Taalreizen – Spaans

Spaans leren in het buitenland

Spaans leren in Spanje of in Latijns-Amerika!

Spaans leren in Spanje

Waar anders dan in Spanje leer je het echte Spaans spreken. We bieden een heel aantal bestemmingen aan in Spanje. kom je er niet uit, en twijfel je welke bestemming het best bij jouw wensen past? Neem contact met ons op! We adviseren je graag.

Van Barcelona tot aan Sevilla en Valencia, de bestemmingen voor een taalcursus Spaans in Spanje kun je onderaan deze pagina vinden. Kies je bestemming en lees op die pagina meer over de talenschool, de cursusmogelijkheden en de accommodaties. Onder het kopje 'kosten' vind je een link naar de prijslijst.

Spaans leren in Latijns-Amerika

Houd jij van cultuur, traditionele kleurrijke kleding en vurige dansen zoals Salsa? Dan is Latijns-Amerika voor jou de juiste beslissing! Haal je Spaans op en ‘feel the Latin vibe’!

Travel Active biedt Taalreizen Spaans aan in de volgende landen: Argentinië, Chili, Bolivia, Peru, Ecuador, Costa Rica, Guatemala, Mexico en de Dominicaanse Republiek.

De exacte bestemmingen die we aanbieden kun je onderaan deze pagina vinden. Kies je bestemming en lees daar meer over de talenschool, de cursusmogelijkheden en de accommodaties. Onder het kopje 'kosten' vind je een link naar de prijslijst.

Taalreizen - Spaans 2
Taalreizen - Spaans 3

DELE cursus Spaans

Het belangrijkste certificaat voor de Spaanse taal

Wil jij gaan studeren aan een Spaanstalige universiteit of werken bij Spaanstalig bedrijf? Dan is het DELE certificaat hét certificaat om te behalen! Sommige vervolgopleidingen in Nederland, o.a. de hogere Hotelscholen, eisen vaak een bepaald niveau van de Spaanse taal. Met het DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera) certificaat op zak heb je een internationaal erkend certificaat dat jouw niveau van de Spaanse taal exact aantoont.

Bekijk meer informatie over de DELE cursus Spaans

Taalreis Spaans ervaring

Eva is voor een taalcursus Spaans in Madrid geweest. Ze heeft tijdens haar taalreis vlogs bijgehouden over haar tijd daar. Hieronder vind je de afspeellijst van haar vlogs uit Spanje.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.