Taalreis in Florence

Taalreizen | Taal: Italiaans

Ga op taalreis naar Florence!

 • Italië
 • vanaf 2 weken
 • vanaf 16 jaar

Een groot gedeelte van de Westerse kunst en cultuur heeft zijn oorsprong in Italië. Vooral Florence heeft een enorme invloed gehad op de geschiedenis. Florence leeft op haar verleden en op de kunst. Of dat nu mode, beeldhouwwerk of architectuur is. Jaarlijks trekt de stad vele toeristen vanwege haar culturele erfgoed. Ondanks dit authentieke Italiaanse karakter heeft Florence ook een hele dynamische en moderne kant. Voor veel mensen is het de stad bij uitstek om Italiaans te leren. Naast je cursus heb je meer dan genoeg tijd om het lokale leven te ontdekken. Eten waar de locals dat doen, 's ochtends cappuccino drinken bij een klein café, maar natuurlijk bezoek je ook de Ponte Vecchio, de Duomo en wandel je over de straten waar grote kunstenaars zoals MichelangeloBotticelli en Leonardo da Vinci ook ooit liepen.

 

Jouw programma in het kort

Florence bruist van de cultuur! Ervaar in deze studentenstad het échte Italiaanse leven tijdens jouw taalcursus en maak kennis met het rijke verleden van Italië.

 • Taallessen op je eigen niveau
 • Kies voor Italiaans & Koken, Kunst of andere cursussen
 • Talenschool is centraal gelegen in Florence
 • Ideaal voor cultuurliefhebbers
 • Geboorteplaats van de Renaissance
Taalreis in Florence

De taalreis van je leven in Florence

Onze talenschool geeft jou de gelegenheid om Italiaans te leren in hartje Florence, een historisch centrum dat de werelderfgoedlijst van UNESCO heeft behaald! Bovendien wordt Florence gezien als de geboorteplaats van de Italiaanse taal. De talenschool is centraal gelegen in een rustige straat nabij het centraal station. Het gebouw dateert uit de 19e eeuw en neemt 2 verdiepingen in beslag. Met studenten uit meer dan 60 verschillende landen heerst er een internationale sfeer op de talenschool. De ideale locatie voor een taalcursus én een culturele uitwisseling!

Taalreis

Faciliteiten talenschool
 • Prachtig 19e eeuws gebouw
 • 16 ruime en lichte klaslokalen
 • Maximaal 14 studenten per klas
 • Kleine tuin
 • WiFi
 • Meeste accommodaties liggen op loopafstand
 • Uitgebreid sociaal en cultureel activiteitenprogramma
 • 1 les duurt gemiddeld 45 minuten
Kosten

De programmakosten voor een taalreis zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodaties en de lengte van je verblijf. In ons kostenoverzicht kun je makkelijk zien wat de kosten voor jouw programma bedragen. Ook kun je de kosten vergelijken van de diverse cursussen en accommodaties.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met het Taalreizen Team. Wil je weten wanneer er een kortingsactie plaatsvindt voor jouw bestemming? Ook hier informeren wij jou graag over!

Prijslijst Italië - Florence 2023
Prijslijst Italië - Junior Programma Florence 2023
Prijslijst Italië - Florence 2024

Inclusief bij deze Taalreis

Voor vertrek

 • Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team
 • Online handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z
 • Hulp en advies over de reis naar Florence

Na vertrek

 • Taaltoets om je niveau te bepalen
 • Oriëntatie tijdens je eerste lesdag
 • Cursus Italiaans op een gerenommeerde talenschool
 • Accommodatie (indien bijgeboekt)
 • Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood
 • Noodnummer van de talenschool - 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Noodnummer van Travel Active – 7 dagen per week
 • Certificaat van de talenschool als bewijs van deelname

 Exclusief bij deze Taalreis

 • Administratiekosten à € 100,-
 • De reis naar Florence
 • Transfer service (optioneel erbij te boeken)
 • Lesmateriaal (ter plekke te betalen)
 • Maaltijden (afhankelijk van de accommodatie)
 • Kosten voor optionele activiteiten en andere dagelijkse uitgaven zoals vervoer
 • Studie- en reisverzekering - Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland
 • Annuleringsgarantie- mét examenregeling
Tip van onze Taalreizen experts

