Infodagen Gratis magazine

Jouw programma in het kort

Met het Cambridge certificaat op zak heb je een wereldwijd erkend certificaat. En waar kun je beter Engels leren dan Queenstown?

 • Goede toevoeging op je CV
 • Internationaal erkend
 • Hoogst haalbaar qua Engels
 • Levenslang geldig
 • Talenschool in hartje Queenstown

De Cambridge taalreis in Queenstown is een investering in jouw toekomst!

 • Nieuw-Zeeland
 • vanaf 10 weken
 • vanaf 18 jaar
 • Prijs op aanvraag

Queenstown is een prachtige stad. De stad wordt omgeven door bergen, waardoor je op bijna iedere plek in de stad een schitterend uitzicht hebt. Het is dan ook een uitstekende plek om Engels te leren. Zoek jij meer diepgang? De Cambridge cursus is een internationaal gecertificeerde Engelse cursus. Voor veel bedrijven en universiteiten is dit een perfecte toevoeging op je cv.

De taalreis van je leven in Queenstown

De talenschool in Queenstown ligt in hartje Queenstown in een van de bekendse shopping centers van Queenstown: O’Connells Shopping Center. Een ideale locatie om je Engels te leren. Je zit in het centrum van Queenstown en bent omringd door de mooie natuur, bergen, rivieren en bossen van Nieuw-Zeeland.  De talenschool bevindt zich op de 3e verdieping van het O’Connells shopping center. Je hebt dus allerlei shops en restaurantjes nabij! De klaslokalen hebben prachtig uitzicht over Queenstown en omgeving!

taalreis queenstown cambridge nieuw-zeeland

Taalreis

Test jouw Engels

Wil jij graag weten hoe goed jouw Engels is? Onze partners van Cambridge Assesment English hebben een korte taaltest opgesteld zodat je aan de hand van 25 vragen erachter kunt komen op welk taalniveau je zit. Dit kan goed van pas komen wanneer jij bijvoorbeeld een Cambridge, TOEFL of een IELTS taalcursus wilt gaan doen en je startniveau wilt bepalen. Advies nodig over het aantal weken dat je nodig hebt voor jouw leerdoel? Laat ons jouw startniveau weten en je plannen voor een taalreis. We geven je dan graag vrijblijvend advies!

Doe hier de test!

Faciliteiten talenschool

 • 6 klaslokalen
 • 4 balkons
 • Studentenlounge
 • Keuken
 • Gezamenlijke ruimte & computer ruimtes

Kosten

De programmakosten voor een Cambridge taalreis in Queenstown zijn nogal uiteenlopend. Als je ons laat weten welke startdatum en welk niveau je op het oog hebt, maken wij graag een offerte voor je. Zet je voorkeuren even op de mail naar taalreizen@travelactive.nl en dan helpen wij jou graag verder.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met het Taalreizen Team. Wil je weten wanneer er een kortingsactie plaatsvindt voor jouw bestemming? Ook hier informeren wij jou graag over! 

Inclusief bij deze Taalreis

Voor vertrek

 • Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team
 • Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z
 • Hulp en advies over de reis naar Nieuw-Zeeland

Na vertrek

 • Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool
 • Taaltest 
 • Lesmateriaal
 • Accommodatie (indien bijgeboekt)
 • Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood
 • Noodnummer van de talenschool - 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden
 • Certificaat als bewijs van deelname

Exclusief bij deze Taalreis

 • Administratiekosten Ã  €60,-
 • De reis naar Nieuw-Zeeland
 • Maaltijden, tenzij anders vermeld
 • Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool
 • Kosten voor optionele activiteiten en excursies
 • Dagelijkse uitgaven
 • Eventuele visumkosten
 • Studie- en reisverzekering - Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland
 • Annuleringsgarantie - mét examenregeling
 • Aankomst pick-up service

