Infodagen Gratis magazine

Ambassadeur High School

Naam: Ilja
Woonplaats: Onderdijk (NH) en Leeuwarden
Programma + land(en): High School Canada

Vanuit een kennis van mijn vader kwam ik in aanraking met Travel Active. Meteen had ik mij ingeschreven voor een infodag om te gaan kijken of het high school programma iets voor mij was. Ik werd hierna zo enthousiast dat ik mij meteen heb ingeschreven!

Ik kijk erg positief terug op mijn jaar in Nova Scotia, Canada. Het heeft mij erg veel gebracht; ik ben volwassener geworden, zelfstandiger, kan vloeiend Engels en ben veel vrienden rijker. Je leert jezelf ook erg goed kennen, want je gaat helemaal alleen een nieuwe start aan. Ik raad het daarom ook iedereen aan! :)

Mijn meest bijzondere ervaring was dat ik mee mocht spelen in het ensemble van een musical. Hier heb ik erg veel mensen leren kennen en echt kennis mogen maken met de Canadese cultuur.

Travel Active is een erg persoonlijke en goede organisatie. Ze staan voor vertrek, tijdens en na het programma altijd voor je klaar. Ook is het kleinschalig, wat voor mij de doorslag heeft gegeven om voor deze organisatie te kiezen.

Heb je vragen na het lezen van mijn pagina? Je mag mij altijd een mail sturen. Of bezoek een van de vele infodagen van Travel Active!

"Travel is an investment in yourself"

Wil jij in contact komen met Ilja? Stuur dan een e-mail naar: highschool@travelactive.nl.

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs

Deel deze pagina