Firenze, zoals Florence door de Italianen zelf genoemd wordt, staat bekend als een van de meest bekende cultuursteden van Europa. Florence is daarnaast ook geboorte- en woonplaats van bekende personen zoals Galileo Galilei, Leonardo da Vinci en Machiavelli en was de eerste stad van de renaissance. En je ziet nog ontzettend veel van de renaissance terug in de stad. De burg Ponte Vecchio is een brug die al sinds de Middeleeuwen bestaat maar kreeg het tijdens de renaissance behoorlijk vorm. Tegenwoordig is Ponte Vecchio de bekendste brug van Florence en staan er juweliers met hun kleine showroom dus kun je er leuk windowshoppen!

Activiteiten & excursies

De talenschool organiseert iedere week verschillende activiteiten; een goede manier om je medestudenten te leren kennen en de stad te ontdekken. Sommige activiteiten zijn tegen betaling, de kosten zijn per activiteit verschillend. Voorbeelden van activiteiten en excursies zijn een bezoek aan de Duomo, Accademia Gallery, Uffizi, Cappelle Medicee, Fiesole, filmavonden, excursies naar Siena, Pisa, Rome, Venetië en nog veel meer!

Vertrekmogelijkheden

*Ons advies is te boeken wanneer je zeker bent van het doen van een taalreis en van je bestemming. Vluchten worden namelijk duurder richting vertrek, en accommodaties zijn ruimer beschikbaar hoe eerder je er bij bent. Houd ook rekening met de tijd die je nodig hebt voor een eventuele visumaanvraag.

Taalcursus

Lessen op je eigen niveau

Alle talenscholen nemen ofwel voor vertrek ofwel op de eerste dag een taaltest af om je niveau te bepalen. Aan de hand daarvan word je in een klas geplaatst met studenten die een vergelijkbaar taalniveau hebben. Mochten de lessen je iets te snel gaan, of denk je juist meer aan te kunnen, dan is het belangrijk dat je dit aangeeft. De school kan dan kijken of ze je in een andere klas kunnen plaatsen.

Standaard

De cursus Standaard Italiaans helpt jou de focus te leggen op alle praktische aspecten van de Italiaanse taal. Je ontwikkelt goede communicatie vaardigheden, zodat je het Italiaans direct kunt toepassen. Tijdens de cursus verbeter je jouw Italiaanse taalkennis op 4 vlakken: lezen, schrijven, luisteren en spreken.

Standaard Italiaans is de meest populaire keuze en met een goede reden! Met slechts 4 lessen per dag leer je in een korte tijd de taal te beheersen. Of je nu een beginner bent of al voorkennis hebt, deze cursus is ideaal voor studenten die zich de Italiaanse taal zo snel mogelijk eigen willen maken. Je leert vanaf dag 1 te communiceren in het Italiaans en krijgt de juiste handvaten aangereikt om de taal zo snel mogelijk toe te passen. Aan het einde van je cursus zijn je communicatie vaardigheden flink verbeterd en voel je je zelfverzekerd bij het gebruiken van de Italiaanse taal in het dagelijks leven.

Standaard Italiaans bestaat uit 20 groepslessen per week. Tijdens deze lessen worden de algemene vaardigheden goed getraind en wordt er tevens aandacht besteed aan grammatica, uitspraak en vocabulaire. Deze cursus is ontwikkeld voor studenten die zich zo snel mogelijk verstaanbaar willen maken in het Italiaans. Dit is dan ook het ideale basispakket in onze ogen. Standaard Italiaans is te volgen vanaf 2 weken en lessen worden op alle niveaus gegeven.

Intensief

Ben je op zoek naar meer verdieping en heb je behoefte aan meer lessen? Met de Intensieve cursus Italiaans krijg jij de uitdaging waar je naar op zoek bent! In de ochtend volg je de lessen van de cursus Standaard Italiaans. Dit helpt jou om je algemene Italiaanse taalvaardigheden te trainen. In de middag volg je nog 2 extra lessen. Tijdens deze lessen focus jij je op communicatie door veel te oefenen met discussies, rollenspellen en conversaties in het Italiaans. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de Italiaanse cultuur en het dagelijkse leven in Italië door diverse taalactiviteiten gedurende de lessen.