Tip van Melissa, adviseur Taalreizen

Queenstown wordt gezien als de ‘Adventure Capital of the World’, vooral door de Nieuw-Zeelanders zelf. Dit komt door de ligging van de stad. Queenstown wordt omgeven door bergen, baaien en natuur waardoor er bijna van alles mogelijk is. Het lijstje is te lang om op te noemen maar dit zijn een aantal spannende activiteiten die je er kunt doen: Bungeejumpen, hiken, raften, ziplinen en je kunt er zelfs skiën. Queenstown is perfect, of je nou wel of niet van spanning houdt!

tip-van-melissa-queenstown

Activiteiten & excursies

De talenschool organiseert wekelijks verschillende activiteiten; een goede manier om je medestudenten te leren kennen en de stad te ontdekken. Sommige activiteiten zijn tegen betaling, de kosten zijn per activiteit verschillend. Er zijn veel activiteiten opgenomen in het sociale programma, zodat iedereen de stad beter kan leren kennen! Ga bijvoorbeeld mountainbiken, snowboarden of kajakken!

Vertrekmogelijkheden

 • Startdata: afhankelijk van examendata. Bekijk hier het overzicht van alle Cambridge cursussen in Nieuw-Zeeland.
 • Komen deze data jou niet goed uit? Kijk dan even naar het totale overzicht van alle Cambridge cursussen in 2019. Deze worden aangeboden in Amerika, Australië, Canada, Engeland, Ierland, Nieuw-Zeeland én Zuid-Afrika.
 • Aanbevolen boekingsperiode: in ieder geval 1 maand voor gewenst vertrek*

*Ons advies is te boeken wanneer je zeker bent van het doen van een taalreis en van je bestemming. Vluchten worden namelijk duurder richting vertrek, en accommodaties zijn ruimer beschikbaar hoe eerder je er bij bent. Houd ook rekening met de tijd die je nodig hebt voor een eventuele visumaanvraag.

Taalcursus

Het volgen van een Engelse taalcursus is een waardevolle investering in je toekomst. Kennis van de Engelse taal wordt steeds vaker gewaardeerd in het bedrijfsleven, het staat goed op je CV waardoor je nét dat extra streepje voor hebt om jouw droombaan te verkrijgen.

Cambridge cursus in Queenstown

De Cambridge cursus is een internationaal gecertificeerde Engelse cursus. Met een Cambridge English certificaat op zak heb je een wereldwijd erkend certificaat op zak waarmee de deuren van Engelstalige bedrijven en universiteiten makkelijker voor je open gaan!

Bekijk hier wat voor voordelen een Cambridge certificaat jou op kan leveren!

Het Cambridge examen is opgezet door de Universiteit van Cambridge. De lessen zijn gericht op de 4 algemene taalvaardigheden van het Engels (lezen, schrijven, spreken en luisteren) maar vooral ook op de voorbereiding op het examen. Omdat de examendata worden bepaald door het Cambridge Instituut, heeft de voorbereidingscursus vaste startdata. In Queenstown kun je in de maanden januari, april, juni en september starten met de examentraining. De cursus bestaat uit 25 lessen per week en duurt 9 à 12 weken (afhankelijk van de startdatum). 

Meer weten over de Cambridge cursus in Queenstown? Neem contact op met het Taalreizen team (0478-551900taalreizen@travelactive.nl) voor meer informatie of om al je vragen te stellen!

Accommodatie

In Queenstown bieden we verschillende accommodatie opties. Ook voor de accommodaties geldt dat je verschillende opties kunt combineren. Let op! Het kan zijn dat jouw voorkeur helaas vol is geboekt. Indien dit het geval is overleggen we altijd welke opties er voor jou zijn. 

Residentie

De talenschool in Queenstown biedt deelnemers vanaf 18 jaar de mogelijkheid om samen met andere internationale studenten in huis te verblijven. Het is de ideale accommodatie om zelfstandig in Nieuw-Zeeland te verblijven, nieuwe vrienden te maken en je Engels te blijven oefenen. De residentie is gelegen in de buurt Fernhill, op 30 minuten loopafstand van het centrum en de talenschool. Uiteraard kun je ook heel makkelijk met de bus richting het centrum. Het openbaar vervoer in Queenstown is heel goed geregeld. 

