Infodagen Gratis magazine

Win een gratis taalreis!

Een taalreis is een onvergetelijke ervaring! Je combineert het leren van een taal met een reis naar een fantastische bestemming. Doe mee met deze actie en win een taalcursus (inclusief verblijf) van 1 week in Engeland of Ierland! Misschien ben jij wel de winnaar en vertrek je deze zomer nog naar één van de meest gave bestemmingen voor een taalcursus Engels. Het is dus dé kans om jouw Engels in de vakantie nog even bij te spijkeren. Get the most out of your summer! 

Wat kun je winnen?

  • Een geheel verzorgde standaard cursus Engels (van maandag t/m vrijdag). 
  • Verblijf bij een gastgezin (half pension en een eigen kamer van zaterdag t/m vrijdag)
  • De keuze uit de bestemmingen; Londen, Oxford, Brighton, Cambridge of Dublin

Hoe doe je mee?

1. Maak een video, fotocollage of blog waarin jij ons overtuigt dat jij deze taalreis moet winnen! Laat je creativiteit de vrije loop, maar we zien graag op welke bestemming jij Engels wilt gaan leren (Londen, Oxford, Brighton, Cambridge of Dublin).

2. Tag ons op Facebook of Instagram en gebruik de hashtags #wineentaalreis #travelactivetaalreizen.

3. Doe dit allemaal vóór 15 juli 2019!

4. Misschien win jij wel deze gratis taalreis en ga jij jouw Engels verbeteren op één van deze super gave bestemmingen: Londen, Oxford, Brighton, Cambridge of Dublin

Deelname aan deze actie is alleen mogelijk voor personen vanaf 16 jaar of ouder

'A different language is a different vision of life' 

Welke bestemming kies jij?

Help, keuzestress! Met deze 5 bijzondere bestemmingen wordt het kiezen van de leukste bestemming natuurlijk niet per se gemakkelijker. Wij helpen je een beetje op weg met jouw keuze:

  • Londen: Bezoek alle Highlights van Londen, zoals Big Ben, Buckingham Palace én the London Eye! Maar geniet ook van alle leuke eettentjes, hippe barretjes en bijzondere winkels in deze wereldstad! 
  • Oxford: Geniet van cultuur en historie in deze prachtige stad. Er zijn vele bezienswaardigheden, winkels, musea, theaters, restaurantjes en barretjes! Er hangt een echte studentensfeer en de universiteitsstad is dan ook de perfecte combinatie tussen tradities en modern! 
  • Brighton: Een leuke kustplaats waar het juist in de zomermaanden erg bruisend is (perfect dus!). Geniet van een leuk winkelcentrum, voldoende entertainment en veel cafés, restaurants én de beste fish & chips!
  • Cambridge: Cambridge is beroemd vanwege de prestigieuze universiteit en is hiermee ook een typische studentenstad. Er is ook veel te beleven op het gebied van uitgaan, shoppen en entertainment en je vindt er ontzettend veel mooie gebouwen en parken. (tip: huur een fiets bij de talenschool en ontdek het echte magische Cambridge)
  • Dublin: Dublin is gemoedelijk! Muziek en pubs zijn onlosmakelijk verbonden met deze stad. Uiteraard zijn er ook genoeg musea en  theaters. De omgeving is ook rijk aan kastelen en kathedralen en is – net als de rest van Ierland – verrassend groen.

Deel deze pagina