Intensief Italiaans bestaat in totaal uit 30 lessen per week. Deze cursus is te volgen vanaf 2 weken en lessen worden op alle niveaus gegeven.

Super Intensief

Op zoek naar dat beetje extra persoonlijke aandacht? Dan is de cursus Super Intensief een goede keuze voor jou! Je volgt dagelijks 4 lessen van de cursus Standaard Italiaans om je taalkennis in het algemeen te verbeteren. Hierdoor wordt de basis aangelegd of ga je juist dieper in op het Italiaans om je niveau te verhogen. Daarnaast krijg je nog eens 2 privélessen per dag. Deze lessen zijn geheel op maat samen te stellen. Samen met jouw docent werk je aan jouw probleemgebieden en leg je de focus op jouw individuele leerbehoeftes. Of het nu grammatica, vocabulaire of bijvoorbeeld spreekvaardigheid is, samen met jouw docent stel je een eigen lesplan samen. Deze cursus is dan ook heel geschikt voor studenten die het Italiaans nodig hebben voor bijvoorbeeld een studie of voor werk!

Super Intensief bestaat uit 20 groepslessen en 10 privélessen per week. Deze cursus is te volgen vanaf 2 weken en lessen worden op alle niveaus gegeven.

Junior Programma

Zou jij het geweldig vinden om Italiaans te leren én ben je op zoek naar de zomer van je leven? Ontdek al het moois wat Florence te bieden heeft tijdens jouw taalavontuur! Iedere zomer organiseert de talenschool in Florence een speciaal all-inclusive programma voor minderjarige studenten (14 t/m 17 jaar). Hiermee combineer je het leren van een vreemde taal met het ontdekken van de lokale cultuur! Je maakt kennis met andere internationale jongeren van over heel de wereld.

Het programma vindt geheel onder begeleiding plaats, waardoor jij je geen enkele zorgen hoeft te maken. Lokale begeleiders zijn aanwezig bij de lessen en de activiteiten. Naast de activiteiten onder begeleiding krijgen tieners ook de gelegenheid om zelfstandig de stad te ontdekken met hun nieuwe vrienden.

Tijdens je Taalreis verblijf je bij een gastgezin (dé ultieme Italiaanse ervaring). Verblijf is op basis van een gedeelde kamer en vol pension. Tegen een extra toeslag is het ook mogelijk om op een eigen slaapkamer te verblijven.

Geen voorkennis van het Italiaans? Geen enkel probleem! De taalcursus wordt op ieder niveau gegeven. Je kunt het Junior Programma al volgen voor een periode van 2 weken. Wat is er precies inbegrepen?

 • cursus Standaard Italiaans met 20 groepslessen per week
 • verblijf bij een gastgezin o.b.v. een gedeelde kamer en vol pension
 • culturele en sociale activiteiten, kunst- en kooklessen en nog veel meer!
 • 1 weekendexcursie
 • Transfer service bij aankomst en vertrek
 • Begeleiding door een ervaren team!

Let er op dat dit programma specifieke startdata heeft! Kijk hiervoor onder het kopje "Vertrekmogelijkheden" of neem vrijblijvend contact op met ons via taalreizen@travelactive.nl

Meer weten? Laat je vrijblijvend adviseren door ons Taalreizen Team!

Taalsemester

Heb jij een tussenjaar? Neem je een sabbatical of wil je er gewoon voor langere tijd tussenuit? Maak dan gebruik van deze unieke gelegenheid om het Italiaans vloeiend te leren spreken, terwijl je het lokale leven in Italië ervaart! Een taalsemester in Italië volg je vanaf min. 12 weken. Je lespakket bestaat uit Standaard Italiaans (20 groepslessen per week). Liever voor een langere tijd naar het buitenland? Je kunt ook kiezen voor een taalsemester van 24 weken of zelfs langer! Meer weten over een taalsemester in het buitenland? Neem vrijblijvend contact met ons op via taalreizen@travelactive.nl of bel ons (0478-551900).

