DIT is waarom je voor High School in Canada moet kiezen!

Travel Active
High School
14 september 2017

Canada, het één na grootste land ter wereld. Het land van de prachtige natuur, levendige steden en de leuke sporten. Canada is dé perfecte bestemming voor jouw High School year! Waarom? Hierom:

1. De echte high school experience

In Canada beleef jij de échte High School experience, zoals deze in films en series naar voren komt! Gele schoolbussen, de welbekende kluisjes (lockers), de school spirit,  schoolfeesten zoals prom, noem het maar op!

2. Naschoolse activiteiten

Wil je graag meer mensen leren kennen binnen jouw school? Meld je dan aan voor één van de velen naschoolse activiteiten! Houd je van sporten? Ga dan bijvoorbeeld in het rugby team, of ga dit team juist aanmoedigen als cheerleader. Houd je niet van sport? Don’t worry; ook dan heb je talloze mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen. Denk aan muziek/theater en hobby clubs!

3. Het onderwijs

Het niveau van het onderwijs op de Canadeese High Schools ligt ongeveer even hoog als hier in Nederland. En het leuke is: naast de standaard vakken heb je vaak ook de keuze uit andere vakken zoals: media, koken, journalistiek of musical. Je kiest zelf een paar leuken vakken uit die bij je passen!

4. De natuur

Canada staat bekend om de prachtige natuur. Er zijn ontzettend veel natuurparken met helderblauwe meren en rivieren. Vooral in West-Canada vind je veel van deze parken. Ideaal om door deze parken te wandelen, fietsen of een rondje te gaan hardlopen. Maar dit zijn ook perfecte plekken om met je nieuwe vrienden te picknicken bijvoorbeeld. Wist je dat je het Noorderlicht ook goed kan zien vanuit het Noorden van Canada?

5. Niagara watervallen

Ja, we weten het: eigenlijk hoort dit bij het vorige punt. Maar de Niagara watervallen zijn zó mooi, dat zij wel een eigen punt in deze lijst verdienen! De Niagara watervallen behoren tot de grootste en bekendste watervallen van de wereld. Je vindt ze op de grens van Amerika en Canada en de watervallen zijn maar liefst 620 meter breed! Het leuke aan deze watervallen is dat zij ’s avonds verlicht worden. Dit geeft echt een prachtig beeld!

6. Sporten

In Canada kun je heel goed skiën! Canada heeft een aantal van de beste downhill skiterreinen ter wereld en ieder jaar komen er dan ook velen toeristen op wintersport naar Canada. Ben je niet zo van het skiën? Don’t worry! Wist je namelijk dat je in Canada ook heel goed kan surfen? Tofino in West Canada is een surfstrand dat er anders uit ziet dan alle andere surfstranden die je ooit hebt gezien. Het water is er koud en ziet er angstaanjagend uit. Dit is een plek voor de surfexperts onder ons dus!

Ga jij je grenzen verleggen, een andere cultuur leren kennen en natuurlijk vooral de tijd van je leven hebben? Bekijk dan meer informatie over het High School Canada programma. Ga je liever naar een andere bestemming zoals bijvoorbeeld Zuid-AfrikaAmerika  of Australië? Travel Active helpt je graag in al jouw plannen voor een High School avontuur. Bekijk alle High School mogelijkheden of kom naar een van de geplande infodagen en laat al je vragen persoonlijk beantwoorden!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.