Infodagen Gratis magazine

Update over het coronavirus 27-03: Meest gestelde vragen

In deze onzekere tijden, kunnen wij ons voorstellen dat je met veel vragen zit. Het is dan ook een uitzonderlijke situatie, die ook wij nog nooit eerder hebben meegemaakt. We beantwoorden de meest gestelde vragen over onze programma's op deze pagina. Voor ons High School programma hebben we een aparte Q&A samengesteld, deze is te vinden op de pagina met de meest gestelde vragen over ons High School programma

Update over het coronavirus 20-03

Travel Active volgt continu de recente ontwikkelingen over de verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Ook de bijbehorende maatregelen en acties die worden voorgeschreven door gezondheidsexperts en overheidsinstanties volgen wij op de voet. Steeds meer landen kiezen voor maatregelen zoals een inreisverbod of strikte quarantaine regels. We streven er natuurlijk naar dat al onze deelnemers zich in een veilige situatie verkeren en kijken samen met hen naar een passende oplossing bij veranderde omstandigheden

Contact met partners en begeleiding van onze reizigers

In deze tijden blijven we meer dan ooit constant in contact met onze buitenlandse partnerorganisaties. We kijken elke dag samen met onze partners naar de huidige richtlijnen van de nationale overheid en gezondheidsinstanties ter plekke. We handelen altijd conform deze richtlijnen. Mochten er deelnemers vanuit deze richtlijnen terug moeten keren naar Nederland zullen wij altijd kijken hoe we dit het beste kunnen regelen. Ook als deelnemers zelf besluiten terug te keren naar Nederland zullen we hen zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden. Het kan ook voorkomen dat programma’s (deels) worden aangepast.

Vertrekkers in maart, april en mei

We bekijken per dag de situatie voor onze deelnemers. De richtlijnen verschillen per situatie, per deelnemer, per land en per programma. We nemen contact op met onze vertrekkers en lichten hen in over hun persoonlijke situatie. We kijken dus per individuele situatie hoe we het beste kunnen handelen en of het bijvoorbeeld mogelijk is om de reis om te boeken naar een later moment. Het is dan ook lastig om een algemeen bericht hierover met jullie te delen, omdat elke situatie uniek is. We raden deelnemers die geboekt hebben bij Travel Active dan ook aan om direct contact met ons op te nemen. De afdeling kijkt dan samen met je wat in jouw geval de beste oplossing is. We proberen ook zo veel mogelijk om zelf in contact te komen met onze vertrekkers. Dit kan soms wat langer duren, omdat we ook druk bezig zijn met onze deelnemers die zich momenteel in het buitenland bevinden. 

Voor vragen of meer informatie kunnen deelnemers altijd contact opnemen met de desbetreffende programma-afdeling. Onze medewerkers zullen dan zo snel mogelijk jouw vraag proberen te beantwoorden.

Vertrekken in de toekomst

Je kunt je momenteel zoals altijd aanmelden voor de programma’s van Travel Active. We zullen de mogelijkheden en voorwaarden duidelijk en persoonlijk met je bespreken. Dit omdat de situatie dagelijks verandert en dit ook niet voor elk land en programma hetzelfde is. Door de maatregelen die er wereldwijd worden genomen hopen we dat de algemene situatie zich snel weer gaat normaliseren.

Bedankt voor het begrip in deze nieuwe en ingrijpende situatie waarin we ons allemaal verkeren. We houden iedereen zo snel mogelijk op de hoogte van eventuele veranderingen in de situatie. Heb jij vragen of wil je graag contact met één van onze medewerkers. Mail dan naar info@travelactive.nl of bel naar 085 222 4800.

Deel deze pagina