Infodagen Gratis magazine

Reizen door avontuurlijk Australië

G'day mate!
Van de rijke Aboriginal geschiedenis tot aan hippe steden als Melbourne en Sydney; er valt genoeg te ontdekken! Hou je van surfen, bungeejumpen en hiken? Dan is Australië écht een land voor jou! De uitgerekte woestijn, de waanzinnige stranden en prachtige watervallen: de natuur in Australië is de lange vliegreis zéker waard! Kortom: Australië is een divers land. Daarnaast is de bevolking  vriendelijk, geïnteresseerd en altijd in voor een praatje (of een drankje)...

Bijzondere beestenboel
Ook de dierenwereld in Australië is erg divers. Van vogelspinnen, kwallen, koala’s, kangoeroes, haaien tot het vogelbekdier. In Australië leven dieren die je nergens anders ter wereld zult tegenkomen. De emu, wombat, dingo, de schattige (en fotogenieke) quokka en luid schreeuwende kookaburra maken het dierenijk compleet.


Bucketlist

  • Pinguïns spotten op de Melbourne pier of Philips Island
  • Duiken & snorkelen op het Great Barrier Reef (ontmoet Nemo)
  • Een échte Australian barbecue meemaken
  • Zwemmen met walvishaaien in Exmouth

Australië met Travel Active

Met Travel Active kun je Australië ontdekken, kennismaken met de locals en zo de cultuur en taal leren kennen. Wil jij reizen door Australië combineren met werken? Kies dan voor het Backpacken programma en ontdek op avontuurlijke wijze Australië. Liever baangarantie voor vertrek? Kies dan voor Horecawerk, Boerderijwerk, werken met paarden of word Au Pair. Of verbeter je studie skills en ga voor een Taalreis of kies voor het High School programma.

Bekijk alle mogelijkheden in Australië

Australie

Deel deze pagina

Top 4 Australië