Active naar Italië

Heb je aantoonbare ervaring met het werken met kinderen, en wil je tegelijkertijd de Italiaanse cultuur leren kennen? Dan kun je kiezen voor het Au Pair programma. Wil je graag Italiaans leren? Of spreek je de taal al maar wil je jouw talenkennis verbeteren? Kies dan voor een taalreis in de bruisende steden Milaan of Florence. Als je wilt weten hoe een middelbare school in Italië eruit ziet, kies dan voor het High School Programma!

Bekijk alle mogelijkheden in Italië

Italië

Deel deze pagina

Top 4 Italië