Reizen door avontuurlijk Australië

G'day mate!
Van de rijke Aboriginal geschiedenis tot aan hippe steden als Melbourne, er valt genoeg te ontdekken! Hou je van surfen, bungeejumpen en hiken? Dan is Australië écht een land voor jou! De uitgerekte woestijnen, de rode bergen en de prachtige watervallen: de natuur in Australië is de lange vliegreis zéker waard! Kortom: Australië is een super divers land. Daarnaast is de bevolking mega vriendelijk. Tip: oefen vóór je bezoek aan Australië vast wat slang, om zo de bevolking goed te kunnen verstaan.

Bijzondere beestjes
Ook de dierenwereld in Australië is erg divers. Van enge bijzondere vogelspinnen en kwallen, tot koala’s, kangoeroes en vogelbekdieren. Sterker nog: in Australië leven veel beestjes die je nergens anders ter wereld tegen zult komen.. (en sommige hiervan wil je waarschijnlijk ook liever niet tegenkomen)

Bucketlist

  • Pinguïns spotten op de Melbourne pier of Philips Island
  • Duiken & snorkelen op het Great Barrier Reef
  • Een écht Australian Barbie meemaken (barbecue)
  • Zwemmen met walvishaaien in Exmouth

Australië met Travel Active

Met Travel Active kan jij Australië van binnenuit ontdekken, kennismaken met de locals en zo de cultuur en taal leren kennen. Wil jij reizen door Australië combineren met werken? Kies dan voor het Backpacken programma en ontdek op avontuurlijke wijze Australië. Liever een vaste baan vooraf? Kies dan voor Horecawerk, Boerderijwerk of word Au Pair. Of verbeter je studie skills en ga voor een Taalreis of kies voor het High School programma

Top 4 Australië