Je kunt kiezen uit een eigen of een gedeelde slaapkamer. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de nationaliteit. Op die manier is de kans dat je terugvalt op het Nederlands erg klein. Wanneer je incheckt bij de residentie ontvang je je eigen sleutelset en beddengoed. Er is WiFi aanwezig, een volledig uitgeruste (gedeelde!) keuken en tevens een wasmachine met droger waar je gebruik van kunt maken. In de tuin vind je een BBQ en er zijn zelfs parkeergelegenheden mocht je een auto willen huren. In totaal zijn er 7 slaapkamers beschikbaar, waarvan 3 privé en 4 gedeelde kamers. Omdat het geen groot studentenhuis is, is de beschikbaarheid ook maar beperkt. Wil je in de residentie verblijven? Schrijf je dan op tijd in! 

tr-nieuw-zeeland-queenstown-residentie

Gastgezin

Verblijven bij een gastgezin is de ideale manier om het lokale leven te ontdekken! Gastgezinnen zijn altijd heel geïnteresseerd in buitenlandse studenten en hun cultuur. Daarnaast delen ze ook graag typisch Nieuw-Zeelandse gebruiken met jou. Kies je voor een gastgezin, dan krijg je naast je taalcursus Engels ook nog eens een hele bijzondere culturele ervaring! Uiteraard stimuleert het verblijven bij een lokaal gezin ook jouw Engels nog eens enorm. Gastgezinnen worden geselecteerd op basis van hun interesses, vriendelijkheid, veilige omgeving, bereikbaarheid met OV en huizen. Je verblijft in je eigen slaapkamer op basis van half pension (ontbijt en diner). In de weekenden zijn er 3 maaltijden per dag inbegrepen. 

Samenstelling van de gastgezinnen

Indien je kiest om te verblijven in een gastgezin tijdens je taalcursus, houd er dan rekening mee dat de meeste gezinnen die studenten in huis kunnen uitnodigen vaak oudere stellen zijn of alleenstaande vrouwen of moeders. Dit zijn de gezinnen die plek hebben voor een student en die vaak nabij het centrum wonen. Gastgezinnen met kinderen komen zeer weinig voor, of ze wonen in buitenwijken van de stad, niet nabij de talenschool. Houd hier dus rekening mee wanneer je kiest voor verblijf in een gastgezin.

tr-queenstown-gastgezin

Extra's

Reisverzekering

Natuurlijk sta je te springen om aan je buitenland avontuur te beginnen, maar soms kunnen dingen helaas anders lopen dan gepland. Tasman Verzekeringen is gespecialiseerd in verzekeringspakketten die afgestemd zijn op een specifiek reisdoel. Reguliere reisverzekeringen zijn namelijk vaak niet geldig of qua dekking ontoereikend voor dergelijke reizen. Tasman Verzekeringen voorziet je van goed en betrouwbaar advies en hanteert aantrekkelijke premies. Wij helpen je graag!

Annuleringsgarantie

Reguliere (bijv. doorlopende) annuleringsverzekeringen zijn meestal niet geldig of bieden onvoldoende dekking bij deelname aan een taalreizenprogramma. Om die reden biedt Travel Active een goede en voordelige annuleringsgarantie aan. Daarin is een speciale â€˜eindexamenregeling’ opgenomen en deze kent geen eigen risico. Mocht je zakken voor je eindexamen of een herkansing moeten doen in de periode dat je in het buitenland zou zijn, dan valt dit onder de dekking van deze annuleringsgarantie.

Extra kosten voor de garantie bedragen 5% van de totale programmakosten en de éénmalige administratiekosten annuleringsgarantie bedragen € 5,50. Zou jij je programma moeten annuleren met een reden die onder de garantie valt dan krijg je je annuleringskosten volledig terug. Je loopt dus geen financieel risico, dat je niet aan het programma kunt deelnemen is natuurlijk al vervelend genoeg!

Zo boek jij jouw Taalreis

 1. Start

  Boek de Taalreis via de website
 2. Voorbereiding

  We begeleiden en adviseren je van a tot z
 3. Vertrek

  Het avontuur begint

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's

chat met ons!
Arrow