Jouw programma in het kort

Leer Spaans in de mooie en unieke stad Santiago en geniet van alles wat Chili je te bieden heeft!

 • School in een rustige buurt
 • Comfortabele gastgezinnen
 • Veel outdoormogelijkheden
 • Hoofdstad van Chili
 • Taallessen op je eigen niveau

Ga op taalreis naar het mooie Santiago de Chile!

 • Chili
 • vanaf 1 week
 • vanaf 16 jaar

Eén van de modernste en meest welvarende plaatsen van Zuid-Amerika, is Santiago de Chili. Het is de hoofdstad van Chili, het smalste land van de wereld. Toch is ook het koloniale verleden duidelijk zichtbaar in Santiago. Prachtige historische bouwwerken, kleurrijke straatjes, interessante musea, levendige markten en een bruisend nachtleven bepalen mede het beeld van de stad. Bovendien heeft Santiago een fantastische ligging: ingeklemd tussen bergen en zee is het de ideale standplaats voor avonturiers. Maar wat moet je nu zien in Santiago? Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan de wijngebieden, bekijke de wijk Bellavista, bezoek de Mercado Central, maak een ritje in de kabelbaan naar Cerro San Cristóbal of ga skiën in El Colorado! Ook zijn Cerro Santa Lucía, Teatro Municipal, het Moneda Paleis en Plaza de Armas de moeite waard!

De taalreis van je leven in Santiago de Chile

De talenschool in Santiago is gelegen in een mooi gebouw in een veilige en rustige buurt in de woonwijk Providencia, nabij vele winkels, restaurants, cafés en barretjes. Ook banken, supermarkten, het postkantoor en de belangrijkste historische bezienswaardigheden vind je op loopafstand van de talenschool. Er heerst een gezellige sfeer op de talenschool en de school biedt alle faciliteiten die je nodig hebt in een fijne leeromgeving. 

taalreis santiago chili

Taalreis

Faciliteiten talenschool

 • 5 ruime klaslokalen
 • Audio- en videoruimte
 • Studentenlounge
 • Keukentje
 • Kantine
 • Terras en balkon
 • Gratis wifi

Kosten

De programmakosten voor een taalreis zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodaties en de lengte van je verblijf. In ons kostenoverzicht kun je makkelijk zien wat de kosten voor jouw programma bedragen. Ook kun je de kosten vergelijken van de diverse cursussen en accommodaties.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met het Taalreizen Team. Wil je weten wanneer er een kortingsactie plaatsvindt voor jouw bestemming? Ook hier informeren wij jou graag over! 

Prijslijst Chili - Santiago de Chile 2018

Inclusief bij deze taalreis

Voor vertrek

 • Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team
 • Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z
 • Hulp en advies over de reis naar Chili
 • Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account

Na vertrek

 • Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool
 • Taaltest
 • Lesmateriaal
 • Accommodatie (indien bijgeboekt)
 • Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood
 • Noodnummer van de talenschool - 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden
 • Certificaat als bewijs van deelname

Exclusief bij deze Taalreis

 • Administratiekosten á € 50,-
 • De reis naar Chili 
 • Maaltijden, tenzij anders vermeld
 • Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool
 • Kosten voor optionele activiteiten en excursies
 • Dagelijkse uitgaven
 • Eventuele visumkosten
 • Studie- en reisverzekering - Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland
 • Annuleringsgarantie - mét examenregeling
 • Aankomst pick-up service

Activiteiten & excursies

De talenschool organiseert wekelijks verschillende activiteiten; een goede manier om je medestudenten te leren kennen en de stad te ontdekken. Sommige activiteiten zijn tegen betaling, de kosten zijn per activiteit verschillend. Neem bijvoorbeeld salsalessen, neem deel aan een Chileense wijnproeverij, of ga op excursie naar Nevados Valley, San Jose de Atacama, Isla Negra, Puerto Montt en nog veel meer!

Vertrekmogelijkheden

 • Startdata: elke maandag m.u.v. feestdagen
 • Aanbevolen boekingsperiode: in ieder geval 1 maand voor gewenst vertrek*
 • Last minute boeking: boeken tot 2 weken voor vertrek in overleg

*Ons advies is te boeken wanneer je zeker bent van het doen van een taalreis en van je bestemming. Vluchten worden namelijk duurder richting vertrek, en accommodaties zijn ruimer beschikbaar hoe eerder je er bij bent. Houd ook rekening met de tijd die je nodig hebt voor een eventuele visumaanvraag.

Taalcursus

Lessen op je eigen niveau

Bijna alle talenscholen nemen op de eerste dag een taaltest af om je niveau te bepalen. Aan de hand daarvan wordt je in een klas geplaatst met studenten die een vergelijkbaar taalniveau hebben. Mochten de lessen je iets te snel gaan, of denk je juist meer aan te kunnen, dan is het belangrijk dat je dit aangeeft. De school kan dan kijken of ze je in een andere klas kunnen plaatsen. 

25 groepslessen (standaard)

Standaard Spaans bestaat uit 25 groepslessen ‘Algemeen Spaans’ per week. Lessen Algemeen Spaans zijn voornamelijk gericht op spreek-, luister-, schrijf-, leesvaardigheid, grammatica en vocabulaire. Deze cursus is te volgen van niveau A0 (Beginner) tot C2 (Proficient).

37 groepslessen (intensief)

Studenten die kiezen voor de cursus Intensief Spaans krijgen 37 lessen per week verdeeld in 25 groepslessen ‘Algemeen Spaans’, aangevuld met 12 extra lessen. Je kunt dus meer leren in een kortere tijd. Tijdens deze 12 lessen kun jij je richten op de onderdelen waar jij het meest moeite mee hebt en kun je ook aangeven welke onderwerpen je interesseren. De lessen zijn te volgen voor alle niveaus.