Italiaans & Koken

Als je een ‘foodie’ bent is dit programma een goede keus voor jou. Tijdens deze cursus leer je namelijk de Italiaanse keuken goed kennen en leer je hoe je typisch Italiaanse gerechten klaar kunt maken met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Tevens leer je veel over de origine van de Italiaanse keuken. De school werkt samen met de Culinary Art School dus toplessen zijn verzekerd. De lessen vinden plaats in een aparte kookstudio met een echte chefkok. Je bereidt niet alleen de maaltijden maar uiteraard mag je ze ook proeven!

Wekelijks volg je 20 lessen Standaard Italiaans op de talenschool. Deze lessen vinden in de ochtend plaats. Daarnaast volg je 6 kooklessen per week, verdeeld over 2 middagen van ieder 3 uur. Tijdens je eerste week ontvang je het rooster van de kooklessen. Deze lessen worden gegeven in de middagen op de Culinary Art School. Omdat de kooklessen in het Italiaans worden gegeven, raden we deze cursus niet aan voor complete beginners. Je kunt natuurlijk ook eerst een aantal weken de cursus Standaard Italiaans volgen en vervolgens de kooklessen erbij nemen! Italiaans & Koken is mogelijk voor 2, 3 of 4 weken. Deze cursus is niet beschikbaar in de maand augustus!

Italiaans & Kunst

Op zoek naar een leuke aanvulling op jouw cursus Italiaans? Naast je ochtendprogramma kun je in de middagen lessen volgen over mode, interieur ontwerp, fotografie en schilderen. Wederom geldt dat deze lessen in het Italiaans worden gegeven. Daarom is het verstandig om deel te nemen zodra je een basiskennis van het Italiaans beheerst. In de ochtenden volg je 4 lessen (ieder 45 min.) Standaard Italiaans. Vervolgens worden er nog 8 lessen (ieder 45 min.) naar keuze ingedeeld in de middagen. Je maakt van te voren een keuze voor 1 van de 4 onderwerpen. Deze lessen zijn in principe bedoeld voor cursisten die nog niet eerder een studie hebben gedaan op deze gebieden. Heb je dit wel gedaan? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

 • Fashion Design

De lessen geven studenten een basis kennis van de Fashion design industrie. Er zal aandacht worden besteed aan het plannen van een Fashion collectie en aan bepaalde markt categorieën als high Fashion, mannen kleding, accessoires etc. Tevens zul je werken aan het maken van schetsen.

 • Interior Design

De lessen geven studenten een basis kennis van interieur design. Er zal aandacht worden besteed aan de aankleding van verschillende ruimtes en het gebruik van schetsen maar ook computer grafische programma’s. Ook zal er veel worden gesproken over materialen etc.

 • Fotografie

Bij fotografie kun je nog kiezen tussen digitale fotografie of zwart/wit fotografie. Ook hier leer je met name de basis technieken van digitale of zwart/wit fotografie, werken in een donkere kamer, compositie etc. Hoe werkt een camera, welke functies heeft deze en hoe kun je deze het beste in de praktijk toepassen en hoe kijk je kritisch naar foto’s.

 • Schilderen

Tijdens de schilderlessen krijg je zowel theorie als praktijk in het schilderen. Er zal gewerkt worden met stil levens, naakt modellen, en ‘on site’ schilderen in de stad. Er wordt aandacht besteed aan het gebruik van kleuren en compositie van een schilderij.

Deze cursus is mogelijk vanaf 4 weken. Tevens bestaat er een variant van 16 weken voor studenten die een langere tijd in Italië willen verblijven.

Dit programma gaat door bij min. 3 deelnemers.

Cultuurprogramma Senioren

Cultuurprogramma Senioren

Gedurende de lente en herfst wordt er een divers cultureel programma georganiseerd voor de iets 'oudere' student! Hiermee combineer je een gezellige vakantie in Florence met een kennismaking met de Italiaanse cultuur. Het programma biedt een mix aan Italiaanse lessen, excursies naar de meest leuke plekjes van Toscane, bezoekjes aan artistieke en historische centra, kooklessen, lezingen over culturele onderwerpen, eten en natuurlijk wijn!

