Infodagen Gratis magazine
Kim High School Canada 06 december 2018

Kim heeft weer een heleboel leuke dingen meegemaakt tijdens High School avontuur in Canada. Hockey wedstrijden, een dagje Halifax, cupcakes bakken, snow day, een basketbal wedstrijd kijken en nog veel meer. Ze heeft van alles te doen en heeft in de tussentijd zelfs een prijs gewonnen…student van de maand! Kom maar op met die verhalen Kim!

Het is alweer even geleden sinds mijn laatste update... maar hier ben ik dan weer! Met een heleboel leuke dingen die ik de afgelopen tijd heb gedaan!

high-school-canada

Trick or treating

Ik zal nog even beginnen met trick or treating. Op 31 oktober was het dus Halloween en samen met alle internationale meisjes zijn we langs de deuren gegaan om snoep op te halen. Super leuke ervaring en ik heb zoveel snoep opgehaald dat ik het komende jaar genoeg heb. Mensen geven hier veel weg, allemaal een hand vol snoep, Snickers, zakjes chips en ik kreeg zelfs een blikje Fanta. Heel anders dan ik gewend was tijdens Sint maarten. 

Student van de maand!

Op 1 november werd alles meteen kerst, alle Halloween decoratie ging weg en kerstlichtjes kwamen in de plaatst. Wij hebben dat nog niet gedaan, maar er zijn al genoeg huizen met kerstversiering. Ook kreeg ik te horen dat ik student van de maand ben geworden met Travel Active! Je moest een foto plaatsen met een leuke herinnering en vertellen waarom jij het verdiende om student van de maand te worden, en... ik won! Ik krijg een pakketje opgestuurd met wat Nederlandse spullen er in! Nog niet gehad (dus als jullie dit lezen.. kunnen jullie proberen mijn fiets op te sturen want die mis ik heel erg ;)) maar wel super leuk natuurlijk! 

high-school-canada

Een leuke dag in Halifax

Verder ben ik met vriendinnen naar de film ‘a star is Born’ geweest. Een super mooie film was dat, niet iedereen was het met mij eens maar ik vond het geweldig. En het belangrijkste, ik heb een leuke avond gehad! Ook ben ik met Geraldine (een vriendin uit Duitsland) naar Halifax gegaan. Deze keer scheen de zon en was er geen mist, dus ik heb eindelijk wat van de stad kunnen zien! We hebben rondgelopen, foto's gemaakt, wat gewinkeld en een super leuke dag gehad! 

high-school-canada

Hockey update

Nog 2 wedstrijden gehad en beide gewonnen! Onze 2e wedstrijd was tegen Barrington, 5-0 gewonnen en onze 3e wedstrijd was tegen Yarmouth, 8-3 gewonnen! In totaal staan we eerste in onze league, dus dat is wel heel erg leuk! Hier kan je alle uitslagen zien als je het leuk vindt: http://valley.goalline.ca/standings.php?league_id=13691. Ook heb ik 'geholpen' met een goal scoren en ik vind het nog steeds super leuk om te doen! 

high-school-canada

Eindelijk weer fietsen!

Ik heb ook eindelijk weer gefietst en wat heb ik dat gemist! Samen met 2 vriendinnen ben ik een rondje gaan fietsen. De fiets was te klein, het was heel heuvelachtig en mijn versnellingen deden het niet, maar het was geweldig om weer te fietsen! Dat is iets wat ik hier wel echt mis, alles is zo ver uit elkaar dat je overal de auto voor nodig hebt.

high-school-canada

Remembrance Day

Op 11 november was het Remembrance Day, de dag waarop ze in Canada alle slachtoffers van de eerste en tweede wereldoorlog herdenken. Op school hadden we een ceremonie en dat was allemaal erg indrukwekkend. Helaas is 1 van onze hondjes op deze dag ook overleden… We hebben er nu nog maar 1, heel zielig en iedereen was super verdrietig. Deze week was de verjaardag van het andere hondje en we hebben haar extra verwend!

high-school-canada

Nog meer hockey nieuws!

In een plaats hier vlakbij ligt een grote universiteit (Acadia) en Matt had gratis kaartjes voor de hockey wedstrijd, dus daar zijn we heen geweest. Alles was super groot, veel mensen en een goede wedstrijd voor ons, want Acadia won! Ook heb ik nog een basketbal wedstrijd gezien. Ik heb besloten dat basketbal niet mijn favoriete sport is, maar nu kan ik dat ook van mijn lijstje afstrepen! Nog maar een paar sporten te gaan en dan heb ik ze allemaal gehad! 

high-school-canada

Op Robbies school werd een fotoavond georganiseerd om geld in te zamelen, dus we hebben nu familie foto's die erg goed lukt zijn! 

high-school-canada

Cupcakes bakken en snow day

Gisteren hele avond bezig geweest om cupcakes te maken voor een bake sale van ons hockey team (zijn heel goed gelukt, al zeg ik het zelf). We hebben geld nodig om nieuwe shirts te kopen, dus als jullie je allerliefste Kim willen sponsoren.. laat maar weten!!!

high-school-canada

Worden we vandaag wakker met een pak sneeuw en hebben we een snow day. Dat betekent dat het te gevaarlijk is voor de bussen om alle leerlingen naar school te brengen en we dus een dag vrij hebben. Geen bake sale en helaas ook geen wedstrijd vandaag… Wel een lekker dagje vrij en een perfecte dag voor kerstfilms, warme chocolade melk en dan ook maar cupcakes! 

Let it snow, Let it snow, Let it snow! 

high-school-canada

Wil je net als Kim naar een High School in Canada, of ga je liever naar een andere bestemming zoals bijvoorbeeld Zuid-AfrikaAmerika of Australië? Travel Active helpt je graag in al jouw plannen voor een High School avontuur. Bekijk alle High School mogelijkheden of kom naar een van de geplande infodagen en laat al je vragen persoonlijk beantwoorden!

 

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's