31 groepslessen (premium)

Bij de Premium cursus wordt de standaard cursus van 25 lessen aangevuld door 6 een-op-een lessen. Dit is een vooraf samengesteld pakket, waardoor je voordeliger uit bent als je graag een-op-een lessen wilt doen. De aanpak verschilt per student omdat er gekeken wordt waar de student behoefte aan heeft met betrekking tot het leren van de taal. 

Een-op-een lessen

Het is eventueel mogelijk om je standaard of intensieve cursus aan te vullen met 10 ‘een-op-een’ lessen per week. De standaard of intensieve lessen vinden plaats in groepen, maar tijdens een een-op-een les krijg je privéles en kun je dieper op de lesstof ingaan. Je krijgt de maximale persoonlijke aandacht en leert dus veel sneller! Deze optie is dus alleen te boeken in combinatie met een standaard of intensieve cursus en niet los.

Samen op reis

Vind jij het extra leuk om samen met een vriend(in) of met een groep op taalreis te gaan? Dat is mogelijk! Onze taalreizen zijn zeer geschikt om samen te ondernemen. Met een vriend(in), familielid of met een hele groep (je schoolklas, je studievereniging of je vriendengroep). Wij zijn erg flexibel en kunnen voor jullie een reis op maat samenstellen. Welke vorm je ook kiest, het zal een bijzondere gedeelde ervaring worden! 

Accommodatie

In Zuid-Amerika bieden de talenscholen voornamelijk de optie om te verblijven in een gastgezin. Dit is in Zuid-Amerika ook de optie die wij aanraden om de maximale culturele uitwisseling mee te maken. Lees hieronder meer informatie over het verblijf in een gastgezin en residentie. 

Residenties

Als je graag zo veel mogelijk contact wilt hebben met lokale en buitenlandse studenten kun je kiezen voor een verblijf in een residentie. Bij deze residenties wordt gebruik gemaakt van 1-persoonskamers. Er zijn verschillende residenties waar de school gebruik van maakt met verschillende groottes; vanaf 4 personen per accommodatie. Er zijn gedeelde douches en toiletten (1 badkamer per 10 studenten), een gezamenlijke woonkamer en een volledig ingerichte keuken. Verblijf in de studentenresidentie is op basis van logies, je dient zelf voor je eigen maaltijden te zorgen. De maximale afstand van school is zo’n 20 minuten. 

Gastgezin

Gastgezinnen in Zuid-Amerika zijn ontzettend vriendelijk, open en behulpzaam. Ze nemen je helemaal op in het gezin en vinden het leuk om dingen te ondernemen met studenten en om de studenten goed Spaans te leren. Het is een leuke manier om de cultuur van een land te leren kennen en een goede optie om de taal ook in de praktijk te oefenen! Je verblijft altijd in je eigen kamer en krijgt in de meeste gevallen een sleutel van het huis, zodat je toch de vrijheid hebt om te gaan en staan waar je wilt! Gastgezinnen in Zuid-Amerika zijn minimaal op basis van half pension; 2 maaltijden per dag, en op sommige bestemmingen op basis van vol pension; 3 maaltijden per dag. Let wel op, want op zondagen dien je zelf voor je maaltijden te zorgen! 

Accommodatie van de gastgezinnen

Indien je kiest om te verblijven in een ‘gastgezin’ tijdens je taalcursus, houdt er dan rekening mee dat de meeste ‘gezinnen’ die studenten in huis kunnen uitnodigen vaak oudere stellen zijn of alleenstaande vrouwen of moeders. Dit zijn de gezinnen die plek hebben voor een student en die vaak nabij het centrum wonen. Gastgezinnen met kinderen komen zeer weinig voor, of ze wonen in buitenwijken van de stad, niet nabij de talenschool. Houd hier dus rekening mee wanneer je kiest voor verblijf in een gastgezin. 

Extra's

Reisverzekering

Natuurlijk sta je te springen om aan je buitenland avontuur te beginnen, maar soms kunnen dingen helaas anders lopen dan gepland. Tasman Verzekeringen is gespecialiseerd in verzekeringspakketten die afgestemd zijn op een specifiek reisdoel. Reguliere reisverzekeringen zijn namelijk vaak niet geldig of qua dekking ontoereikend voor dergelijke reizen. Tasman Verzekeringen voorziet je van goed en betrouwbaar advies en hanteert aantrekkelijke premies. Wij helpen je graag!

Annuleringsgarantie

Reguliere (bijv. doorlopende) annuleringsverzekeringen zijn meestal niet geldig of bieden onvoldoende dekking bij deelname aan een taalreizenprogramma. Om die reden biedt Travel Active een goede en voordelige annuleringsgarantie aan. Daarin is een speciale ‘eindexamenregeling’ opgenomen en deze kent geen eigen risico. Mocht je zakken voor je eindexamen of een herkansing moeten doen in de periode dat je in het buitenland zou zijn, dan valt dit onder de dekking van deze annuleringsgarantie.

Extra kosten voor de garantie bedragen 5% van de totale programmakosten en de éénmalige administratiekosten annuleringsgarantie bedragen € 5,50. Zou jij je programma moeten annuleren met een reden die onder de garantie valt dan krijg je je annuleringskosten volledig terug. Je loopt dus geen financieel risico, dat je niet aan het programma kunt deelnemen is natuurlijk al vervelend genoeg!

Zo boek jij jouw Taalreis

 1. Start

  Boek de Taalreis via de website
 2. Voorbereiding

  We begeleiden en adviseren je van a tot z
 3. Vertrek

  Het avontuur begint

Gerelateerde programma's