Italiaanse lessen
De klassen worden zo klein mogelijk gehouden en focussen zich op de meest praktische taalaspecten. Er wordt met name veel aandacht besteed aan communicatieve vaardigheden. Op de eerste lesdag maak je een taaltoets en op basis daarvan word je in een klas geplaatst met deelnemers van hetzelfde niveau. Je hebt een basiskennis van het Italiaans nodig om mee te doen. De communicatie verloopt namelijk geheel in het Italiaans. Ben je een complete beginner? Dan kun je altijd voorafgaand aan dit programma een standaard cursus Italiaans volgen! Wat betreft het activiteitenrooster... daarin is volop variatie!

Kunstgeschiedenis
In het culturele programma worden er volop bezoekjes gepland aan bekende musea, academies, monumenten, kerken, tuinen en historische villa's. Bij de programmakosten van deze reis zijn de entreetickets en de gids inbegrepen.

Excursies
Om voor een interessante mix aan activiteiten te zorgen, worden er ook veel uitstapjes in Toscane georganiseerd. Bij de programmakosten zijn de begeleiding, het vervoer, de gidsen en entreebewijzen inbegrepen. Wel betaal je zelf voor je maaltijden.

Italiaanse keuken en wijn
Terwijl je in Florence verblijft, heb je uitgebreid de mogelijkheid om kennis te maken met de Italiaanse cuisine en natuurlijk ook de bijbehorende Italiaanse wijnen. In het programma zijn twee kooklessen inbegrepen bij een geaccrediteerde kookschool. Ook woon je diverse lezingen bij over culinaire onderwerpen en vindt er een bezoekje plaats aan een lokale wijngaard in Chianti.

Het Cultuurprogramma voor Senioren is een vast programma van 2 weken. Onder het kopje 'Vertrekmogelijkheden' staan de startdata vermeld.

Dit programma gaat door bij min. 3 deelnemers.

Privélessen

Tijdens privélessen kun jij je focussen op datgene waar je moeite mee hebt. Wil je extra de focus leggen op Italiaans spreken? Of heb je misschien juist moeite met de grammatica? Samen met je docent kun je gedurende deze lessen specifieke taalvaardigheden onder de knie krijgen. Ook kun je privélessen inzetten om het Italiaans in een bepaalde context te leren, bijvoorbeeld voor je opleiding, stage of baan! Per week kun je kiezen uit 20, 30 of 40 privélessen.

Tip: Kies voor deze cursus als jij bijvoorbeeld Italiaans nodig hebt voor je werk! Je kunt de lessen dan naar eigen wens indelen en toespitsen op jouw vakgebied.

Samen op reis

Vind jij het extra leuk om samen met een vriend(in) of met een groep op taalreis te gaan? Dat is mogelijk! Onze taalreizen zijn zeer geschikt om samen te ondernemen. Met een vriend(in), familielid of met een hele groep (je schoolklas, je studievereniging of je vriendengroep). Wij zijn erg flexibel en kunnen voor jullie een reis op maat samenstellen. Welke vorm je ook kiest, het zal een bijzondere gedeelde ervaring worden!

Accommodatie

In Florence bieden we verschillende accommodatie opties. Ook voor de accommodaties geldt dat je verschillende opties kunt combineren. Let op! Het kan zijn dat jouw voorkeur helaas vol is geboekt. Indien dit het geval is overleggen we altijd welke opties er voor jou zijn.

Gastgezin

Verblijven bij een lokaal gastgezin betekent dat je continu je Italiaans oefent. Bovendien leer je meer over de lokale cultuur en levenswijze. Verblijven bij een gastgezin betekent naast 24/7 Italiaans spreken met native speakers ook een authentieke ervaring. Je maakt het lokale leven in Italië van heel dichtbij mee! Bij een gastgezin heb je altijd wel iemand om op terug te vallen. Ook geniet je van alle rust, een gastgezin zal altijd je privacy respecteren. Er zijn geen typische gastgezinnen in Italië. Een gastgezin kan bestaan uit een ouder echtpaar, een samengestelde familie of zelfs een alleenstaande vrouw (met of zonder kinderen). Alle gezinnen worden zorgvuldig uitgezocht en bestaan uit enthousiaste Italianen die graag een internationale student in huis nemen!

Locatie
De meerderheid van de gastgezinnen woont op loopafstand van de talenschool. Ook de gastgezinnen die iets verder weg wonen, zijn nog redelijk in de buurt. Je bent nooit langer dan 15 minuten per OV onderweg!

Details

 • Vanaf 2 weken
 • Eigen slaapkamer (indien je samen reist met iemand kunnen wij ook een 2-persoonskamer reserveren)
 • Gedeelde faciliteiten: badkamer, keuken en woonkamer
 • Keuze uit logies-ontbijt of half pension (minderjarigen verblijven altijd o.b.v. half pension)
 • Toeslag voor dieetvoorkeuren (glutenvrij, vegetarisch, veganistisch etc.)
 • Beddengoed en handdoeken
 • WiFi
 • Wekelijkse gelegenheid om je was te doen
 • Aankomst op zondag en vertrek op zaterdag

Gedeeld appartement

Leven zoals de locals? Wanneer je kiest voor een verblijf in een gedeeld appartement woon je zelfstandig gedurende jouw cursus. Je deelt het appartement met andere internationale studenten. Zij studeren in de meeste gevallen op dezelfde talenschool. Let erop dat je soms ook huisgenoten kunt hebben die voor een ander doel in Florence zijn. In een appartement ben je zelf verantwoordelijk samen met je huisgenoten voor het schoonhouden van de gedeelde ruimtes. De huisbaas van het appartement zal af en toe langskomen om alles te controleren.

Locatie
Alle appartementen liggen in een veilige wijk van Florence. Je verblijft op maximaal 15 à 20 minuten afstand van de talenschool.

Details

 • Vanaf 18 jaar
 • Vanaf 2 weken
 • Eigen slaapkamer (voor studenten die samen reizen, is er ook een 2-persoonskamer beschikbaar)
 • Gedeelde faciliteiten: badkamer, keuken en woonkamer
 • Verblijf op basis van logies (geen maaltijden inbegrepen)
 • Beddengoed en handdoeken
 • WiFi
 • Gemeenschappelijk ruimtes worden wekelijks schoon gemaakt, maar studenten zijn zelf verantwoordelijk voor het netjes houden van de ruimtes

Extra’s

Natuurlijk sta je te springen om aan je buitenland avontuur te beginnen, maar soms kunnen dingen helaas anders lopen dan gepland. Tasman Verzekeringen is gespecialiseerd in verzekeringspakketten die afgestemd zijn op een specifiek reisdoel. Reguliere reisverzekeringen zijn namelijk vaak niet geldig of qua dekking ontoereikend voor dergelijke reizen. Tasman Verzekeringen voorziet je van goed en betrouwbaar advies en hanteert aantrekkelijke premies. Wij helpen je graag!

Reguliere (bijv. doorlopende) annuleringsverzekeringen zijn meestal niet geldig of bieden onvoldoende dekking bij deelname aan een taalreizenprogramma. Om die reden biedt Travel Active een goede en voordelige annuleringsgarantie aan. Daarin is een speciale ‘eindexamenregeling’ opgenomen en deze kent geen eigen risico. Mocht je zakken voor je eindexamen of een herkansing moeten doen in de periode dat je in het buitenland zou zijn, dan valt dit onder de dekking van deze annuleringsgarantie.

Extra kosten voor de garantie bedragen 5% van de totale programmakosten en de éénmalige administratiekosten annuleringsgarantie bedragen €5,50. Zou jij je programma moeten annuleren met een reden die onder de garantie valt, dan krijg je je annuleringskosten volledig terug. Je loopt dus geen financieel risico. Dat je niet aan het programma kunt deelnemen is natuurlijk al vervelend genoeg!

Zo boek jij jouw Taalreis

 
1

Start

Boek de Taalreis via de website

2

Voorbereiding

We begeleiden en adviseren je van a tot z

3

Vertrek

Het avontuur begint

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.